folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yaz Okulu Tüm Üniversitelerde Kaldırılıyor.

Yaz Okulu Tüm Üniversitelerde Kaldırılıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Uygulamada, üniversiteler arasında farklılık gösteren bütünleme sınavları konusunun YÖK Yürütme Kurulu'nda değerlendirilerek karara bağlandığını belirten Çetinsaya, şunları kaydetti:

''Aldığımız karara göre, 'yıllık veya yarıyıllık sınav takvimi uygulayan tüm yükseköğretim kurumları 2011-2012 yılından itibaren final sınavları sonrasında bütünleme sınavları yapacak'. Dolayısıyla bütünleme hakkından artık üniversite fark etmeksizin tüm öğrencilerimiz yararlanabilecektir. Yükseköğretim Kurulu Başkanı olarak, öğrencilerin yaz okullarına mahkum edilemeyeceğine, bütünleme sınavlarının öğrencilerimizin hakkı olduğuna inanıyor, kararın hayırlı olmasını temenni ediyorum.''

kaynak : http://www.ntvmsnbc.com/id/25360221/

YÖK ilk defa güzel bir is yaptı galiba.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

büt ler paralı olucaksa, özel okularda özellikle, 2milyar yaz okuluna vermemek için 2 milyar sınava vermekte bi yerekadar yani :) öle de girio böle de girio bari yaz okulna gidip geziim :d

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

yurdışında okuduğum üniversitede re-sit denilen bir olay vardı. Genelde avrupada var sanırm bu. Sınavdan kaldın diyelim, hocanın istediğine bağlı olarak 3 defa yada 10 defa yada sınırsızca final sınavına girebiliyorsun. yaz okulu uygulaması zaten yurtdışında yok (ya da ben görmedim)

mühendislik ve bilgisayar bilimi bölümleri genellikle 3 yıldır. 2 yıl da okuyarak yüksek lisans yapılıyor. toplam 5 yılda ing. ünvanı alınıyor. (türkiyedeki karşılığı yüksek mühendis diye biliyorum)

ayrıca son sene 2 ay gibi bir süre veriyorlar tüm üniversite öğrencilerine ve herkes 1. sınıftan 3. sınıfa kadar gördüğü tüm derslerden sorumlu. Hocalar bir kaç tane rastgele soru soruyorlar. Bu sınava da ünivrsitesi bitirme sınavı diyorlar. Artk soruları bilemezse mezun olamıyor ve bilmem kaç ay sonr tekrar bu üniversite bitirme sınavına giriyor..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Keşke bu yıldan geçerli olsaydı.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

büt için para mı vercek la millet

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

zeybekustasi bunu yazdı:
    -----------------------------

2011 2012 den geçerli diye bilyorum bir araştır sor

http://www.sondevir.com/egitim/77375/yokten-butunleme-mujdesi.html

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Şimdi onlar düşünsün.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

zeybekustasi bunu yazdı:

2011 2012 den geçerli diye bilyorum bir araştır sor

http://www.sondevir.com/egitim/77375/yokten-butunleme-mujdesi.html

vay amk bi umut vanda yaz okuluna gidicektim :D

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    4 Gün sonra yaz okulu başlıyor. Yani hocaların aylık kazancı belli oldu. Bu sene bizim orda değişmez. 2011-12 den sonraki sezon diyor sanırım.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı:

yurdışında okuduğum üniversitede re-sit denilen bir olay vardı. Genelde avrupada var sanırm bu. Sınavdan kaldın diyelim, hocanın istediğine bağlı olarak 3 defa yada 10 defa yada sınırsızca final sınavına girebiliyorsun. yaz okulu uygulaması zaten yurtdışında yok (ya da ben görmedim)

mühendislik ve bilgisayar bilimi bölümleri genellikle 3 yıldır. 2 yıl da okuyarak yüksek lisans yapılıyor. toplam 5 yılda ing. ünvanı alınıyor. (türkiyedeki karşılığı yüksek mühendis diye biliyorum)

ayrıca son sene 2 ay gibi bir süre veriyorlar tüm üniversite öğrencilerine ve herkes 1. sınıftan 3. sınıfa kadar gördüğü tüm derslerden sorumlu. Hocalar bir kaç tane rastgele soru soruyorlar. Bu sınava da ünivrsitesi bitirme sınavı diyorlar. Artk soruları bilemezse mezun olamıyor ve bilmem kaç ay sonr tekrar bu üniversite bitirme sınavına giriyor..

Supermis bak bu. Mezun etmesinler bencede o sinavi veremeyeni :)

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bunun nesi iyi oldu beyler bazı okullarda yaz okulunda gelecek yılın derslerini ala biliyordun şimdi o olayda kalkmış oldu buna sevinmenin mantığı nedir ok bütünleme getir ama yaz okuluna dokunma

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 3627 Toplam Mesaj: 35