Yayındayım
-
konuşma sesi çok az ama gülme efekt sesi çok fazla geliyo bi tek bendemi böle ???
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------
konuşma sesi çok az ama gülme efekt sesi çok fazla geliyo bi tek bendemi böle ???
-----------------------------Bende de öyle hocam ve gülme efekti çok fazla kullanılıyor bence. Her kelimeden sonra kullanılıyor neredeyse :D
-
Anakroniq bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------Bende de öyle hocam ve gülme efekti çok fazla kullanılıyor bence. Her kelimeden sonra kullanılıyor neredeyse :D
-----------------------------bende de öyle :) bişi dicem nasıl mail atıcaz degreeye yanlız bırakmıyak yaf.. derece37@hotmail.com'a atın dedi die duydum attım ama ses seda yok okumadı sanırsam yanlış attım :D
-
gülme efektinin değişmesi lazım
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------heç sorma abi yaf kulağımın resmen salyangozu patladı yaf :)
-
tahref156 bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
-----------------------------heç sorma abi yaf kulağımın resmen salyangozu patladı yaf :)
aynen, bi an depresyona giricem sandım,korktum yayını kapattım,o nasıl efekt öyle. -
neonell bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
aynen, bi an depresyona giricem sandım,korktum yayını kapattım,o nasıl efekt öyle.
-----------------------------bu amatör radiomudur nedir haıc ön plan ayar falan yapılmaz mı yaf ne fon var nede başka bişi radio hoşuma gitti ama çeki düzen verilmeli...
-
evet katılıyorum sana,bu başlık da onun için açıldı sanırım,,eksiklikleri falan görmek için.Biz ikimiz senle çok biliyoz ha gel radyoya dj olalım :D
-
neonell bunu yazdı:
evet katılıyorum sana,bu başlık da onun için açıldı sanırım,,eksiklikleri falan görmek için.Biz ikimiz senle çok biliyoz ha gel radyoya dj olalım :D
-----------------------------heheeh :) kendimiz söyler kendimiz güleriz hacı hiç bulaşmayalım :)):D
-
tahref156 bunu yazdı:
neonell bunu yazdı:
-----------------------------heheeh :) kendimiz söyler kendimiz güleriz hacı hiç bulaşmayalım :)):D
-----------------------------düşündüm haklısın, bence biz sadece elestirelim bosver :D