Yediğiniz Dayaklar :)
-
Bi keresinde Psikopatlar arkadaşımı fena halde yaralamışlardı, öldürme gayesi ile vurdukları kanaatindeyim, kafa tasında çatlak çıkmıştı daha sonra anladık, onu yaralı ve yarı baygın olarak Büroma getirmiştim, Ancak Haber Alan psikopatlar Benim Büroya dalış yaptı, Arkadaşımı resmen istiyorlardı sayıları 5 idi ufak tefeklerini hesaplamıyorum zerzavatları, Hap atmış olduklarıda her hallerinden belli idi.
Biri bana yüksek sesle seslendi gel lan buraya diye hayatta dayanamam Dayılanmaya, Kendim Dayılanmam kimseye ama birininde bana dayılanması ölüm gibi gelir bana. Yanına gitmem demek Boyun eğmek anlamına gelecekti, Sayılarıda fazla idi kavga çıksa alan dar bir oda içindeyiz. Masa çekmecesinde genelde bir silah bulunurdu, o zamanlar Cahiliye dönemimizdi, Çete işleri felan yapardık, Adam kaldırma Çek Senet, o ara 7 adamımı aynı anda kaybetmiştim bu çakallarda bunu fırsat bilerek zaten rahattılar, Malesef o silah o sırada Çekmecede değildi, T biçiminde bir demir vardı, onu çektim, Bana bağırana doğru seri bir hareket ile saldırıya geçtim aniden, ancak ayağa kalkmamla, diğer 4 dünün kalkıp bıçaklarına davranmaları bir oldu.
İçerde Kıran Kırana bir kavga başladı, At o elindekini diye ikaz etti onlardan biri, o sıra sırtımdan bir bıçak yedim, fakat darbeyi hafifletmek için öne eğilmiştim, Elastik bir yapım vardır, O an anlamıştım çabalamam boşuna idi, çünkü devam etmem ölüme davetiye çıkarıyordu her geçen saniye, Çakal Dostlarım beni yalnız bırakmış O Yaralı arkadaşımı aradan şıp diye çıkarmış kaçmışlardı, o gün bu gündür kimse için kavga etmemeye yemin ettim, Kavgada tek başına bırakılmak çok kötü geldi bana, Çünkü polisinde yetişmesi ile durulmadı olay ciddi bir kavga durumu idi Psikopatlar polisi kendi gırtlaklarına kendi bıçaklarını dayayarak durdurmuştu, bense içerde baktım poliste çaresiz kalıyor, kendimi savunma pozisyonunda bir koltukla savunuyordum, evet olay böyle bişekilde bitti, gittiğim doktor, sırtımdan yediğim bıçak darbesinin bir santim daha içeri girmesi durumunda ak ciğer kanamasından ölebileceğimi ve kurtarılamayacağımı demişti.
-
geçen akşam kız davasına kendimi aniden 7 kişinin arasında buldum.biri bıçak çekti sonra bir kafa yedim ardından hepsi bana bir daldılar. ama şimdi sokak sokak gezip onları arıyorum arkadaşlarla.....
ondan başkada okkalı bir dayak yemedik bir çok kavgaya girdim ama bu kadar dayak yememiştim:)
birde küçükken babamdan dayak yiyordum işte:D
-
Bende birkere çok feci dayak yemiştim hemde pazaraltı yakın dövüş tekniğiyle
-
ne dayak attım ne yedim!!!! ama cok kez kactım, hem de iyi kaçtım!
