Yavru Örümcek Maymun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    b0rd0
    b0rd0's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

yıllardır nerde hata yaptığımızı şimdi anladım :D

auheuaheuaheuh :D:D:D:D

Kalbim Kadar Yazabilsem de Ömrüm Kadar Severim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    sahin141 bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Hocam aman dikkat nijeryalı dolandırıcıların tuzağına düşme

http://www.tahribat.com/Forum-Maymun-Dolandiricilari-146279/

uyanık ol internette yabancılardan alayım fln deme

Aynen hocam birkaç tanesine denk geldim genelde başlıklı maymun satıyorlar hepside 450 TL nakliye ücreti istedi. Zaten yazışmalardan çaktım davayı hemen güven vermiyorlar.

antivirus hocam bu hayvanların cifliği var üretimi yapılıyor. Petshoplarda dahi satılıyor ama herkes ellerinde tutmuyor maalesef çünkü birtek yavruları para ediyor.

Ufak bi bahçem elimden geldiğince uygun bi alan yaratmaya çalışacağım. Yavru almamın sebebide ellimden geldiğince onu eğitmek. Üniversitemdeki arkadaşlar besliyorlardı baya eğitmişlerdi. Okula filan getiriyorlardı hiç sorun çıkarttıklarını görmedim.

1 - 4 aylık bi erkek yavru bulabilirsem almak istiyorum acıkcası 

Vay anasını, hangi üni?

oradakilere ulaşamıyor musun?

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    sahin141 bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Hocam aman dikkat nijeryalı dolandırıcıların tuzağına düşme

http://www.tahribat.com/Forum-Maymun-Dolandiricilari-146279/

uyanık ol internette yabancılardan alayım fln deme

Aynen hocam birkaç tanesine denk geldim genelde başlıklı maymun satıyorlar hepside 450 TL nakliye ücreti istedi. Zaten yazışmalardan çaktım davayı hemen güven vermiyorlar.

antivirus hocam bu hayvanların cifliği var üretimi yapılıyor. Petshoplarda dahi satılıyor ama herkes ellerinde tutmuyor maalesef çünkü birtek yavruları para ediyor.

Ufak bi bahçem elimden geldiğince uygun bi alan yaratmaya çalışacağım. Yavru almamın sebebide ellimden geldiğince onu eğitmek. Üniversitemdeki arkadaşlar besliyorlardı baya eğitmişlerdi. Okula filan getiriyorlardı hiç sorun çıkarttıklarını görmedim.

1 - 4 aylık bi erkek yavru bulabilirsem almak istiyorum acıkcası 

Vay anasını, hangi üni?

oradakilere ulaşamıyor musun?

istanbul Üniversitesi hocam maalesef okul biteli 3 sene oldu. Tüm bağlantılar koptu okuldan sonra 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sahin141 bunu yazdı

Merhaba Hocalar iş gereği uzun zamandır tbt de aktif olamadım şimdi ufaktan hafifledim hazır vaktimiz varken bundan istifade bi maymun alayım dedim :):)

en fazla 4 aylık erkek örümcek maymun arıyorum internette baya araştırdım ama maalesef bulamadım. Burda besleyen getirtebilecek olan yada yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim. 

http://www.alalimsatalim.com/ikinciel/Yeniden_homing_icin_ipek_maymun_maymun_/1132501.htm

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı
    sahin141 bunu yazdı

Merhaba Hocalar iş gereği uzun zamandır tbt de aktif olamadım şimdi ufaktan hafifledim hazır vaktimiz varken bundan istifade bi maymun alayım dedim :):)

en fazla 4 aylık erkek örümcek maymun arıyorum internette baya araştırdım ama maalesef bulamadım. Burda besleyen getirtebilecek olan yada yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim. 

http://www.alalimsatalim.com/ikinciel/Yeniden_homing_icin_ipek_maymun_maymun_/1132501.htm

hocam bunlar dolandırıcı hikaye yani içeri bozuk zaten dikkat ettiysen.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sahin141 bunu yazdı
    hacked75 bunu yazdı
    sahin141 bunu yazdı

hocam bunlar dolandırıcı hikaye yani içeri bozuk zaten dikkat ettiysen.

Bende yeni dikkat attim açıklama kısmı garip türkçeyle yazılmış ilanların çoğu aynı.

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    hacked75 bunu yazdı

Bende yeni dikkat attim açıklama kısmı garip türkçeyle yazılmış ilanların çoğu aynı.

Başlıklı maymun yazan ilanın % 90 i ni hikaye hocam

Toplam Hit: 6505 Toplam Mesaj: 28