folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaz Aylarının Bitmeyen Susuzluğu

Yaz Aylarının Bitmeyen Susuzluğu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

https://www.decathlon.com.tr/p/_/R-p-X8762652?mc=8762652

0.5 suya , hapın yarısını kır at , azar azar iç 

İyi gelecektir . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

https://www.decathlon.com.tr/p/_/R-p-X8762652?mc=8762652

0.5 suya , hapın yarısını kır at , azar azar iç 

İyi gelecektir . 

aldım moruk iyi geldi tengri razı olsun.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Terliyorsan normal. 30.000 adim demissin, yuzme demissin (tuzlu su).. zaten susamasan anormallik olurdu. Motoru standby moduna alip gun boyu bir agac altinda dinlen bakalim o zaman nasil olacak.

vatandaşa kafam girsin!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı

Terliyorsan normal. 30.000 adim demissin, yuzme demissin (tuzlu su).. zaten susamasan anormallik olurdu. Motoru standby moduna alip gun boyu bir agac altinda dinlen bakalim o zaman nasil olacak.

ağaç dibine gitme şansım pek yok, handyman olma aşamasının son haddesindeyim :) kendi araç gereçlerimi yapmaya başladım, tinyhouse, karavan, konteyner ev, farklı materyallerden çatı, vs vs bin tane şey yapıyorum gün bana yetmiyor alan da çok büyük, forklifti kaçırabildiğim kadar kaçırıyorum fakat genelde malzemeleri elle taşıyorum ki buna betopan dahil günde 30 betopanı 100 metre taşısan zaten sırılsıklam oluyorsun, denize gitme olayı benim için işten sonra rehabilitasyon olay gün içinde bitiyor, 20v matkap gün boyu elimde bazen bileğimi bağlıyorum sağ sol ikiside şişiyor, şase mineral alımı iyi geldi decatlon dışında weider ve supplementler.com un kilere de bakacağım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Üstat şimdi ve daha önceden yazdıklarından anladığım kadarıyla uzun süredir yüksek tempoda fiziksel efor sarfediyor, gün içinde deli gibi terliyorsun, adım atıyorsun, fiziksel işler yapıyorsun, bu kiloyu nasıl veremiyorsun?

Susuzluk hissinin hiç gitmemesi yalnız çok büyük bir işkence olur. Umarım nörolojik bir rahatsızlık vs değildir.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 1525 Toplam Mesaj: 16
bitmeyen susamışlık hissi