folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Yazılım Mühendisliği Okuyan Birisi İçin Win7 32 Bit Mi 64 Bit Mi?

Yazılım Mühendisliği Okuyan Birisi İçin Win7 32 Bit Mi 64 Bit Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    AnaMuhalefet bunu yazdı
    TBT bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

Senin ne kurduğun farketmez, yazılım mühendisliği okuyacak kadar akıllı birisiyse o zaten kendisi istediğini kurar kullanır. Değilse zaten gelir burda konu açar yeni laptopa xp kurdum çalışmıyor diye.

Yine de tavsiye; ubuntu + win8 (x64) dual boot kur ver.

makine al kur diye hediye edilmez, kurulu vereceğim, sonra problem yaşayıp da hediyene de sanada demesin.

64bit win7 çalışan link atabilecek var mı?

hocam hediyenede sanada diyebilecek biriyse o hediyeyi hiç vermem senin yerinde olsam

Lafın gelişi öyle demesini gerektirmiş. Yapınca tam kıyak yapar adam niye yarım yapsın.

Bizde sülalede küsme darılma olmaz, beğenmezse daha iyisini almak zorunda kalırım bana girer.

Beni sülelenize uzaktan yeğen olarak alsanıza. Çabalar, çalışır emmoğluna kadar yükselirim alim allah :D

anlıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bide yazılım müh. adama sen nie sistemini kurup veriyorsun o da ayrı bir soru tabi :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Bide yazılım müh. adama sen nie sistemini kurup veriyorsun o da ayrı bir soru tabi :)

:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

bu da sorulması gereken bir soru tabi.

bu arada 8gb'ın 3gb'ını kullanabilirsin sadece eğer 32bit kurarsan.

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben taşa bile xp kurulması taraftaraıyım ama sata sürücüleri yeni donanımlarda xp sürücüsü olmaması durumları ve 64xpnin türkçe desteği olmaması sorunları varki herbiri yerine göre büyük problemdir 7 ve 8in hiçbir teknolojik yeniliği yok sadece sonradan çıktılar ama bazı arkadaşlar ısrarla bu gerçeği görmezden gelip x taraftarlarına yeniliklere açık olmayaan insanlar yaftası yapıştırıyor eğer ben yenibir işlet,im sistemi alıcaksam eskisinden daha iyi olmalı ayrıcaben her işletim sistemi çıktığında para verip almak zorunda değilim parayla sattığın malı şirket batmadığı sürece desteklemek zorundasın en azından ahlaki olarak bu böyle gerçi bunları yazıncada biraz konu dışına çıkmış oldum

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 2979 Toplam Mesaj: 26