Yayındayım
-
yarın yine aynı saatlerde. vay ben duymadım, yok ben görmedim, vay şöyle oldu way böyle oldu olmasın :)
-
adamda şevk bırakmadınız lan :W
-
yorumlarınızı beklıyorum
-
sunucu problemınden dolayı programı yarına erteledik
-
up
-
degree bunu yazdı:
-----------------------------
up
-----------------------------şii jingle nı beğenen Dj ler olursa 30 lira lık bağış karşılığı daha iyi profesyonel jinglelar yaparım hocam :Ppp
-
çok beğendim ben anons gececem :)
-
degree bunu yazdı:
çok beğendim ben anons gececem :)
-----------------------------hoca ses seviyeleri 0,0 a dayadım fazlası sesi çatlatır ama yayında jingle sesi aç çıkıyo
yükselteye biliyorsan biraz yükseltsene
yükseltemiyosan var yedekler yükselteyim? ama hafif çatlar
bide ota boka jingle girme bir şarkıda en fazla 3 tane başında ortasında sonunda :)
çaldığın şarkı üstüne konuşma
acemiliğin varsa fon kullan
sesin az geliyo ses ayarlarını yap :D
1 dklık dinlediğim bukadar eksiklik var
birde sana sağ sol degre yaptım radyo yanını sterio olmadığı için bi boka yaramıyo bilgine :D
-
bir sonraki program ne zaman meraklandım la dinlemek istiyorum... Şuan serdar ortaç çalıyor
edit : la tahribat.com dedi helal :) dj_alper'den de söz etti meşhur oldun Alper :D ama sesi çok az geliyor yaf .
-
tahref156 bunu yazdı:
bir sonraki program ne zaman meraklandım la dinlemek istiyorum... Şuan serdar ortaç çalıyor
edit : la tahribat.com dedi helal :) dj_alper'den de söz etti meşhur oldun Alper :D ama sesi çok az geliyor yaf .
-----------------------------sanki powerfm a.q bana neşet ertaş'tan yalan dünyayı çal la
la ne çok güldürüyon adam akıllı sohbet et ya sürekli gülücük yada ver şarkıyı a.q bu ne ya kulağımı siktin :| paso jingle