Yaw Telde Kızlarla Nasıl 3-5 Saat Konuşulur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lastsoldier
    Lastsoldier's avatar
    Erkek

telde kızlarla nasıl 3-5 saat konuşulur ben en fazla 15-20 dk konusuyorum 7 gün görmesem oda

20 dk yi geçtimi bok püsürük muhabbetler açılıyo iste bu gün naaptın gibi yok ben bu gün kaltım elmi yüzümü yıkadım sabah yeşil kazagımı giydim fln filan die uzuyo bana bi akıl verin naabam 15 dk dada kapatınca sen beni sevmiomusun diyo gız milleti nası bi mahlukattır bi yardımcı olun

nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    aynen yaa ben 30 dakikayı geçen çiftlerden şüpheleniyorum...ama bazılarını tanırım ki en ince ayrıntıyı dahi anlatırlar...benim max konuşma sürem 1.30 dakikaydı ama o zaman da pek mühim olaylar gerçekleşmişti...ama 15 dakika her zaman idealdir gibime geliyor mesajlarda da 6 mesaj sonrası onun bilmediği hattı takarım şarjım bitti diye...msn de de yemek yicem diye engel atarım ama bu tamamen muhabbeti bir dahakine daha sıcaklaştırmak için ve kendimizi yıpratmamak için :P...evet son cümle olmadı ama böle...:D

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

konuşuluyo be yawrum

mevzu çok .

yeterki konuşacak şeyler bulunsun.

ha tavsiye ediyom mu?

hayır etmiyom aranızdaki ilişkiye zarar verir çok telefonda konuşmak 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

o gün ki duruma göre değişir sen böyle 3-5 saat ne konuşulur diye düşünürsen 20 dk zor konuşursun bırak ne konuşurum diye düşünmeyi paylaşacak ortak noktalarınız varsa muhabbet sizi sarar ve saatler göz açıp kapayana kadar geçer zaten rahat ol uzun konuşucagım diye kendini kasma o kızda da sorun var sanırım ne alaka tlf ve sevmek gün oluyor 1 dk bile sürmeyen nasılsın sesini duymak istedim muhabbeti yaparsın ki haftalardır konuşamamıştırsınız gün olur dert mutluluk paylaşırsın gün olur ciddiyseniz gelecek planlarınızı ve evliliğinizi konuşursunuz bazen her gün aynı konu alır tlf muhabbetinizi ne kasıyosun ki kendini rahat ol o bayan arkadaş benim yerimde olsaydı bir daha yüzüne bakmazdı heralde

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    daima konusacak konumuz oluyor benim zaten anlatacaklarım bitmez genelde  hatta birbirimizi susturmaya calısıoruz =))velhasıl iki tarafında konusacak konuları olması birbirlerinin ilgi alanları benzer olmalı ama tıpatıp aynı hayatları yasamıyor olması gerekir o kadar cok konusabilmek için cunku tek yumurta ikizi gibiyseniz birbirinizin anlattıkları ilginc gelmeyecektir

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Erkek

ben konuşamıyorum ki abi ama sorun konunun olmaması değil kontörün hemen bitmesi.. 100 kontör 8 dakika sürüyür.. 12 kontör/dakika diye hesap et tarifeyi (turkcell yurtdışı 1. bölge tarifesi) hep şu araya girip "1 dakikanız kaldı" diyen kadın varya onu duyunca sinirlerime hakim olamıyorum.. bu kadına hayatım boyunca denk gelirsem turkcell'de, boğazına sarılıcam cinnet geçiriyorum diye saçından tutup yerden yere vurucam.. evet evet yapıcam bunları arhadaş..

Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_COMMANDO
    the_COMMANDO's avatar
    Erkek

Valla eskiden bende senin gibi bok mu var bu kadar saat nasıl konusulur diye çözememiştim ama şimdi anlıyorum ki arkadaşlar insan aşık oldu mu konusuyor hele birde iki farklı yerde iseniz bal gibide konusulur

bugun konusamıyacagız nedeni 2 gün içinde 1500 dakika konuştuk telsimden 5dakikası 1 kontor olayını bitirdik mesajlar falan bitti 

Allahtan dün anlaştık bugun avea mobil ögrenci alacagız

yani bende ihtimal yermezdim ama oluyormuş yaww 

Dalımızı Kıranın Ormanına DÖK BENZİNİ YAK HEPSİNİ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

kesinlikle tavsiye etmiyorum

turksel hatlarımız vardı dedik böle olmıcak

telsim cep ögrenciye gecelim 5 dk 1 kntr falan

oda yetmiyo 3-4 günde 100 kntr almaktan cepte para kalmadı :D

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birdubleraki
    birdubleraki's avatar
    Dişi
    Walla konuşuluyor.hemde zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıyorsun.ne şarj dayanıyor ne kntr walla..msnde bile bu kadar çok muhabbet edilmiyor.

Sana ben hayaller düşler büyüttüm Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm Sana ben hummalı aşklar büyüttüm Söyleyemedim ((((hepsenolacaksın))))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

birdubleraki bunu yazdı:
    -----------------------------
    Walla konuşuluyor.hemde zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıyorsun.ne şarj dayanıyor ne kntr walla..msnde bile bu kadar çok muhabbet edilmiyor.
    -----------------------------

bak yengen ne güzel anlatmış durumu :)

dimi bebeğim ne şarj ne kontör.msn de neymiş sesini duymadan anlamı olmuyo ki o konuşmanın :) :P :D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

o arayınca konuşuluyo da ben arayınca en fazla 5dk.

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 9012 Toplam Mesaj: 20