folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yazıcının Geç Yazdırması

Yazıcının Geç Yazdırması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

ne kadar yazıcı varsa taa ..

çıktı alcam tahmin edin noldu, kağıt sıkıştı.Hemde müdahale edemeyeceğim yere kafayı yicem

solda daire içerisine aldığım yerdekini çıkarttım, ama sağdaki dikdörtgen içerisindeki yer çıkmıo a.k

Ürün samsung m2070f

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı

çıktı alcam tahmin edin noldu, kağıt sıkıştı.Hemde müdahale edemeyeceğim yere kafayı yicem

solda daire içerisine aldığım yerdekini çıkarttım, ama sağdaki dikdörtgen içerisindeki yer çıkmıo a.k

Ürün samsung m2070f

Ömerim,

Cımbız vb. aletler kullanarak çıkarabilirsin galiba.

Oda olmassa kolonya ile erit kağıdı :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı

Ürün samsung m2070f

hocam o metal bıcağın  önünde ikitane  vida olması lazım  onları   söküp  çıkarabilirsin diye  hatırlıyorum

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    NighT_JudGe bunu yazdı
    Genki bunu yazdı

Ürün samsung m2070f

hocam o metal bıcağın  önünde ikitane  vida olması lazım  onları   söküp  çıkarabilirsin diye  hatırlıyorum

hocam yazıcıyı temizleme modunda bi çalıştır orada silindir falan var mı çok göremiyorum. Benim yazıcılar beni deli etti gözüm bişey görmüyorasl fjalşsdfj  işaretli yerin esneme durumu var ise tornavida gibi bişiyle çok ama çok hafif esnet kağıdı çek. rahat tutma imkanın yok ise bant yapıştırıp çekmeyi dene

dcpromo tarafından 20/Tem/18 18:18 tarihinde düzenlenmiştir

next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

Metal parçayı 2 tane  vida tutuoda, el girmio ki a* ya :D , komple sökeyim önden vidalarını cıkartayım yok nasıl bir tırnak koymuşlarsa plastiklere 1-2 parçası elimde kaldı

cımbızda denedim büyük parçaları aldım orası takıldı, eritmeyi denicem artık

Genki tarafından 21/Tem/18 13:43 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Atom işlemci + 2Gb ram li bir tane  mini book geçti elime hemen yükledim yazılımı driveri bağladım yazıcıyı hop bunda da sorun var bunun sistem de win7 starter.  Neyse ek olarak bartender yükledim çatır çatır hemen çıkartıyor şu anda ibreler kullandığımız üretim yonetim yazılımına çevrildi. Pazartesi arayacam söyleyecem bakalım..

next next next install
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Evet değerli müridler, sorunun asıl kaynağının kullandığımız üretim yönetim yazılımı olduğunu buldum. Kullanılan fastreport sürümü son sürüm imiş onu düşürür isek düzelirmiş denildi. Etiket tasarımı bilmem ne ona göre yapılıp sürüm düşürülecekmiş yazılım firması tarafından. Bakalım yapacaklar yapınca ne olacak. Ek olarak Atom işlemci yetersiz kalıyor denildi ama bartender programına yazdır dediğim andan 2 sn sonra maks 4 sn sonra çıktıyı veriyor. İşlemci gayet yetiyor. Zaten kullanıma baktığımızda işlemci %15 civarı kullanımda... 

next next next install
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

Evet değerli müridler, sorunun asıl kaynağının kullandığımız üretim yönetim yazılımı olduğunu buldum. Kullanılan fastreport sürümü son sürüm imiş onu düşürür isek düzelirmiş denildi. Etiket tasarımı bilmem ne ona göre yapılıp sürüm düşürülecekmiş yazılım firması tarafından. Bakalım yapacaklar yapınca ne olacak. Ek olarak Atom işlemci yetersiz kalıyor denildi ama bartender programına yazdır dediğim andan 2 sn sonra maks 4 sn sonra çıktıyı veriyor. İşlemci gayet yetiyor. Zaten kullanıma baktığımızda işlemci %15 civarı kullanımda... 

bütün   forumu  unsuluh  etti  sizin  yazılım  firması :D   sorun  çözdüysen hayırlı  olsun :) 

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı

Ürün samsung m2070f

Hocam genele almayalım lütfen, benim "Samsung'un  suçu ne?"

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 6902 Toplam Mesaj: 60
yazıcı print geç algıama geç yazdırma