Yaw Telde Kızlarla Nasıl 3-5 Saat Konuşulur
-
telde kızlarla nasıl 3-5 saat konuşulur ben en fazla 15-20 dk konusuyorum 7 gün görmesem oda
20 dk yi geçtimi bok püsürük muhabbetler açılıyo iste bu gün naaptın gibi yok ben bu gün kaltım elmi yüzümü yıkadım sabah yeşil kazagımı giydim fln filan die uzuyo bana bi akıl verin naabam 15 dk dada kapatınca sen beni sevmiomusun diyo gız milleti nası bi mahlukattır bi yardımcı olun
-
aynen yaa ben 30 dakikayı geçen çiftlerden şüpheleniyorum...ama bazılarını tanırım ki en ince ayrıntıyı dahi anlatırlar...benim max konuşma sürem 1.30 dakikaydı ama o zaman da pek mühim olaylar gerçekleşmişti...ama 15 dakika her zaman idealdir gibime geliyor mesajlarda da 6 mesaj sonrası onun bilmediği hattı takarım şarjım bitti diye...msn de de yemek yicem diye engel atarım ama bu tamamen muhabbeti bir dahakine daha sıcaklaştırmak için ve kendimizi yıpratmamak için :P...evet son cümle olmadı ama böle...:D
-
konuşuluyo be yawrum
mevzu çok .
yeterki konuşacak şeyler bulunsun.
ha tavsiye ediyom mu?
hayır etmiyom aranızdaki ilişkiye zarar verir çok telefonda konuşmak
-
o gün ki duruma göre değişir sen böyle 3-5 saat ne konuşulur diye düşünürsen 20 dk zor konuşursun bırak ne konuşurum diye düşünmeyi paylaşacak ortak noktalarınız varsa muhabbet sizi sarar ve saatler göz açıp kapayana kadar geçer zaten rahat ol uzun konuşucagım diye kendini kasma o kızda da sorun var sanırım ne alaka tlf ve sevmek gün oluyor 1 dk bile sürmeyen nasılsın sesini duymak istedim muhabbeti yaparsın ki haftalardır konuşamamıştırsınız gün olur dert mutluluk paylaşırsın gün olur ciddiyseniz gelecek planlarınızı ve evliliğinizi konuşursunuz bazen her gün aynı konu alır tlf muhabbetinizi ne kasıyosun ki kendini rahat ol o bayan arkadaş benim yerimde olsaydı bir daha yüzüne bakmazdı heralde
-
daima konusacak konumuz oluyor benim zaten anlatacaklarım bitmez genelde hatta birbirimizi susturmaya calısıoruz =))velhasıl iki tarafında konusacak konuları olması birbirlerinin ilgi alanları benzer olmalı ama tıpatıp aynı hayatları yasamıyor olması gerekir o kadar cok konusabilmek için cunku tek yumurta ikizi gibiyseniz birbirinizin anlattıkları ilginc gelmeyecektir
-
ben konuşamıyorum ki abi ama sorun konunun olmaması değil kontörün hemen bitmesi.. 100 kontör 8 dakika sürüyür.. 12 kontör/dakika diye hesap et tarifeyi (turkcell yurtdışı 1. bölge tarifesi) hep şu araya girip "1 dakikanız kaldı" diyen kadın varya onu duyunca sinirlerime hakim olamıyorum.. bu kadına hayatım boyunca denk gelirsem turkcell'de, boğazına sarılıcam cinnet geçiriyorum diye saçından tutup yerden yere vurucam.. evet evet yapıcam bunları arhadaş..
-
Valla eskiden bende senin gibi bok mu var bu kadar saat nasıl konusulur diye çözememiştim ama şimdi anlıyorum ki arkadaşlar insan aşık oldu mu konusuyor hele birde iki farklı yerde iseniz bal gibide konusulur
bugun konusamıyacagız nedeni 2 gün içinde 1500 dakika konuştuk telsimden 5dakikası 1 kontor olayını bitirdik mesajlar falan bitti
Allahtan dün anlaştık bugun avea mobil ögrenci alacagız
yani bende ihtimal yermezdim ama oluyormuş yaww
-
kesinlikle tavsiye etmiyorum
turksel hatlarımız vardı dedik böle olmıcak
telsim cep ögrenciye gecelim 5 dk 1 kntr falan
oda yetmiyo 3-4 günde 100 kntr almaktan cepte para kalmadı :D
-
Walla konuşuluyor.hemde zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıyorsun.ne şarj dayanıyor ne kntr walla..msnde bile bu kadar çok muhabbet edilmiyor.
-
birdubleraki bunu yazdı:
-----------------------------
Walla konuşuluyor.hemde zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıyorsun.ne şarj dayanıyor ne kntr walla..msnde bile bu kadar çok muhabbet edilmiyor.
-----------------------------bak yengen ne güzel anlatmış durumu :)
dimi
bebeğim
ne şarj ne kontör.msn de neymiş sesini duymadan anlamı olmuyo ki o konuşmanın :) 
:P :D -
o arayınca konuşuluyo da ben arayınca en fazla 5dk.