folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder Yazılım Uzmanlığı!!!

Yazılım Uzmanlığı!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ben elek.elktr.müh. okuyorum.bi yerden yazılım uzmanlığı kursu almayı planlıyorum.sizin de düşüncelerinizi bi alıyım dedim.bölümle alakalı daha iyi bir uzmanlık alanı var mı bildiğiniz.fikirlerinizi bekliyorum.bu arada kurs çok pahalı :D

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    gidiyorsun sağdan soldan sertifika alıyorsun zaten MS sertifikalarında sorulan sorular belli ezberle soruları git al.

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    çok açıklayıcı oldu saol :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    kurs sadece sana sınava çalışmak için biraz motivasyon sağlar lan o kadar para verdik ne bok yiyicez modunda çalışırsın.....Bak giriyorsun emula'ya indiriyorsun testkingleri oturup çözüyorsun bitiyor:)

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kursa verecegin parayla saglam bi ingilizce egitimi al ,sonra internet gibi bir nimet var dunya kadar kaynak ,kursa bosa para vermeyin...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Mühim olan konuya hakim olmaktır.

Atom mühendisi dahi olsan bazı şeyler için yeterli değil.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    peki bölümümle alakalı mı.yani sistem uzm. yada network flan var onları mı tercih etsem acaba.kurs 6 ay.paket program...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Akademik eğitim almak önemli bir olay. Aslında sertifika mühim değil ama gelecek seneden itibaren çok önemli olacak..

Sertifika anahtarsa kapıyı açıp içeri girip ortamı yaratacak olanda sensin.

Tercihin ya girmek olur yada neden girmedim ki diye düşünmek..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    şimdi elektronikte kaçıncı sınıfsın sanırım 1 yada 2sin çünkü elektrik-elektronik çok geniş bir bölüm ve uzmanlaştıgın dala göre birazda yazılım yada network olabilir mesela telekom ağırlıklıysan vo-ip felan kas bence....Ama yazılım uzmanlarıda her zaman iyi işler bulabilirler önemli olan senin ne yapmak istedigin ve ne yaptıgın

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    Abi sorun  bilgiden önce  sertifika durumu yani mesela ben işletmem olsa   sertifikalı adamı işe  alırım mesela diğeri daha ii olsa bile:( ki ben bunu bilemem...tabi bu gun nette  alabileceklerini hiç biryerden alamazsın diyeyim sana....bnm  iyii bi işim olsun diyorsan mcse sertifakası al  derim ( ben önceleri bu  sertifakayı verdikleri kazancları cok pasifgörmustum  ama neyse...)  bu gun bu tip sertifikalar özellikle microsoft sertifikaları cok tutuluyor...ne biiliim  bi prestij meselesi gib bişe arkadasın var bnm.. onunkini kopyalayıp  kendi ismimi yazdım öle geciniyoz:S tabi fiyat durumu   seni zorlayabilir...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    yok mudur bu meretin kursunu alan arkadaşlar.yazılıyımmı ne dersiniz şuna

Toplam Hit: 4431 Toplam Mesaj: 16