Yazıcının Geç Yazdırması
-
ne kadar yazıcı varsa taa ..
çıktı alcam tahmin edin noldu, kağıt sıkıştı.Hemde müdahale edemeyeceğim yere kafayı yicem
solda daire içerisine aldığım yerdekini çıkarttım, ama sağdaki dikdörtgen içerisindeki yer çıkmıo a.k
Ürün samsung m2070f

-
Genki bunu yazdı
çıktı alcam tahmin edin noldu, kağıt sıkıştı.Hemde müdahale edemeyeceğim yere kafayı yicem
solda daire içerisine aldığım yerdekini çıkarttım, ama sağdaki dikdörtgen içerisindeki yer çıkmıo a.k
Ürün samsung m2070f

Ömerim,
Cımbız vb. aletler kullanarak çıkarabilirsin galiba.
Oda olmassa kolonya ile erit kağıdı :)
-
Genki bunu yazdı
Ürün samsung m2070f

hocam o metal bıcağın önünde ikitane vida olması lazım onları söküp çıkarabilirsin diye hatırlıyorum
-
NighT_JudGe bunu yazdıGenki bunu yazdı
Ürün samsung m2070f
hocam o metal bıcağın önünde ikitane vida olması lazım onları söküp çıkarabilirsin diye hatırlıyorum
hocam yazıcıyı temizleme modunda bi çalıştır orada silindir falan var mı çok göremiyorum. Benim yazıcılar beni deli etti gözüm bişey görmüyorasl fjalşsdfj işaretli yerin esneme durumu var ise tornavida gibi bişiyle çok ama çok hafif esnet kağıdı çek. rahat tutma imkanın yok ise bant yapıştırıp çekmeyi dene
dcpromo tarafından 20/Tem/18 18:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Metal parçayı 2 tane vida tutuoda, el girmio ki a* ya :D , komple sökeyim önden vidalarını cıkartayım yok nasıl bir tırnak koymuşlarsa plastiklere 1-2 parçası elimde kaldı
cımbızda denedim büyük parçaları aldım orası takıldı, eritmeyi denicem artık
Genki tarafından 21/Tem/18 13:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Atom işlemci + 2Gb ram li bir tane mini book geçti elime hemen yükledim yazılımı driveri bağladım yazıcıyı hop bunda da sorun var bunun sistem de win7 starter. Neyse ek olarak bartender yükledim çatır çatır hemen çıkartıyor şu anda ibreler kullandığımız üretim yonetim yazılımına çevrildi. Pazartesi arayacam söyleyecem bakalım..
-
Evet değerli müridler, sorunun asıl kaynağının kullandığımız üretim yönetim yazılımı olduğunu buldum. Kullanılan fastreport sürümü son sürüm imiş onu düşürür isek düzelirmiş denildi. Etiket tasarımı bilmem ne ona göre yapılıp sürüm düşürülecekmiş yazılım firması tarafından. Bakalım yapacaklar yapınca ne olacak. Ek olarak Atom işlemci yetersiz kalıyor denildi ama bartender programına yazdır dediğim andan 2 sn sonra maks 4 sn sonra çıktıyı veriyor. İşlemci gayet yetiyor. Zaten kullanıma baktığımızda işlemci %15 civarı kullanımda...
-
ilteris bunu yazdı
Evet değerli müridler, sorunun asıl kaynağının kullandığımız üretim yönetim yazılımı olduğunu buldum. Kullanılan fastreport sürümü son sürüm imiş onu düşürür isek düzelirmiş denildi. Etiket tasarımı bilmem ne ona göre yapılıp sürüm düşürülecekmiş yazılım firması tarafından. Bakalım yapacaklar yapınca ne olacak. Ek olarak Atom işlemci yetersiz kalıyor denildi ama bartender programına yazdır dediğim andan 2 sn sonra maks 4 sn sonra çıktıyı veriyor. İşlemci gayet yetiyor. Zaten kullanıma baktığımızda işlemci %15 civarı kullanımda...
bütün forumu unsuluh etti sizin yazılım firması :D sorun çözdüysen hayırlı olsun :)
-
Genki bunu yazdı
Ürün samsung m2070f

Hocam genele almayalım lütfen, benim "Samsung'un suçu ne?"