folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Yazılım,Bilgisayar Mühendisliği,Kişisel Gelişim



Yazılım,Bilgisayar Mühendisliği,Kişisel Gelişim

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2003
    Erkek

    iş işte öğrenilir


    goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ocak/2013
    Erkek

    Cevaplar için çok teşekkürler . İş-Staj-Proje diyorsunuz yani. Şuan bu kadar bunalmamın sebebi kendimi çok eksik hissetmem sanki hiç birşey bilmiyorum gibi kaldı ki doğru düzgün bir uzmanlığım olmayınca öyle gerçekten. İşte bir proje bakarken Soap-Android üzerinde biraz geliştim o beni tatmin etti . Bu şekilde gelişmek öğrenmek istiyorum benim derdim bu açıkcası. Okuldan mezun olana kadar staj veya çalışma imkanım yok ne yazıkki oyuzden kendi kendime oturduğum yerden öğrenmeye çalışıyorum . 


    Bilgi güçtür...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2011
    Erkek

    Acik kaynak kodlu topluluklarin gelistirdikleri projelerin kodlarini inceleyebilirsin. Bu topluluklara katilip sende kod yazabilir ve kendini gelistirebilirsin.

    Son sinifta okurken ayni anda bir sirkette az miktar paraya veya parasiz sadece kendini gelistirmek icin calisabilirsin.

     

    Alinda genel olarak yaptigimiz en buyuk yanlis bir okulda okurken kendimizi gelistirmek icin calismak degilde para kazanmak icin calismamiz oluyor.


    Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
Toplam Hit: 1957 Toplam Mesaj: 14
bilgisayar mühendisliği