Yaz Okulu Tüm Üniversitelerde Kaldırılıyor.
-
helal olsun çok iyi bi gelişme. yazokulunun kalktığını kim söyledi ki? bence oda devam ediyor bütünleme paralımı ? kaynak? bu yıl geçerli olurmu??
-
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------bunun nesi iyi oldu beyler bazı okullarda yaz okulunda gelecek yılın derslerini ala biliyordun şimdi o olayda kalkmış oldu buna sevinmenin mantığı nedir ok bütünleme getir ama yaz okuluna dokunma
-----------------------------baslıgı hatalı yazmısım.
yaz okulunun kalktıgı yok, isteyen yine üstten ders alabilir, sadece bütünleme sınavı yapmayan okullara artık bu imkan da gelmis oldu diyelim.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------dead_march bunu yazdı:
-----------------------------bunun nesi iyi oldu beyler bazı okullarda yaz okulunda gelecek yılın derslerini ala biliyordun şimdi o olayda kalkmış oldu buna sevinmenin mantığı nedir ok bütünleme getir ama yaz okuluna dokunma
-----------------------------baslıgı hatalı yazmısım.
yaz okulunun kalktıgı yok, isteyen yine üstten ders alabilir, sadece bütünleme sınavı yapmayan okullara artık bu imkan da gelmis oldu diyelim.
-----------------------------anladım hocam saol
-
iyi o zaman son vurgunu biz yicez.
-
verdiğin linkin alt tarafında da su yazıyo
'YAZ OKULLARI KALKMAYACAK'
Yaz okulu uygulamasının devam edeceğini belirten Çetinsaya, ''Bu kesinlikle yaz okullarının kaldırılacağı anlamına gelmiyor, sadece bütün öğrenci arkadaşlarımın bütünlemeye girmek istemelerinin doğal bir hak olduğunun tescili anlamına geliyor" dedi. -
yaz okulunun kaldırılmadan bütünleme getirilmesi güzel birşey ilim irfan yuvası dediğimiz üniversitelerde böyle mantıklı hareketler görmek çok zor,şaşırdım..
-
hocam bu yaz okulu kalkıcak demek değil ki, büt ve yaz okulu aynı şey değil ki büt geldi die yaz okulu kalksın.
bizim ünide yaz okulunun kalması gibi bir durum yok,büt ve yaz okulu bir olucak.
edit: hocalar büt paralı olmaz ,
-
haci benim on numara olur valla hee
ingilterede gelirim 2 dersin vardi sikten boktan :))
-
Yaz okulu tam bir saçmalık,çok doğru karar.
-
yaz okuluna bırakılmak istenildikten sonra 10 tane daha sınav olsa fark etmez sanki :D