folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaz Aylarının Bitmeyen Susuzluğu



Yaz Aylarının Bitmeyen Susuzluğu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    Delirmek üzereyim, 102 kg olup aşırı yağlı olmayan bir bünyeye sahibim günlük ortalama 30.000 adımım var, yüzüyorum vs... susuzluğum bitmiyor, dün şeker testi yaptırdım bir bok çıkmadı yani şekerim falan da yok... abi su içiyorum kesmiyor, kola içiyorum kesmiyor, demlik demlik çay abanıyorum yok, meyveli soda biraz keser gibi yapıyor yok, bira falan hak getire yok günde 8 litre suyum var ayrıca içtiğim şeyler de 3 litreye yaklaşır yok birader hep bir susuzluk hissi var delirmek üzereyim. Ne içsem bu susuzluğu bastırırım şiddetli bir arayış içindeyim.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo

    müshillediğin sekreter kızın ahı çıkıyor


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mayıs/2007
    Erkek

    Sodyum eksikliği olabilir. Çok fazla tuz tüketiyorsan ondan dolayı da olabilir. Ama bence sodyum eksikliğidir.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Şekersiz diyabet olabilir. Yalancı diyabette diyorlar. Kan testlerinde şeker normal çıkıyor fakat belirti olarak diyabeti gösteriyor bu meret. Hormon tedavisiyle tedavisi mümkün diye biliyorum.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2003
    Erkek

    vampirlerin bitmeyen bir susuzluk hissi olur, diger hic bir sey bu hissi bastiramaz.


    ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Haziran/2013
    Erkek

    30 bin adım + yüzme hemde yazın.. bünye su isterde susuzluk hissi garipmiş. 

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı

    vampirlerin bitmeyen bir susuzluk hissi olur, diger hic bir sey bu hissi bastiramaz.

    bu sıralar medeniyet gibiyim işimde uzmanlaşmak için dünyayla bağlantıyı kestim, tek dişi kalmış bir canavardan farksızım kimseyi dişleyemem, sodyum eksikliğine yalancı diyabete baktırayım. tuzlu falan da deniyorum yok ya kesmiyor nasıl bir susuzluk şöyle anlatayım, suya şeker tuz limon basıyorum churchill miydi bunun adı her ne halt ise, 2 lt yi dikiyorum, yarım litre falan kalıyor, kestiği süre 15 dk, o süre içinde çişe falan da gidiyorum güneş altındaysam tshirt ve şort tuz gölüne dönüyor. 15 dk içinde sanki o 1.5 lt yi hiç içmemiş gibi oluyorum. gün böyle gidiyor, transitin kliması fulldeyken sorun yok, o biraz kesiyor ama güneşe çıkınca nanay. suda da seçiciyim erikliyi, beypazarını, zengin ettim. mangolu avşar soda, en osuruktan bim meyve suları, link, köylü hoşafı her şeyi deniyorum.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Depdepli_ayuuuuuu
    Depdepli_ayuuuuuu's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Haziran/2022
    Erkek

    Sigara kullaniyorsan sigaradandir


    Dikkat daş düşebulu ayuuuu cikabulu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    Dahiliyeye git 

    HOMA-IR (Homeostatic Model Assessment) testi yaptırmak istediğini söyle.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Temmuz/2007
    Erkek

    şekeri, ekmeği, gazlı içecekleri ve meyveyi tamamen keseceksin. sabahları aç karına ılık limonlu su içeceksin yarım saat sonra yeşillik, yumurta beyazı, 2 adet ceviz, 2 adet gün kurusu, 7-8 adet zeytin ve peynir yiyeceksin. + şekersiz yeşil çay içeceksin. Ara öğünlerde 2 adet hurma + şekersiz yeşil çay içeceksin. Öğle yemeğinde çorba + et yada nohut yiyeceksin. Ara öğünde 4-5 adet fındık, badem yiyeceksin. Akşam yemeğinde çorba yarım saat sonra da yoğurt içine ananas katıp yiyeceksin. Akşam 19'dan sonra yemeği keseceksin. Günde 4-5 litre su içeceksin yavaş yavaş. Fıstık ezmesine alerjin yoksa sabahları 3-4 çay kaşığı fıstık ezmesi yiyeceksin protein açısından. Böyle devam edersen vücut bir kaç güne düzene girer. Günde 1-2 adet aylık kasa kasa redbull tüketen biri olarak söylüyorum son 3-4 aydır zararlı şeyleri tamamen kestim.

     

    essan tarafından 19/Haz/24 01:16 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2010
    Erkek

    Kahve, kola, bira, asitli şeyler bunlar bildigim kadariyla idrar söktürücü.

    Vucuttaki suyu kurutuyor. 

    Bu su kaybını bastırmak icin daha da cok su içiyorsun.

    Su haricindeki bütün sıvı alımını kes hocam öyle dene bakim susuz hissediyor musun.

    Birde eğer arıtma su iciyorsan arıtma su da susuzluk hissini gecirmiyormus içindeki mineral eksikliklerinden dolayı.

    Yalniz emin olduğum tek bişey var böbrekler gunde 9 litre sıvıyı işlemekte cok zorlanır eninde sonunda iflas eder.

     


    tabi lan
Toplam Hit: 1520 Toplam Mesaj: 16
bitmeyen susamışlık hissi