Yaz Bitmeden Ankara Buluşması Yapalım
-
Ne dersiniz Ankaralı müritler? Katılmak isteyenler ismini yazdırsın. Planı sayı netleşince sayıya göre yaparız. Tarihi de kararlaştıralım. Haftasonları daha uygun olur diye düşünüyorum.
-
Konuda gelebiliceğini yazanların isimlerini yazdım. Buluşma yeri olarak AOÇ'ni düşünüyorum. Kokoreç yer sonra
hayvanat bahçesine gideriz. Tarih olarak temmuz 30-31-1'i(cuma-cumartesi-pazar) ya da bi sonraki hafta ağustos
7-8(cumartesi-pazar) olabilir. Bu beş günden bir günü kararlaştıralım hocalar. hangi tarihte daha çok kişi gelebiliyorsa
o gün buluşuruz.
ÜCRETLER:
Kokoreç= 10TL
Hayvanat Bahçesi Giriş; Tam= 5TL
Öğrenci= 2,50TL
Grup Öğrenci= 1,50TL
Ulaşım hariç yaklaşık 15TL kişi başı. İsteyen bira da içebilir kokoreçle birlikte. Bütün ankara'lı müritler davetlidir. Yaş
sınırı koymadım , zaten çocuk yaşta mürit yok diye biliyorum.
Başka bir yer olsun diyenler fikirlerini yazsınlar, istek olursa buluşma yerini değiştiririz.
Ben çukurambardan gelicem oralarda oturan mürit varsa beraber gidebiliriz. Tişört ü olanlar da mutlaka giysin. Kokoreç sevmeyenler için de seçenek bol.
GELENLER:
1)Aytekinet
2)The-ExTaCy
3)TorNaVida
4)k2ankaya
5)Weldox
6)samurai
7)dengesiz
8)yanak
9)LasTMohicaN
-
Hangi tarihte olcak? katılabilirm
-
bilmiyorum hocam. herkesin uygun olduğu bi tarihte yapalım. ben haftasonları full boşum. ama haftaiçi uymuyo işim dolayısıyla :)
-
2 agustostan sonra hergün olur
-
http://www.tahribat.com/Forum-Eskisehir-De-Iftar-Yemegi-Bulusmasi-115648/
Konuya bakarak tüm ankaradan müridleri toplayıp gelmenizi talep ediyorum :D Hızlı trene atlasanız 2 saatte falan burda
-
istanbul ankara mersin buluşması olursa gelirim diğerlerine zor :)
-
ben gelirim hocam aslında eskişehirde iyide kaça patlar bize (çok gelen olmaz kanımca ankaradan)
-
k2ankaya bunu yazdı:
-----------------------------
ben gelirim hocam aslında eskişehirde iyide kaça patlar bize (çok gelen olmaz kanımca ankaradan)
-----------------------------Burda buluşma günü 30 lira harcıyacağız hocam gel git trenlede sana bi tahmini olarak 30 falan gider daha azda olabilir ama 50-60 lirayı gözden çıkarmalısın
-
buluşma yeri olarak AOÇ yi düşünüyorum kokoreç yeriz oradan hayvanat bahçesine geçeriz.
-
tarihe göre gelebilirm hocam