Yazılım Uzmanlığıyla İlgili Olanlar Bakarsa Sevinirim...
-
tavsiyem universite bitirmediysen açık oğretim oku. universite diploması al.
sertifika seni bi adım one geçirir fakat ilk aydan sonra sertifika seni kurtarmaz yetenekli ve çalışkan olmalısın
-
Tavsiyem Mikrosoft yazılımlarını öğrenmekle vaktini harcama, açık kaynağa yönel.
Bedavası varken paralıyı kullanmak, öğrenmek neden ?
Ürünün bedava olması bundan para kazanamayacağın anlamına gelmiyor.Danışmanlıktan, destekten çok iyi paralar kazanılıyor.
Ayrıntılı bilgi
www.ceveka.com
-
Ewt Ama Şöyle Birşey Var Normal Bir Proğramlama Belgesi Almıosun ! Birebir Microsoft'un Mavi Renkli Bi Diploması Var Bill Gates'in İmzası var Öyle Bir Sertifika Alıosun Uluslararası Yazıo Üzerinde. Yani Bu Sertifikayla İstediğin ülkede iş bulabilirmişsin TR & AB Ülkelerinde...
@ tagext
ewt hojam doğru diosun üni bitirseydim uzman değil mühendis olurdum :S ama bakıcaz artık hakkımızda hayırlısı ne ise o olucak . . . -
şöyle sööliyim sertiffika harbi para etmiyo. Adamların senden istediği şeylere gelince 1. ve en önemli kısım üniversine mezunu olup olmaman, ikincisi ne kadar çoook program bildiğin (hangi programı ne kadar bildiğinin bir önemi yok onların gözünde ne kadar çok program bildiğin önemli) bu kriterleri başarıyla atlatabilirsen ne mutlu sana..
-
Benim tanıdığım Tariqat_Sapii'in kafası bir süre sonra atar.Hocayı da kursla birlikte düzer sonra da yakar :D
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
Ewt Ama Şöyle Birşey Var Normal Bir Proğramlama Belgesi Almıosun ! Birebir Microsoft'un Mavi Renkli Bi Diploması Var Bill Gates'in İmzası var Öyle Bir Sertifika Alıosun Uluslararası Yazıo Üzerinde. Yani Bu Sertifikayla İstediğin ülkede iş bulabilirmişsin TR & AB Ülkelerinde...
@ tagext
ewt hojam doğru diosun üni bitirseydim uzman değil mühendis olurdum :S ama bakıcaz artık hakkımızda hayırlısı ne ise o olucak . . .
-----------------------------Sertifika işe girdikten sonra bi işe yaramıyor .. İşe girerken de cogu yerde bişeye yaramıyor.
-
Hoca sertifikayı mutlaka al sikindirik kpss sınavında bile sertifikan olmadan 90-100 almanın bi anlamı olmuyo.. Sertifikanı da işi de öğren ee bu da o makinanın başından kalmıyacağın ve otobüste bile e-book okuyup kod yorumlayacağın anlamına geliyo..
sertifikayı kiralayabilir misin bilmem bi dünya yer gördüm ama bu sektörde olur mu olmaz mı bilmiyorum araştırırsın :|
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
@ tagext
ewt hojam doğru diosun üni bitirseydim uzman değil mühendis olurdum :S ama bakıcaz artık hakkımızda hayırlısı ne ise o olucak . . .
O sertifika Microsoft'un kurslarına öğretmen olmanı sağlıyor.Bir de CV'de sertifikalar bölümünün boş kalmamasına :pBaşka bir yararı yok... MCPD diye araştırabilirsin.