YDS Sınavı Hakkında Bilgileriniz?
-
93,75 almışım bende. Neden herkesin notunun sonunda ,75 var?
krypt tarafından 17/Nis/14 20:50 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
93,75 almışım bende. Neden herkesin notunun sonunda ,75 var?
her soru 1.25 puan olmalı.
edit : ,50 ile bitenleri de gördüm, tesadüftür (:
Andrei tarafından 17/Nis/14 22:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Onu biliyorum zaten de, bu neden notunu duyduğum herkesin notunun ,75'le bittiğini açıklamıyor hocu.
-

^^
edit: Sınavla ilgili fikrimi de söyleyeyim. Sorular aynı YGS'deki gerizekalı Türkçe sorularının İngilizce'ye çevrilmiş hali gibiydi. Test tekniği ile ve salak ÖSYM mantığına göre çözülmesi gereken, yarısından fazlasınının İngilizce yeterlilik ölçmekle alakası olmayan, "ÖSYM'yi tanıyor muyuz" konseptinde yanıt bekleyen sorulardı. Benim ilk üniversite sınavımdan sonra ilk kez YDS'ye girişimdi, hiçbir şey değişmemiş kafa yapısında. Daha yüksek/düşük alırsınız bilemem ama herkese TOEFL ya da IELTS öneririm, çok daha gerçekçi ve mantıklı bir şekilde öğrenmiş olursunuz seviyenizi.
izzmarit tarafından 17/Nis/14 21:58 tarihinde düzenlenmiştir -
döverim sizi yüksek yüksek puanlarınızı paylaşıp durmayın len !
-
@izmaritt sen şimdi birinci mi oldun
ayıp ama alamayan var :)
tebrik ederim.
-
izzmarit bunu yazdı

^^
edit: Sınavla ilgili fikrimi de söyleyeyim. Sorular aynı YGS'deki gerizekalı Türkçe sorularının İngilizce'ye çevrilmiş hali gibiydi. Test tekniği ile ve salak ÖSYM mantığına göre çözülmesi gereken, yarısından fazlasınının İngilizce yeterlilik ölçmekle alakası olmayan, "ÖSYM'yi tanıyor muyuz" konseptinde yanıt bekleyen sorulardı. Benim ilk üniversite sınavımdan sonra ilk kez YDS'ye girişimdi, hiçbir şey değişmemiş kafa yapısında. Daha yüksek/düşük alırsınız bilemem ama herkese TOEFL ya da IELTS öneririm, çok daha gerçekçi ve mantıklı bir şekilde öğrenmiş olursunuz seviyenizi.
Ne yaptın soruları mı çaldın :) tebrikler
-
yds gerekli puan:60 46 doğru 34 yalnış 57,5 puan 4 soru için geçmişler olsunn :/
-
@futurist
Teşekkür ederim eheh ^^
@flassy
Teşekkür ederim ((: Beklediğimden düşük aldım diye takılma sakın, zaten düşük falan değil şahane bir şey almışsın. Gördük soruları işte, saçmasapan şeyler.. YDS'ye vereceğin paranın üstüne az daha koy TOEFL/IELTS yap bence, hem sinir harbi yaşatmaz hem eminim ki sen çok daha yüksek alırsın. Bu sınavın seviye ölçmeyle zerre alakası yoktu, sığır ÖSYM kafası..
-
izzmarit bunu yazdı
@futurist
Teşekkür ederim eheh ^^
@flassy
Teşekkür ederim ((: Beklediğimden düşük aldım diye takılma sakın, zaten düşük falan değil şahane bir şey almışsın. Gördük soruları işte, saçmasapan şeyler.. YDS'ye vereceğin paranın üstüne az daha koy TOEFL/IELTS yap bence, hem sinir harbi yaşatmaz hem eminim ki sen çok daha yüksek alırsın. Bu sınavın seviye ölçmeyle zerre alakası yoktu, sığır ÖSYM kafası..
yani ben anlamadım dediklerini..
bu işin mantığı ne o zaman...
ben istediğim puanı alamamışım..
biraz bize de anlatsan belki faydası olur..
mantığı? nasıl çalışalım? nereye çalışalım? şıklarla eleme mi?
yardımcı olursan sevinirim valla...