folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yazarbirlik.Com - Türkiye‘Nin En Serbest Yazar Platformu!

Yazarbirlik.Com - Türkiye‘Nin En Serbest Yazar Platformu!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

hacı Mephisto nikiyle damladım. sıkıldıkça karalarım bişeyler. güzel proje :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

hayırlısı olsun hocam...

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek

hocam yanlış anlama, konunu baltalamak veya projeni kötülemek istemiyorum ama projenin gerekliliğini sormak istiyorum sadece.

dikkat ediyorum, bu sitede en çok site yapan, proje başlatanların başında geliyorsun ama sanki henüz o istediğin piyangoyu tutturabilmiş değilsin.

bu siteye girip yazacak kişiler aşağı yukarı 20-25 yaş arası öğrenciler olacaktır muhtemelen. bu adamların senin sitene girip yazacakları yazının onlara ne faydası olacak?

veya bir öğrencinin siyasi konulara girip yazılar yazması sence ne kadar doğru? türk gençliğinde en çok ilgimi çeken birşeyde, gençlerin çok fazla siyasi konuların içine girmesi. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum, sadece ilgimi çekiyor. herkes kendi başına bir analizci oluyor.

daha faydalı projelere imza atabilirsin bence, yinede başarılar dilerim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Realist bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı sen bi dünya site açıp duruyosun bitanesininde tutduğunu görmedim ya:D

hayırlısı olsn bakalm

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:

CasTeaL bunu yazdı:

Felsefi yazılar yazabiliyormuyuz peki ?

Örn : ateizm

Tabi hemen ekleyeyim felsefe. Gerçi din ve inanç konusu vardı ama felsefeyi atlamışım demek ki.

Peki hocam, o zaman bende üye olayım.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

trk bunu yazdı:

hocam yanlış anlama, konunu baltalamak veya projeni kötülemek istemiyorum ama projenin gerekliliğini sormak istiyorum sadece.

dikkat ediyorum, bu sitede en çok site yapan, proje başlatanların başında geliyorsun ama sanki henüz o istediğin piyangoyu tutturabilmiş değilsin.

bu siteye girip yazacak kişiler aşağı yukarı 20-25 yaş arası öğrenciler olacaktır muhtemelen. bu adamların senin sitene girip yazacakları yazının onlara ne faydası olacak?

veya bir öğrencinin siyasi konulara girip yazılar yazması sence ne kadar doğru? türk gençliğinde en çok ilgimi çeken birşeyde, gençlerin çok fazla siyasi konuların içine girmesi. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum, sadece ilgimi çekiyor. herkes kendi başına bir analizci oluyor.

daha faydalı projelere imza atabilirsin bence, yinede başarılar dilerim.

Valla hocam, yıllardır buradayım evet bilenler bilir - tbt'de en çok site açanlardan biriyimdir. Sebebi yok benim için, bazen bi hevesle bazen amaç vardır ama tutturulamaz. Ama emin ol hiçbirinde kolay yoldan köşeyi döneyim diye yapmadım :)

Emirreis bilir, ilk güvercin sitesi açmıştım ciddi olarak - amacım güvercin severleri toplamaktı, ilk sitemde 600 güvercin delisini toplamıştım siteye ama sıkıldım kapattım :)

Şimdi sayısını bilemem ne kadardı geride kalanlar ama dediğim gibi maddiyat konusunda bir amaç güdmedim hiç.

Bazen tbt'de aşırı siyasi konulardan dolayı bi daralma oluyo, haliyle ortamın keyfi kaçıyor buna bende dahilim - tutamam kendimi ağzıma geleni yazarım.

Buda aslında edebiyat üzerine ağırlık vermeyi düşündüğüm bir siteydi, ama gündem gereksinimlerinde siyaset ağır basıyor, belki alternatif olur diye böyle birşey düşündüm.

Hiç bir zaman fikrini ileten, ilettiği fikri savunan adama kızmam ve onu haksız görmem, severim öyle adamı. Tartışmayı severim, ölçüsü belden aşşa kaçmadıkça bende herşey mübahtır tartışmada :)

Türk genci dünyanın en bilincli genclerinden biri , aynı anda en balık hafızalısıda.
    Belki o yüzden bazı şeyler sürekli göz önünde olsun diye yapmışımdır bu siteyide :)
    Birde yaş konusunda, belki çok abez kaçacak ama - aklın yaşta olmadığını savunanlardanım; 15 yaşındaki çocuk dediğin bireyden bazen öyle fikirler çıkar ki ağzın açık dinlersin.

Neyse, yinede herkesi bekleriz - gel , ne olursan ol sende gel :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

sitede gerçekten düşünce özgürlüğü var mı ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

acikistihbarat bunu yazdı:

sitede gerçekten düşünce özgürlüğü var mı ?

Küfür ve ırksal propaganda olmadığı sürece..

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

öyleyse yazmamda sakınca yok :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

acikistihbarat bunu yazdı: