folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaz İçin Egzersiz Tavsiyesi

Yaz İçin Egzersiz Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Yürümenin güzel bir yanıda şehri tanıyorsun. Yeni insanlar, yeni mekanlar görüyorsun. Normalde biryerden biryere arabayla giderken güzergah aşağı yukarı bellidir. Biliyorsan ara sokaklardan, bilmiyorsan yada mesafe uzaksa ana cadde ve sonrasında gideceğin yerin olduğu mahalle ve sokaktır güzergahın ama yürürken canın istediği gibi bilmediğin sokaklara dalıyorsun. Oha lan böyle yerlermi varmış diyeceğin çokşey göreceksin.

yazdım köşeye bunu yaparım, hatta hemen yarın başlayabilirim bile :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Islanmaktan zarar gelmez. Soğuk olmasın yeter. Cebine biraz para al baktın havanın g.tü çıkacak etrafta cafe kahve vb.mekanlar vardır git bir çay iç. Hem dinlenirsinde. şehir içindesin sonuçta. Mekan bulmak ne kadar zor olabilirki?
    Ayrıca marketlerden uzak dur. Kasanın yanına balla kaplanmış kavrulmuş fındıklı şeyler koyuyorlar, almamak sağlam irade ister ki bende o yok. Fındığı çıtlatılmış, iç, kavrulmuş diye 3 çeşit yanıma alıp kavrulmuşun üzerine dut pekmezi de döküp kaşıkla yiyen biri olarak fındıktan vazgeçemiyorum. Seninde tatlı tuzlu şeylere zaafiyetin varsa gitme markete. :-)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Islanmaktan zarar gelmez. Soğuk olmasın yeter. Cebine biraz para al baktın havanın g.tü çıkacak etrafta cafe kahve vb.mekanlar vardır git bir çay iç. Hem dinlenirsinde. şehir içindesin sonuçta. Mekan bulmak ne kadar zor olabilirki?
    Ayrıca marketlerden uzak dur. Kasanın yanına balla kaplanmış kavrulmuş fındıklı şeyler koyuyorlar, almamak sağlam irade ister ki bende o yok. Fındığı çıtlatılmış, iç, kavrulmuş diye 3 çeşit yanıma alıp kavrulmuşun üzerine dut pekmezi de döküp kaşıkla yiyen biri olarak fındıktan vazgeçemiyorum. Seninde tatlı tuzlu şeylere zaafiyetin varsa gitme markete. :-)

aşırı düşkünlüğüm yok 175  , 63 kilo bir insan olarak tek zaafım patates kızartması, makarna,mantı gibi şeyleri aşırı yiyorum yanımda can cekicek herşey yapın umrumda olmaz :D Ama bi patates kızartsınlar 10dkda tüm kızartmayı yerim. Boyum kilom iyi bana göre tek sıkıntım 3 ay boyunca daha kilo alıp öküz gibi olmamam :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mxmax
    Mxmax's avatar
    Erkek

Bisiklet sür hacı :D oturarak spor yapıyon işte

trader
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

yağ yakmak istiyorsan 45 dakka burpess egzersizi yap

20 tekra burpess - hafif tempe jumping jacks 30-40 tane dinlen sonra böyle devam et :D

ben şekeri ve aburcuburu çıkardım şimdi hergün babalar gibi yeşil çayımı içiyorum :D

her spor hareketimden burpess yapıyorum benim program farklı ama kilo vermekeye yönelik değil

Bandito tarafından 07/Haz/14 22:59 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı
    Olgunisik bunu yazdı
    Ben yürüyorum iyi etkisi oluyor. Kendime haftalık 30 km yürüyüş şartı koydum. Hava yağmassa uyguluyorum. Hafta içi mesaiden sonra evden eski kordon yeni kordon gitgel yapıyorum. Yaklaşık 5 km. işte çok yorulmadıysan biraz daha uzatıp kipaya gidiyorum daha iyi oluyor ki 8-9 km demek. Bu gün olduğu gibi cumartesileri çanakkale merkezdeki evimden kepez'e yürürüm gidiş geliş 15km den az fazla. Ayaklarımın altı acıyor ama olsun. Deprem olduğu günde yürüyordum. insanların binalardan koşarak kaçışlarını izleyip noluyor demiştim. Pazar günleri serbest yürüyüş günüm esenlere yada kipa ve terzioğlu kampüsüne yürürüm.
    Kendine yürüyüş kotası koy ve uygula. Kota km takibinden çok yerle ilişkili olsun yoksa km hesabından kafayı yersin. Tabi ilk şart boğazını tut. özellikle unlu şeyler (ekmek,pide,börek, lavaş arası döner çiğköfte vb., yarın ekmek arası köfte, mersin tantuni vb.) acayip kilo yapıyor.

