folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Yazılım Başlıcam Hangisinden Başlıyım?

Yazılım Başlıcam Hangisinden Başlıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

abi görsel olunca kodlara fazla konsantre olamıyo insan :D

her taraf kütüphane dolu, ben önce kodların o sıcak nefesini alması,kodlamanın tadına varması için söyledim, neyse kendi bilir :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    -----------------------------
    Önce ne yapmak istedigine ne için yapmak istedigine karar ver ona göre yönlendirelim ama başlangıc için . Net plartformundan bir dil iyidir

Hangi ilk programlama diline .net ile başlayan adam çok ilerleyebilmiştir ? Çoğu bir müddet sonra sıkılır. Ya çok istekli olacak haddinden fazla .net ile sıkılmadan uğraşacak yoksa sittin sene öğrenemez. Hem kolay hemde görsel bir dil olursa keyif alır. 

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Visaul C#.NET idealdir. Tabi yapacagin ise gore degisir.

Bu arada sandmancim ,ben bugune kadar pascal in syntaxi kadar rahat bir syntax a rastlamadim :D siir yazar gibi yaziyorsun anasini satayim...C ailesinin syntaxi bana cok boktan gelmistir hep :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

sandman bunu yazdı:
    Önce ne yapmak istedigine ne için yapmak istedigine karar ver ona göre yönlendirelim ama başlangıc için . Net plartformundan bir dil iyidir

Hangi ilk programlama diline .net ile başlayan adam çok ilerleyebilmiştir ? Çoğu bir müddet sonra sıkılır. Ya çok istekli olacak haddinden fazla .net ile sıkılmadan uğraşacak yoksa sittin sene öğrenemez. Hem kolay hemde görsel bir dil olursa keyif alır.

Abi çok afedersinde istekli olmayan her adam istedigi şeyle başlasın sıkılır bırakır....Ben sana ilk programlama dili olarak C# olan ve İmagecup 1. adam gösterim istedigin o olsun..Hem kolay hemde görsel dil nedir?Javamı....Delphimi(belki olabilir) yada nuh döneminden kalma Vb 6.0 mı.Sentaks diyorsun aynısı hatta daha kolay Vb.net'tede var Delphi dedigin şey iyidir hoştur hatta ben Win32 olarak derlenmesinide severim ama o kadar...Bu saatten sonra ölmüş teknolojilerin peşinde koşmanın alemi yok bence.. ha isterse illa C# yada Vb.net zorumlu degil Delphide olur ama başka ne alternatifi var?

@Compi abi sentaksı kolay olabilir eyw ama bu onu illa ögrenilmesi gereken bir dil yapmıyor.... 

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 3587 Toplam Mesaj: 15