Yazılım Uzmanlığı!!!
-
arkadaşlar ben elek.elktr.müh. okuyorum.bi yerden yazılım uzmanlığı kursu almayı planlıyorum.sizin de düşüncelerinizi bi alıyım dedim.bölümle alakalı daha iyi bir uzmanlık alanı var mı bildiğiniz.fikirlerinizi bekliyorum.bu arada kurs çok pahalı :D
-
gidiyorsun sağdan soldan sertifika alıyorsun zaten MS sertifikalarında sorulan sorular belli ezberle soruları git al.
-
çok açıklayıcı oldu saol :)
-
kurs sadece sana sınava çalışmak için biraz motivasyon sağlar lan o kadar para verdik ne bok yiyicez modunda çalışırsın.....Bak giriyorsun emula'ya indiriyorsun testkingleri oturup çözüyorsun bitiyor:)
-
Kursa verecegin parayla saglam bi ingilizce egitimi al ,sonra internet gibi bir nimet var dunya kadar kaynak ,kursa bosa para vermeyin...
-
Mühim olan konuya hakim olmaktır.
Atom mühendisi dahi olsan bazı şeyler için yeterli değil.
-
peki bölümümle alakalı mı.yani sistem uzm. yada network flan var onları mı tercih etsem acaba.kurs 6 ay.paket program...
-
Akademik eğitim almak önemli bir olay. Aslında sertifika mühim değil ama gelecek seneden itibaren çok önemli olacak..
Sertifika anahtarsa kapıyı açıp içeri girip ortamı yaratacak olanda sensin.
Tercihin ya girmek olur yada neden girmedim ki diye düşünmek..
-
şimdi elektronikte kaçıncı sınıfsın sanırım 1 yada 2sin çünkü elektrik-elektronik çok geniş bir bölüm ve uzmanlaştıgın dala göre birazda yazılım yada network olabilir mesela telekom ağırlıklıysan vo-ip felan kas bence....Ama yazılım uzmanlarıda her zaman iyi işler bulabilirler önemli olan senin ne yapmak istedigin ve ne yaptıgın
-
Abi sorun bilgiden önce sertifika durumu yani mesela ben işletmem olsa sertifikalı adamı işe alırım mesela diğeri daha ii olsa bile:( ki ben bunu bilemem...tabi bu gun nette alabileceklerini hiç biryerden alamazsın diyeyim sana....bnm iyii bi işim olsun diyorsan mcse sertifakası al derim ( ben önceleri bu sertifakayı verdikleri kazancları cok pasifgörmustum ama neyse...) bu gun bu tip sertifikalar özellikle microsoft sertifikaları cok tutuluyor...ne biiliim bi prestij meselesi gib bişe arkadasın var bnm.. onunkini kopyalayıp kendi ismimi yazdım öle geciniyoz:S tabi fiyat durumu seni zorlayabilir...
-
yok mudur bu meretin kursunu alan arkadaşlar.yazılıyımmı ne dersiniz şuna
Toplam Hit: 4431 Toplam Mesaj: 16