folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Yavru Baykuş Buldum Ama ?

Yavru Baykuş Buldum Ama ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

hocam gagasını iki yanından tut hafif bastırarak aç agzını. ordan yemekleri yolla sonra kapat gagasını ovusturki rahat rahat yutsun. arkadan tekrar aynı işlem... yalnız  yiyeceklerini iyice ufala bogulmasın hayvan

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam gagasını iki yanından tut hafif bastırarak aç agzını. ordan yemekleri yolla sonra kapat gagasını ovusturki rahat rahat yutsun. arkadan tekrar aynı işlem... yalnız  yiyeceklerini iyice ufala bogulmasın hayvan

kolay kolayda boğulmuyorlar tecrübeyle sabittir :)

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

holy'e sor, benim hatirladigim kadariyla 3-5 sene once oda bir baykus bulmustu boyle beslemisti bir kac gun birseyler yapmisti. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

hacı o kuşu gönderebilir misin bana :D

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Fotoğraf isterük.

Avukat/Hukukçu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Crack34
    Crack34's avatar
    Erkek

http://img80.imageshack.us/img80/2180/hrbm.jpg

not: caps ver yoksa inanmam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Offf be :) omurlerı 60-70 yıl mış :) Benden cok yasıyacaklar desene :)

Tam karanlıkta goremezlermıs baykuslar...

Çoğunun beslenme listesinde, kemirgen ve diğer küçük zararlı hayvanlar başta yer alır. İki kilometrelik bir arazide baykuşlar, senede 24 bin kadar fare, kemirgen, haşere gibi zararlı hayvan avlarlar. Bir çok ülkede kanunlarla korunarak çoğaltılmaya çalışılmaktadırlar.

Dikkat et...Gagaları kıvrık, pençeleri keskin kanca tırnaklı ve döner parmaklıdır. Kuvvetli pençeleri adeta avına kenetlenir. Kavramaları o kadar sıkıdır ki, bazan inatçı bir baykuş tarafından tutulan insan bileğini kurtarmanın yolu, hayvanın ayak tendonlarını (kirişlerini) kesmektir.

Bence Sen bu hayvana para yetiştiremezsin :)

Internetten bi haber...

ET VE CİĞERLE BESLİYORLAR BİR TÜRLÜ DOYURAMIYORLAR

Bir haftadır ciğer ve etle özenle beslenen yaklaşık iki kilogramlık baykuşun yarası iyileşmediği için doğal ortamına kavuşamadı. Milli Parklar Şube Müdürlüğüne ait Esentepe Ağaçlandırma Alanındaki bir kulübede veteriner hekim gözetiminde bakımı yapılan Baykuş’a et ve ciğer yedirilmeye başlandı. Çevre ve Orman Müdürlüğü görevlileri, yaralı olması nedeniyle özel bakım uyguladıkları Baykuş’tan iştahlı olması nedeniyle illallah ettiler. Et ve ciğerle beslenen Baykuş’un 1 hafta içerisinde 4 kilonun üzerinde parça et, 6 kilonun üzerinde ise ciğer tükettiği bildirildi. Sürekli beslenmek istediği belirtilen Baykuş’un et ve ciğerin önüne bırakılması ile adeta yemeğine saldırdığı, karnının ise bir türlü doymak bilmediği ifade edildi.

Gerisini Sen Dusun xD

Allah büyüktür vesselam...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ronesans
    ronesans's avatar
    Erkek

hayvanın gagasını zorla açıp bi miktar su ve süt içirdim çok az miktarda da olsa

karanlık ortama soktum et yedirmek için çok ince kıyma verdim ağzına zorla yine ağzını açıyo ama tip tip bana bakıyo ve yutmuyo

gözleri sarı hayvanın

foto koyma imkanım yok tatil beldesindeyim zikik bi net kafedeyim ama hayvan bire bir şu

çok karizma duruyo cidden hayvan

yarın şehir merkezine götürebilirim bi veterinere fln danışmak için 3 gündür tek lokma yemedi hayvan

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

ronesans bunu yazdı:

hayvanın gagasını zorla açıp bi miktar su ve süt içirdim çok az miktarda da olsa

karanlık ortama soktum et yedirmek için çok ince kıyma verdim ağzına zorla yine ağzını açıyo ama tip tip bana bakıyo ve yutmuyo

gözleri sarı hayvanın

foto koyma imkanım yok tatil beldesindeyim zikik bi net kafedeyim ama hayvan bire bir şu

çok karizma duruyo cidden hayvan

yarın şehir merkezine götürebilirim bi veterinere fln danışmak için 3 gündür tek lokma yemedi hayvan

Böyle püre gibi bişey yapsan şırıngayla ağzını açıp pompalayıversen içmezmi ki

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 6431 Toplam Mesaj: 24