benim o tip yürüyücek yerlerim yok =/ İstanbul eyüp leş gibi sıcak zaten hava üstelik bu hafta sürekli bir yağmur yağma problemimiz var. 2-3 dakika atıştırıyor küt diye bir yapıştırıyor 10 dk aralıksız sağanak yağış sonra hiçbirşey yok. zaten ota boka hasta olan birisi olarak bir ıslansam 1 hafta yataktan kalkamam :D Okul kapanmadan önce iyiydim, 6 saat okul + 4 saat dershane iyi yoruluyordum şimdi hayatımdaki en büyük ekşın markete gitmek :D 

Haliç etrafını bi turlasan yeter hocam ^^

İp atlıcak yerin varsa öncelikli tavsiyem hiç bişi yapma ip atla hocam.

Yakın çevrende haftada 1-2 gün havuza giden bi tanıdık varsa onunla en azından haftada 1 gün havuza git.

O da yoksa çık dışarı en az 10-15 dakika yürü.

Onu da yapmam dersen şınav, barfiks ve mekik çek.

Bunları da yapmam dersen sudoku çöz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    Subtitle bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı
    Olgunisik bunu yazdı
    Ben yürüyorum iyi etkisi oluyor. Kendime haftalık 30 km yürüyüş şartı koydum. Hava yağmassa uyguluyorum. Hafta içi mesaiden sonra evden eski kordon yeni kordon gitgel yapıyorum. Yaklaşık 5 km. işte çok yorulmadıysan biraz daha uzatıp kipaya gidiyorum daha iyi oluyor ki 8-9 km demek. Bu gün olduğu gibi cumartesileri çanakkale merkezdeki evimden kepez'e yürürüm gidiş geliş 15km den az fazla. Ayaklarımın altı acıyor ama olsun. Deprem olduğu günde yürüyordum. insanların binalardan koşarak kaçışlarını izleyip noluyor demiştim. Pazar günleri serbest yürüyüş günüm esenlere yada kipa ve terzioğlu kampüsüne yürürüm.
    Kendine yürüyüş kotası koy ve uygula. Kota km takibinden çok yerle ilişkili olsun yoksa km hesabından kafayı yersin. Tabi ilk şart boğazını tut. özellikle unlu şeyler (ekmek,pide,börek, lavaş arası döner çiğköfte vb., yarın ekmek arası köfte, mersin tantuni vb.) acayip kilo yapıyor.

benim o tip yürüyücek yerlerim yok =/ İstanbul eyüp leş gibi sıcak zaten hava üstelik bu hafta sürekli bir yağmur yağma problemimiz var. 2-3 dakika atıştırıyor küt diye bir yapıştırıyor 10 dk aralıksız sağanak yağış sonra hiçbirşey yok. zaten ota boka hasta olan birisi olarak bir ıslansam 1 hafta yataktan kalkamam :D Okul kapanmadan önce iyiydim, 6 saat okul + 4 saat dershane iyi yoruluyordum şimdi hayatımdaki en büyük ekşın markete gitmek :D 

Yakın çevrende haftada 1-2 gün havuza giden bi tanıdık varsa onunla en azından haftada 1 gün havuza git.

tüm postları okudum araştırdım da en mantıklısı yürüyüş gibi geldi. günde 1 saat kadar yürüsem ki park buldum bi tane yakın yürüyüş yolu varmış 4-5km kadar bol bol ağaçlar falan varmış öyle bilgi edindim :D çıkar 1 saat yürürüm orda. Eve gelir dinlenir bi de günlük arttıra arttıra mekik çekerim. yeter sanırım benim için bu kadar bişey. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı
    Subtitle bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı
    Olgunisik bunu yazdı

tüm postları okudum araştırdım da en mantıklısı yürüyüş gibi geldi. günde 1 saat kadar yürüsem ki park buldum bi tane yakın yürüyüş yolu varmış 4-5km kadar bol bol ağaçlar falan varmış öyle bilgi edindim :D çıkar 1 saat yürürüm orda. Eve gelir dinlenir bi de günlük arttıra arttıra mekik çekerim. yeter sanırım benim için bu kadar bişey. 

Yeter hocam fıstık gibi de olur. Günümüzün spor salonu merakına ben de kurban olmuş biri olarak söylüyorum dışarıda bisiklet sürmenin ip atlamanın tadı hiçbişide yok.

Toplam Hit: 1282 Toplam Mesaj: 19