Yazıcı Alıcağım Önerileriniz
-
merhabalar.
bütçem 100-150 tl arası kartuşu dolabilen çabuk bozulmayan çıkaracağım ödevleri iyi çıkartabilen bir yazıcı arıyorum bütçemin son limiti bu kadar dır. yardımlarınızdan ötürü teşekürler.
-
fiyatı ne olursa olsun lexmarktan uzak dur.
-
anladım hocam fiyat bu kadar senin önerebileceğin bir model varmı ?
-
kardeş 3 senedir printer sektörü içerisindeyim .. ünlü bi printer markasında çalışmaktayım.
sektörün içerisinde oldğm için ve şuan tüm yazıcı modellerini çok iyi biliyorum..
alabileceğin makine HP 2060 !. Kartuş Fiyatları 16.90 TL !.. İki adet kartuşla çalışıyor..! Biri renkli biri Siyah !.. Siyah kartuş 480 syfa,renkli kartuş 200 syfa baskı veriyor.. Dediğim bu model de yazıcı tarayıcı ve fotokopi özelliği bulunmakta .. Piyasa Fiyatı ise 105 ile 130 Tl arasında değişmektedir..
-
theimpossible bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş 3 senedir printer sektörü içerisindeyim .. ünlü bi printer markasında çalışmaktayım.
sektörün içerisinde oldğm için ve şuan tüm yazıcı modellerini çok iyi biliyorum..
alabileceğin makine HP 2060 !. Kartuş Fiyatları 16.90 TL !.. İki adet kartuşla çalışıyor..! Biri renkli biri Siyah !.. Siyah kartuş 480 syfa,renkli kartuş 200 syfa baskı veriyor.. Dediğim bu model de yazıcı tarayıcı ve fotokopi özelliği bulunmakta .. Piyasa Fiyatı ise 105 ile 130 Tl arasında değişmektedir..
-----------------------------üstad harikasın
-
arada sırada fotoğraf kağıdına kaliteli fotoğraf basabileceğim, genelde ödev çıktı falan için kullanılacak, dolumu veya kartuşu ucuz veya olabildiğince fazla baskı yapabilen varmı bi makine tavsiye edebileceğiniz ?
-
hp laserjet olup şu sözde fotokopi çeken tarama yapan vs olandanda uzak dur bi bozuldumu anası ağlıyo bidaha düzeltemedim bile yıllardır
-
hadi hayırlı olsun
-
Samsung CLP-325 im war tonerliyiz mutluyuz.
-
canon mp492 var ii aramiz simdilik. 100 liraya aldim.
-
hp-1010, 1015, 1018, 1020 modelleri iyidir ikinci el bulursun.