Yaz Tatili - Kendini Geliştirmek İsteyen Gelsin
-
hoca bana pm den gönder msn adresini.toplaşıyoruz daha öğrenicekler olarak şuan 14 kişiyiz.
öğrenmek isteyen çokta öğretirim diyebilecek kimse yok henüz :)
-
abiler bende bişiler öğrenmek istiyorum asp konusunda biraz bişiler biliyorum ama yetmez kendimi dahada geliştirmek istiyorum.paylaşmak istiyenler varsa benimle hotmail adresim hizmete açık abanalioktayy@hotmail.com
-
Millet bize hoca lazım HOCAAAA
rena abi gel yardım et
-
www.google.com dururken neyin hocasını arıyorsunuz ?
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
www.google.com dururken neyin hocasını arıyorsunuz ?
-----------------------------Abi döküman bolda millet hoca istiyo.Başlanılmadı bile daha.Bende oturdum asp günceden çalışıyorum,sanırım birkaç arkadaş daha benim gibi yapıyor.Böyle olmucak bence :|
-
beyler öncelikle kusura bakmayın saat 8 olayını şimdi gördüm bi dahaki buluşma tarihini pm mi yaparız msn mi bilmemde önceden haberimiz olması lazım bide gündüz işteyim orda yapamıyom bi b*k eve geliyom akşam 8 de herkes uygun saatini yazsın ona göre yapalım
-
ben de varım ! msn adresim : psycho_2181@hotmail.com .eklersiniz , msn de grup yaparız :p
-
Nan grupçanak bi bok yapamadık daha,tek yaptıımız sinerji yaratmak :D daha rahat olması amacıyla bi forum kurup ona bide blab chat eklemek istiyorum.Bi ara halledecem,hazır kuranlar olmuş ama adresi vermediler aq,hem cwcilerde var die istemeyenlerde olabilir dedim.funpice bi forum kurup orda hallederiz ;)
-
ya bende işlerimi yoluna koya bilsem mirc falan yetçem ama nese olur zamanla şimdi bende pm ile msn yi yoladım hadi hayırlısı
-
Php den başlayalım derim önce bende bir kac kitap aldım..
Toplam Hit: 11870 Toplam Mesaj: 83