folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yazılım Uzmanlığıyla İlgili Olanlar Bakarsa Sevinirim...

Yazılım Uzmanlığıyla İlgili Olanlar Bakarsa Sevinirim...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

tavsiyem universite bitirmediysen açık oğretim oku. universite diploması al.

sertifika seni bi adım one geçirir fakat ilk aydan sonra sertifika seni kurtarmaz yetenekli ve çalışkan olmalısın

ftw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kulaksiz
    kulaksiz's avatar
    Erkek

Tavsiyem Mikrosoft yazılımlarını öğrenmekle vaktini harcama, açık kaynağa yönel. 

Bedavası varken paralıyı kullanmak, öğrenmek neden ?

Ürünün bedava olması bundan para kazanamayacağın anlamına gelmiyor.Danışmanlıktan, destekten çok iyi paralar kazanılıyor. 

Ayrıntılı bilgi 

www.ceveka.com

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ewt Ama Şöyle Birşey Var Normal Bir Proğramlama Belgesi Almıosun !  Birebir Microsoft'un Mavi Renkli  Bi Diploması Var Bill Gates'in İmzası  var Öyle Bir Sertifika Alıosun Uluslararası Yazıo Üzerinde. Yani Bu Sertifikayla İstediğin ülkede iş bulabilirmişsin TR & AB Ülkelerinde...

@ tagext  

ewt hojam doğru diosun üni bitirseydim uzman değil mühendis olurdum  :S ama bakıcaz artık hakkımızda hayırlısı ne ise o olucak . . .

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

şöyle sööliyim sertiffika harbi para etmiyo. Adamların senden istediği şeylere gelince 1. ve en önemli kısım üniversine mezunu olup olmaman, ikincisi ne kadar çoook program bildiğin (hangi programı ne kadar bildiğinin bir önemi yok onların gözünde ne kadar çok program bildiğin önemli) bu kriterleri başarıyla atlatabilirsen ne mutlu sana..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Benim tanıdığım Tariqat_Sapii'in kafası bir süre sonra atar.Hocayı da kursla birlikte düzer sonra da yakar :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
    -----------------------------

Ewt Ama Şöyle Birşey Var Normal Bir Proğramlama Belgesi Almıosun !  Birebir Microsoft'un Mavi Renkli  Bi Diploması Var Bill Gates'in İmzası  var Öyle Bir Sertifika Alıosun Uluslararası Yazıo Üzerinde. Yani Bu Sertifikayla İstediğin ülkede iş bulabilirmişsin TR & AB Ülkelerinde...

@ tagext  

ewt hojam doğru diosun üni bitirseydim uzman değil mühendis olurdum  :S ama bakıcaz artık hakkımızda hayırlısı ne ise o olucak . . .

Sertifika işe girdikten sonra bi işe yaramıyor ..  İşe girerken de cogu yerde bişeye yaramıyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Hoca sertifikayı mutlaka al sikindirik kpss sınavında bile sertifikan olmadan 90-100 almanın bi anlamı olmuyo.. Sertifikanı da işi de öğren ee bu da o makinanın başından kalmıyacağın ve otobüste bile e-book okuyup kod yorumlayacağın anlamına geliyo..

sertifikayı kiralayabilir misin bilmem bi dünya yer gördüm ama bu sektörde olur mu olmaz mı bilmiyorum araştırırsın :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:

@ tagext  

O sertifika Microsoft'un kurslarına öğretmen olmanı sağlıyor.Bir de CV'de sertifikalar bölümünün boş kalmamasına :p

Başka bir yararı yok... MCPD diye araştırabilirsin.

Toplam Hit: 2282 Toplam Mesaj: 19