küçükken bir kersinde arkadaşımla 50 yumurta alıp Maya sitesinin etrafındaki evlere fırlatmaya başladık........ saklana saklana şişli terraki lisesinin önüne geldik.... arkadasım duvarın üstünden okulun camına iki yumurta fırlattı...... bir de baktık ki simsiyah giyinmiş bir güvenlik karanlıkta bizi duyup saklanmıi ve yumurta atınca saklandııı yerden cıkıp kovalamaya başladı..... elinde telsiz üst kapıya haber weriyo( yol üst kapının önünden gecio mecbur ordan gecicez) yumurtaları yere bırakıp taaaa çilekli tesislerine kadar koştuk........... izimizi kaybettirdik.....en korktuğum anlardan biriydi
-
Elemanın birini çok pis dövmüştüm mahallede.Ağladı gitti abisini çağırdı abiside bana kafa attı.Ertesi gün çocuğu mahkemeye verdik.Yusuf yusuf olup yalvarınca ailesi geri çektik.Bkz:hem suçlu hem güçlü....
-
BartheZ bunu yazdı:
-----------------------------12 yaşındayım.
dönbaş denen bi hastalık var kümes hayvanlarında oluyo. bizim komşunun tavukları vardı köyde. tavuğun yanına gidiyom, ne işin var işte itin tavuğun yanında çık sokağa karıya kıza vur.. neyse gidiyom tavuğun yanına ama tavukta hiç reflex yok, mal mal bakıyo bide kafasını hızlı döndürünce ibiği sallanıyo bende bu duruma kıl oluyom. bi tuttum tavuğu kuyruğundan, kaçmıo encik. madem kaçmıon, bende tuttuğum kuyruğundan kaldırdım yukarı salladım salladım derken kuyruğu koptu :) lan dedim bu bozukmuş. gittim başka bi tavuğa, o kaçtı. başka bi taneye gittim o kaçmadı. tuttum onuda kuyruğundan. "gelin lan gelin tavuk sevem" şeklinde köy ahalisini çağırdım yanıma, kimisi tavuğu sevio kimi böle pıt pıt(!) yapıo kafasına. bende rutin olarak tavuğu belli yüksekliklerden serbest düşmeye bırakıom. salak 2 ayağının üstüne düşemio... huşu içinde bu aktivitemizi sürdürürken tavuk sahibi bi gördü. arkadaşların hepsi dağıldı ama ben farkında değilim daha. enseden şrak die bi geçirdi. lan bi dövdü bi dövdü. insanoğluna bi tavuk için bu yapılır mı. öğretmendi hatta kendisi. ulan mına kodumun çetin hocası. bi gün bulacam seni ve dönbaş edecem. ahtımdır.
-----------------------------
barthez hoca gülmekten yarıldım valla:D çok önemli bir suç işlemişin. dua et adam seni öldürmemiş:D -
Haydarpaşa'da tren boyarken , tcdd'de çalışan amcalarımdan biri spreyin çıkartığı '' tısstea '' sesine uyanmış olacakki - noluyooe mnınaakoyduaklarmme! diye bir sesle bize doğru yaklaşmıştı koşar ayak. Biz aniden başlayan 3.5 atma duygumuzla - ulaen adam geliyoea diye kalmadan ensemde bir el , yine ensemde bir hırlayan nefes hissettim. Spreyi yere attım - hasstıeaa yaa diyerek. Adama çevirdim yüzümü , bıyıklı her akşam evde kuru fasülye yiyen tipli bir amcamızdı. Bizi kapalı bir yere götürdüler ( biz derken 3 kişiydik 1 tane arkadaşım fıymalı başarmıştı yani 2 kişiyiz. ) rayların olduğu odaya götürüldük. Bir temiz dayaktan sonra polis çağırıldı . Karakola gittik. Treni boyadık diye teröristmisiniz? Kimin için çalışıyorsunuz? Yazdıklarınız ne demek ? diye sorularla karşılaştık. Dedik abi duvar boyuyoruz , sanat falan yapıyoruz. Genciz , çalıp çırpmıyoruz fitifiti anlattıktan sonra. Bizi gene bir loş odaya aldılar. Polis tarafındanda bir temiz dayak yedikten sonra serbest bırakıldık. 1 hafta sonra eve mahkeme kağıdı gelmişti vs vs. Çok temiz dayak yemiştik , 1000 yılın dayağıydı.
-
yaş 15 falan yer yozgat. elemanın bi tanesi benim en yakın arkadaşımı dövmüş. bende pek öyle kavga eden biri değildim. dyunca tepem attı ama. arkadaşlarla çocuğu arıyoruz. mahalledeki okulun bahçesinde bulduk p.zevengi tek başına. hiç öyle yusuf modunda da değil. demek ki güveniyo birilerine -ki güvenmeklede haklıymış- gittik yanına bi tek ben konuşuyorum. dedim niye vurdun lan sadık'a. artistlendi falan. bi geçirdim bunun çeneye, bi ara ayakları yerde değildi. sonra abi moduna girdi. 2 gün sonra falan 3 arkadaş mahalleye gidiyoruz. bu elemanı gördüm melül melül bakıyodu ki, hafifçe arkasını döndü inceden bir ıslık sesi, hafiten bir el işareti. 7-8 kişi yarışırcasına bana doğru koşmaya başladı. kaçmak olmaz. havada uçan her türlü tekme yumruk vs den kaçamasamda pestilim çıkmadan kurtulmayı başardım. sonra olay kapandı. yediğim dayakla kaldım. ama elemana iyi geçirdimiştim
-
yuh amma çok dayak yiyen varmış.Burdan sopa yemeden sopa atamazsın sözünü bir kez daha teyid etmiş bulunuyoruz
-
Ben muhacır pazarı cocuguyum konyalı müridler iyi bilir orayı..gerçi konyalı kim varsa bilir.. o yüzden dayak yemişliğim olmadı elemanlar ister istemez tırsıyolar çünki..
herneyse..zaferde bi nit cafeye biladerle beraber gittik..3 odalı cafe..ben en arkadayım bilader en öndeki odada..ses gürültü derken hemen kostum baktım elemanın tekiyle yaka yakaya gelmiştir..hiç sevmediğim bi görüntü..vurucaksan vur vurmıcaksan ne buruşturuyon yakayı dimi ? dedim hiç bişe sormadan direk gittim oğlana bi tane geçirdim yere düştü ama biz tek kişi sanıyoruz..işte cafeciler de onları tanıyo ayırıyolar derken fln ordan aradan elemanın teki ( diğerinin kankası mı her ne bokuysa ) aradan bizim biladere bi tane yumruk cıkardı..ve küfretti benim vurdugum cocuk neyse cıktık cafeden..elemana dediğim laf şuydu : şu dakikadan sonra kendinize dikkat edin..tabi dikkate almadı avantaj onlardaya..e zaferi bilen bilir polis eksik olmaz öğleden sonra bi zaman işte..neyse bizde bişe yok..2 gün geçti aradan bi arkadasla gittik cafeye ödeticem ben o küfürü ona..
yanyana oturuyo bunlar masada :) eğildim ikisinin ortasına..arkadaslar hesabınızı kapattık hadi bi dısarda gezelim dedim..beni görünce direk kızardı yüzleri cafecilere dedim sakın yerinizden kalkmayın..
dershaneler sokagı var zaferde orda otoparka cektik...orda bana küfretmiş olan çocuk heralde hayatında o kadar yalvarmamıstır..diğerinede gecirdim bi tane intikam ya mesele..o olay öyle kapandı..
sonra 16-17 yaslarında stadyumda futbol takımındayım..antreman bitti üzerimi değiştim..dışarı cıktım bi çingene simitçi...simit alıyon mu dedi..hyr almıcam dedim..almazsan alma a.q cocu dedi..o lafı demesiyle benim şarteller direk attı..e boş değiliz direk vurdum bıcagı bacagına dedim şimdi küfret ?... sessiz sessiz yol aldı eleman..
ne yalan sölim hiç dayak yemedim allah yedirtmesin..