Yazarbirlik.Com - Türkiye‘Nin En Serbest Yazar Platformu!
-
Arkadaşlar merhaba,
Birkaç aydır aklımda olan bir yazar portalını nihayet yayına koyabildim.
Yazar platformu için Burak Şimşek arkadaşımızın yazılımı kullanılmıştır.
Dün gece 23:00 civarında kurulduğu için henüz yazar kadrosunu pek oluşturmadı. Şuan sadece ben yazıyorum.
Sizlerde ücretsiz üye olarak, istediğiniz kategoriler altında birikimlerinizi paylaşabilirsiniz.
Üyelik ücretsizdir ve kesinlikle hiçbir sansür uygulanmaycak!
Site : Türkiye'nin en serbest yazar platformu
Not: Sitemiz yeni yapılandığı için, özellikle eksiklikleri ve eksik kategorilerini iletişim formu ile iletebilirsiniz.
Teşekkürler. -
hacı sen bi dünya site açıp duruyosun bitanesininde tutduğunu görmedim ya:D
hayırlısı olsn bakalm
-
Seni tebrik ediyorum agacım, sürekli bir aksiyonun var, onu satayım,şunu yapayım, bunu açayım.
Nasıl bir enerjidir bu.
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Seni tebrik ediyorum agacım, sürekli bir aksiyonun var, onu satayım,şunu yapayım, bunu açayım.
Nasıl bir enerjidir bu.
-----------------------------kardeşim tebrükler. kesinlikle yıllardır bir site açıp, satıp yada reklamlarından kazanıp diğerini açıyorsun. ilk güvercin
ile ilgili bir siten vardı :)
-
:) sağolun arkadaşlar, maksat tutsun köşeyi dönelim değil - maksat zaman geçsin eğlenelim :)
Hem tbt'nin ortamı bozuluyor diyenler çoğaltı, gerekirse oradan da tartışılır yani alternatif gerekiyorsa :)
Kesinlikle küfür ve propaganda dışında hiçbir konuda sansür uygulanmayacak! -
arkadaşlar,
siteye biraz destek bekliyorum sizlerden. Birçoğunuzun belli başlı konularda dolu adamlar ve hanımlar olduğunu biliyorum.
Sitede kesinlikle sansür olmayacak küfür ve propaganda dışında.
En azından hafta bir yazsanızda sitenin gelişmesi için faydası olacaktır. -
Her hafta yzarım akp yandaşlığı yaparım muhafazakar takılırım demokrat yazarım kabul mu ?
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Her hafta yzarım akp yandaşlığı yaparım muhafazakar takılırım demokrat yazarım kabul mu ?
---------------------------
:D tek kelimene ellersem namerdim :D
ama yorumlarınada karışmam ona göre :D -
nasıl yani yorumlarına karışmam kendi köşemde yönetici olmıycam mı :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
nasıl yani yorumlarına karışmam kendi köşemde yönetici olmıycam mı :)
yani yazılara yorum yapılıyor, beğenmediğin yorumları yazanlar olursa silmem yani , vay ben duymadım vay ben bilmiyodum deme :D -
tamam ya sorun olmaz takmam zaten kimseyi :) ama birbirine girmesin kimse yorumlarda :)