folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yazılım Uzmanlığıyla İlgili Olanlar Bakarsa Sevinirim...

Yazılım Uzmanlığıyla İlgili Olanlar Bakarsa Sevinirim...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hojalar Uzunnncaaa Bi Aradan Sonra Yeniden S.a Maalum İşsizlik , Evlilik Derken Bi Mesleğe Atılalım Dedik ve " PLATON BİLİŞİM AKEDEMİSİ /  (Microsoft'un Partneri ) Yazılım Uzmanlığına Kayıt Olmuş Bulunmaktayım. Ancak Sınavlar İngilizce Olduğundan Ötürü İngilizcem Yok Denilecek Kadar Azdır... Birde Bu Yazılım Uzmanlığı İle İlgilenen Arkadaşlardan Bilgi Almak İstedim Ben Bu Sertifikayı Aldığımda Ne Gibi Getirisi Olacak Maddi Yani KAzancı Olacakmı ? Geliştirmem İçin yada derse baslamadan önce bana kitap tarzı önerebilecek olan arkadaslar varmı ? kitaplar ingilizce ve amerikadan getirtiliyor... Simdi Sizden İstediğim 3 şey olucak !

1 ) Sağlam ve çatır çatır ingilizce öğrenmeme yardımcı olacak ( Kitap , Cd vb. ) Kaynaklar ?

2 ) Bu Sertifika Ne Gibi Getirisi Olur ? Maddi Yönden ?

3 )  Yazılım Uzmanlığıyla İlgili Kitap cd vb. Download edebileceğim yararlı linkler

Varsa  Verebilirseniz ve yardımcı olabilirseniz çok sevinecem...

Şimdiden Teşekekkür Ederim Hepinize...

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kimse yokmu yaw :S ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

sadece para kazandırsın sevmesemde olur diyemeyeceğin bir meslek yazılım.

yazılıma ilgin yoksa sadece para kazanmak için öğrenmeye çalışıyorsan ilerletemezsin :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

" göt oturur kafa düsünür "  felsefesini iyi kavraman gerek.

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Tipten kaybediyorsun bir kere,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

FCN üstteki 2 yorumu begendi :P "Nurky" "Fikret"

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Diene Bak xD Avatarına Bittim :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hacı senin yazılım uzmanlıgı hop ben yazılım uzmanı olayım diyebilmen için önce bi kapasiten bu konu hakkında bilgi değil biraz tecrüben ve temelin olması lazım.Ben 3-4 senede yazılım uzmanı olurum diye düşünüyorsan unut onu bi kere.İngilizce konusuna gelince çatır çatır ingilizce öğrenmek demissin sen heralde ingilizceyi 250 kelimeden olusan 2 tenseden olusmus bir dil sanıyorsun.İngilizce biliyorum diyen adamların bile %70 i bile tam anlamıyla ingilizce bilmemektedir zaten ingilizceyi gelistirmen sağlam öğrenmen apayrı bir konu.Kaldı ki mesleki ingilizce için teknik ingilizce öğrenmen lazım o da daha apayrı bir konu.İngilizce temelim var,yazılımda da temelim var diyorsan git başla.

Ama üstteki arkadaslarında dediği gibi işi severek yapman lazım.Programlama kafa ister kafa patlatmak ister bazı yerlerinde insanın ulan bunun lisede kactıgımız matematikden farkı yok diyesi geliyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

bak dostum maksadın maddi anlamda seni tatmin edebilecek kazancı elde edebileceğin bir dal ise eğer sana tavsiyem web tasarıma git photoshop, flash, css, html öğren birde php öğrendin mi hayal gücünde sağlamsa 2 sene içerisinde sağlam para kazanmaya baslarsın zaten bu işi kavradıktan sonra yazılıma'da gidersin.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Diene Bak xD Avatarına Bittim :D

%3carika%3carika%3carika%3carika%3carika%3carika%3carika%3carika%3carika%3carika%3carika%3carika%3carika%3carika%3carika

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

valla hacı kbırsıta olsan bıze okulda verılen ıngılızce setı duruyo onu verırıdım ama dıyer yonden day-light dıye bı set duydum ona bakmanı tavsıye ederım ıngılızce ogrenmek ıcın yabacı muzık dınle  sozlerıne bak cevır turkceye boole booole egzersız yaparsın yavas yavas otururu ama kursda alman lazım cunku bu uzun bı zaman alır..

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
Toplam Hit: 2281 Toplam Mesaj: 19