Yelkenli Tekneden Anlayanlar
-
archair23 bunu yazdı
araba fiyatına güzel yelkenliler var ya. ülkenin çivisi çıkmış daralıyorum artık biraz. her fırsatta kafa dinlemeye çıkacam. gürültüden patırtıdan uzak. :)
-
TheGoFReT bunu yazdı
arkadaşlar yelkenliyemerak saldım bununla alakali bilgi sahibi olan tavsiye verecek olan, eğitici döküman video filan olan varmı
Dökümanla olmaz o iş. Kadıköye git, kalamış marinaya gir, yelken eğitimi veren kulüpler var orada gayet makul fiyatlara öğrenirsin. Zevklidir yelken alışkanlık yapar.
-
archair23 bunu yazdı
Bunun bir de Açısı mı oluyormuş. yada Yelken Ana direğinin Yer'le yaptığı Özel bir açı şekli mı?
Merak ettiğim; gidiş istikametine göre Karşıdan gelen Rüzgardan yararlanabilme gibi bir durum var mı?
Yandan hadi bir nebze. Bir de bu İtalyan stili 3gen yelken Rüzgarı değerlendirme bakımından daha faydalı diyorlar, ama neye göre anlamadım.
@RimPalace Pupa neyse de; Orsa, Apaz , lazer 4.7 yelken, ney yahu?
Neta ney, yıldız mı? bildiğim 1 tane uydu alıcısı markası var @@,`^)
RitmFarbRacourci tarafından 27/Mar/19 20:41 tarihinde düzenlenmiştir -
TheGoFReT bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
araba fiyatına güzel yelkenliler var ya. ülkenin çivisi çıkmış daralıyorum artık biraz. her fırsatta kafa dinlemeye çıkacam. gürültüden patırtıdan uzak. :)
Hocam yelkenli almak belki ucuz ama onun motoru boyası yıllık bakımı marina parası filançok pahalı benden demesi