Yaz Tatili - Kendini Geliştirmek İsteyen Gelsin
-
heralde msnden olur yada mırc falan...bi liste oluşturalım kimler katılacak falan die...
trk bu konuda cevap yazmadığına göre ben diyorumki msnden bu işi halledelim...
listede kesin olaarak katılacaklar bana pm le msn lerini bildirsin...ben bi liste çıkartıyım...aramızda bilgili kişiler olursa onlarda yardımcı olur...
-
ben asp ye başlıyorum hocam bu yaz.başladım zaten az buçuk bilgim oldu asp günceden webhocamdan falan.
ayrıca burda(eskişehir) bir kursa yazılıyorum asp ile ilgili bir de işe giricem yakında stajer olarak işi öğrenicem.
pm den at bana msn adresini başkası eklediği zaman olmuyor.
-
yaz okuluna kalmazsam bende varım :D
-
ASP,VB,3ds Max öğrenin varya ohoooo. Öğretirim isteyene bunları. Ayrıca HTML biliyonuz dimi. Bilmiyosanız çok kasarsınız çünkü aspye ve phpye. Hemde baya çok :D
-
madem ölese
1)ben
2)kleisthenes
3)adige
4)Rudeboy
bide o zaman sende bize yardımcı ol VBDream başka katılmak isteyenler bana pm atsın. yani çünkü çok istiyom öğrenmek böle grupla olunca daha iyi olur..
-
msn de olmaz kanımca... tanıdık bi irc servere girersiniz...kendinize özel bi kanal açarsınız..girişler olduktan sonra kitlersiniz kanalı sohbetciler felan giremez..herkes kendine bi yazı rengi alır.. kimin ne dediği anlaşılır..
msn de nickler felan farklı yazı stilleri zaten kendinizi kasarken bide bunun için daha bi kasılırsınız..
bu arada..isteyenlere asp e-book vb asp ile ilgili bazı seyler sallayabilirim... benimkisi sadce bi tavsiye.. -
aga bende msn den falan katılabilirim. ofis programlarını çok iyi bilirim de senindedğin konularda eksiğim bende katıla bilirim.
-
pm atın katılacam diyenler... BiGGest güzel kaynak varsa gönder asp ile ilgili gerçi dosya arşivinde de var ama hiç bakmadım..kolay anlaşılır olması lazım bi kere...
-
arkadaşlar elimde resimsiz 30 MB(sırf yazı) döküman var. Gönderirim onlara bakarsınız istiyorsanız.
Msn: kvasirr@hotmail.com herkese açıktır. Bu konuyla alakası olan olmayan aklına birşey takılan(Web tasarım,grafik,yazılım,programlama) herkes gelebilir. -
laa benide yazin biri beni eklemisti bu konu için sonra gicik oldu veya alindi herhalde sildi :D:D
bence grup olayi güzel motive oluruzz mesela amaç için bi site yapilicak, asamalar belirlenir, dokümanlara bakilir ve biri nerde takilirsa bilen birisine sorar, çok kisi ayni yerde takilirsa irce fln geçilir falan fistan