Yavru Baykuş Buldum Ama ?
-
-
hocam gagasını iki yanından tut hafif bastırarak aç agzını. ordan yemekleri yolla sonra kapat gagasını ovusturki rahat rahat yutsun. arkadan tekrar aynı işlem... yalnız yiyeceklerini iyice ufala bogulmasın hayvan
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
hocam gagasını iki yanından tut hafif bastırarak aç agzını. ordan yemekleri yolla sonra kapat gagasını ovusturki rahat rahat yutsun. arkadan tekrar aynı işlem... yalnız yiyeceklerini iyice ufala bogulmasın hayvan
-----------------------------kolay kolayda boğulmuyorlar tecrübeyle sabittir :)
-
holy'e sor, benim hatirladigim kadariyla 3-5 sene once oda bir baykus bulmustu boyle beslemisti bir kac gun birseyler yapmisti.
-
hacı o kuşu gönderebilir misin bana :D
-
Fotoğraf isterük.
-
-
Offf be :) omurlerı 60-70 yıl mış :) Benden cok yasıyacaklar desene :)
Tam karanlıkta goremezlermıs baykuslar...
Çoğunun beslenme listesinde, kemirgen ve diğer küçük zararlı hayvanlar başta yer alır. İki kilometrelik bir arazide baykuşlar, senede 24 bin kadar fare, kemirgen, haşere gibi zararlı hayvan avlarlar. Bir çok ülkede kanunlarla korunarak çoğaltılmaya çalışılmaktadırlar.
Dikkat et...Gagaları kıvrık, pençeleri keskin kanca tırnaklı ve döner parmaklıdır. Kuvvetli pençeleri adeta avına kenetlenir. Kavramaları o kadar sıkıdır ki, bazan inatçı bir baykuş tarafından tutulan insan bileğini kurtarmanın yolu, hayvanın ayak tendonlarını (kirişlerini) kesmektir.
Bence Sen bu hayvana para yetiştiremezsin :)
Internetten bi haber...
ET VE CİĞERLE BESLİYORLAR BİR TÜRLÜ DOYURAMIYORLAR
Bir haftadır ciğer ve etle özenle beslenen yaklaşık iki kilogramlık baykuşun yarası iyileşmediği için doğal ortamına kavuşamadı. Milli Parklar Şube Müdürlüğüne ait Esentepe Ağaçlandırma Alanındaki bir kulübede veteriner hekim gözetiminde bakımı yapılan Baykuş’a et ve ciğer yedirilmeye başlandı. Çevre ve Orman Müdürlüğü görevlileri, yaralı olması nedeniyle özel bakım uyguladıkları Baykuş’tan iştahlı olması nedeniyle illallah ettiler. Et ve ciğerle beslenen Baykuş’un 1 hafta içerisinde 4 kilonun üzerinde parça et, 6 kilonun üzerinde ise ciğer tükettiği bildirildi. Sürekli beslenmek istediği belirtilen Baykuş’un et ve ciğerin önüne bırakılması ile adeta yemeğine saldırdığı, karnının ise bir türlü doymak bilmediği ifade edildi.Gerisini Sen Dusun xD
-
hayvanın gagasını zorla açıp bi miktar su ve süt içirdim çok az miktarda da olsa
karanlık ortama soktum et yedirmek için çok ince kıyma verdim ağzına zorla yine ağzını açıyo ama tip tip bana bakıyo ve yutmuyo
gözleri sarı hayvanın
foto koyma imkanım yok tatil beldesindeyim zikik bi net kafedeyim ama hayvan bire bir şu
çok karizma duruyo cidden hayvan
yarın şehir merkezine götürebilirim bi veterinere fln danışmak için 3 gündür tek lokma yemedi hayvan

-
ronesans bunu yazdı:
-----------------------------
hayvanın gagasını zorla açıp bi miktar su ve süt içirdim çok az miktarda da olsa
karanlık ortama soktum et yedirmek için çok ince kıyma verdim ağzına zorla yine ağzını açıyo ama tip tip bana bakıyo ve yutmuyo
gözleri sarı hayvanın
foto koyma imkanım yok tatil beldesindeyim zikik bi net kafedeyim ama hayvan bire bir şu
çok karizma duruyo cidden hayvan
yarın şehir merkezine götürebilirim bi veterinere fln danışmak için 3 gündür tek lokma yemedi hayvan

-----------------------------Böyle püre gibi bişey yapsan şırıngayla ağzını açıp pompalayıversen içmezmi ki