YDS İçin Akın Dil Mi Remzi Hoca Mı?
-
Arkadaşlar arasında Remzi ye gidenler var. YSD yi geçen de var geçmeyen de var.
Her işte olduğu gibi insanın kendisinde bitiyor. Doğru düzgün de çalışmak lazım.
-
Hocalar, taze sınavdan çıktım.Tecrübe isteyenlere tavsiyem oturun bir sefer adam akıllı gramere çalışıp bolca metin, kitap, ne bulursanız okuyun. İşin püf noktası okumakta. Soruların yarısı okuyup anlama üzerine ve gördüğüm kadarıyla sadece kelimeyle ya da sadece gramerle de olacak iş değil. Netteki anlatımların pek çoğu, kalıpları ve bol miktarda çıkmış kelimeleri ezberletip geçirmek derdinde. Türkçe dil bilgisi paragraf soruları gibi İngilizce paragraftan anlam çıkarmaya ekstra bir özen gösterin. Tek tek kelime üzerinden anlarım derseniz çok yanılırsınız.
-
Bende şimdi geldim eve sınavdan. Açıkçası pek iç açıcı geçmedi her zamanki gibi 80 tl ye kalem silgi aldık. Ama geçmişmsınavlarıma göre farkı hissettim gerçekten okuyup anlamaya ve kelime bilgisine dayalı bir sınav.
remzi hoca ve akın dile gelince onlara yol gösterip bu sınava Nasıl hazırlanılıcağına dair destek almak için başvurayım diyororum. Ve kim ne derse desin bu sektörde gerçekten etkili ve verim alınabilen kurumlar bu bir gerçek.ama tabi herşey öğrenci de bitiyor oturup çalışmadığın sürece olacak iş değil
-
Akına giden tanıdıklarım var ve çevrelerindekilere kesin tavsiye ediyorlar. Hatta kendileri daha da yükseltmek için ikinci kez kayıt falan da oldular. Remzi hoca hakkında hiç fikrim yok.
-
Fogger bunu yazdı
Akına giden tanıdıklarım var ve çevrelerindekilere kesin tavsiye ediyorlar. Hatta kendileri daha da yükseltmek için ikinci kez kayıt falan da oldular. Remzi hoca hakkında hiç fikrim yok.
Peki kaçtan kaça yükseltti bir Bilgin var mı
-
Sınavdan yeni geldim. her zamanki gibi herşey çok yabancıydı :)))
ben yetiştiremezken yarim saat önceden bitirerek sallanarak çıkanlara her zamanki gibi sinir oldum.
Ve az kişi kaldı diye dibime gelip bekleyen hocayada yine sinir oldum.
Beklediğimden biraz daha iyi geçti çok şaşkınım. Keşke çalışsaydım.
Yanlışlar doğruları götürmüyormuş. Çok sevindim duygulandım. son 15 soruyu attım. :))
Ben ne zaman adam olacağım
-
Kelimeler bu sefer daha tanıdıktı. Ayrıca geçen sınavdanda 2 soru yakaladım. 50 filan alsak yeter.
-
cevaplar şurda verilmiş
cloze1 de May be commited nasıl oluyor anlayamadım bir türlü, yarım saat eklemeleri güzel olmuş kontrol için bol zaman oluyor. cümle tamamlama 2 ye katılmmıyorum çok daha mantıklı şık vardı. Nese bakalım hayırlısı birde optik forumu kaldırmışlar sayfa sayfa mı bakacaklar şıklara anlamadım inşallah bi hata olmaz.
-
maserati bunu yazdı
cevaplar şurda verilmiş
cloze1 de May be commited nasıl oluyor anlayamadım bir türlü, yarım saat eklemeleri güzel olmuş kontrol için bol zaman oluyor. cümle tamamlama 2 ye katılmmıyorum çok daha mantıklı şık vardı. Nese bakalım hayırlısı birde optik forumu kaldırmışlar sayfa sayfa mı bakacaklar şıklara anlamadım inşallah bi hata olmaz.
sazan avi olsun istemem ama..

-
Yds sonuçları açıklanmış :(
Kim ne aldı ?