Yaw Telde Kızlarla Nasıl 3-5 Saat Konuşulur
-
Okulda Hergun yuzunu gormekten bıktıgım kızın neyını arıyım ya.. Para Cebımde kalıyor ne guzel
-
Kızların ses tonuna gıcığım. Hele hele telefonda sesleri daha bi iğrenç çıkıyo. O yüzden telde kızlarla hiç konuşmam. Daha doğrusu nefret ederim. Mesaj çekmek daha cazip geliyo bana
-
bırakın hocam yaw iş ciddiyse sözlü olurusn nişanlı olursun ayrı illerde olursun anca öyle neden 2-3 günlük ilişki bile demiyorum muhabbetler için uzun uzun telefonda yorım kendımı parasında değilim ama sağlıkta gidiyo malum radyasyon meselesi...
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------o arayınca konuşuluyo da ben arayınca en fazla 5dk.
-----------------------------SAbah sabah konuaları gezerken güldürdün ya beni :)) Helal olsun
Aynen benim içinde öyle
-
baksana
az konuştuğundan kıllanıyorsa böyle devam et ama arada yağlamayı unutma canımsın cicimsin gibi..
sevmiosuuunnn , sevsen konuşursunnn demeye devam etsin...
-
valla hocam öyle bi konuşuluyor ki 3-5 saat nasıl geçmiş anlamıyorsun ki...
hele bir de uzakta olunca.. akşam 10da alo deyip sabahın 5inde çimlerde yatar vaziyette "hadii yat artık" dediğimi biliyorum... telsim ve avea kampanyalarıyla çok yardımcı oldular sağolsunlar...
hea şimdi gelecek cevapları biliyorum hepimiz kızların peşimizden koştuğu erkekleriz ya gelcek cevaplar "vay salak vay..kontrüne yazık amk.." "la sen niye arıyon oa arasın 2 dk konuşun yeter..." "la bu kadar yüz vermöicen karı milletine saatlkerce konuşursan şımarır..." valla hiçte katılmıyorumda bu fikirlere...
hea derseniz pişman mısın.. HAYIR =)
bi daha olsa yapar mısıN... EVET =) -
:S konuyu hortlatcam biraz ama olsun :).(1 haftadan bişe olmaz)..Bende 4 saat felan konuşmuştum qi şarzım bitti teL kapandı yoksa devam ederdi . oda bi ara avea 'nın memur'laramı ne tarifesi vardı işte aylık bi miktar para veriyon 7/24 konuşuyon .. bi kere gece telleri açık bırakmıştık hiç unutmam :S sabah kalktığımızda teL'den şii aLo kalk hadi die sesleniyorduk ..aslında hep bana o sesleniyordu ama ben hiç göremedim ..evde anca davul-kemençe türü bişe çalcan ki uyanayim .. bi tel'den şii dedin die nasıL kalkayim demi ama o kadar ses iLe :S :)..
haaa normal bi insanın aklına pek geLmez ama tahribat'daysan mürid'lerin aklına geLir dicem ve yazımdaki sabaha kadar açıktı teL muhabbetine iğrenç espiriler yapmak kesinlikle yasaktır.. :D:D:D
-
Ben Genclik yillarimda hayatimin yalaniyla ara vermeden 12 saat görüsmüstüm.
-
ilk zamanlar 3 saat konuştuğum olurdu.. sonralara doğru aramak bile istemedim :) ::d