Yazılım Uzmanlığı!!!
-
eem okuyorsan adam gibi mikroislemci assemblysi ogren gerisini salla derim..
-
Ben MCSE eğitimi aldım. Şimdi sorsan almazdım ama bilmeyince insanın gözünde büyüyor eğitim. Hiç kursa gerek yok iyi bir ingilizcen varsa biraz uygulama ile sen kendinden öğrenebilirsin.
Not: Kurs bitti borcu bitmedi, 1.800 kaldı :(
Hayrına 5 er 10 ar yardım :)
-
param var diyosan bilge adama git yoksa ingilizce öğrenmeye devam
-
Sence yazılım eğitimi veren şirketlerdeki eğitmenler iyi birer yazılımcı olsalar o şirketlere eğitmen olarak gelirlermiydi? bence gelmezlerdi. Piyasadaki çoğu eğitmez özel sektörde iş bulamamış, proje geliştirememiş kişiler. Ki bilge adam bile kendi mezun ettiği öğrenciyi işe alabiliyor bazen. Bu tür kurslarda verilen eğitimler şu şekide:
Evet bu gün for döngüsünü işliyoruz. -işlenir biter - ardından bir döngü daha gösterilir. sana ödev olarak bununla birşeyler yapman istenir. Kurstan dönersin, yorgunsundur bütün haftada okul uğraşamam zaten basit dersin bir sikime yaramaz.
Herkesin dediği gibi, 1 veya 2. sınıfsan ingilizcen yoksa ingilizce kursuna git, 6 aylık eğitimin sonunda netteki dökümanları iyi şekilde anlayacak hale gelirsin.Ardından kendini geliştirmeye başlarsın. Kurslara o 5000 - 6000 ytl civarında paralar vermek bence boş iş.Kaldıki sen elektironikçisin bu tür bir sertifikaya ihtiyacın olacağını sanmıyorum.
-
robotixe aynen katılıor ve şunuda ekliyorm: mezun olunca akıcı bir ingilizcenin olması ve yapabiliorsan yanında başka bir dilin bulunması cok daha etkili olur...