Yelkenli Tekneden Anlayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

Yelkende rüzgarın yönü şiddeti hava durumu tekne kullanımı yeleken açısı filan çok önemli 2 gün yelkenli ile açılmıştık arkadaşın babası çok bilgiliydi, hep bir yelkenlim olsun isterdim ama bu ülkede lüks abi.

araba fiyatına güzel yelkenliler var ya. ülkenin çivisi çıkmış daralıyorum artık biraz. her fırsatta kafa dinlemeye çıkacam. gürültüden patırtıdan uzak. :) 

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    TheGoFReT bunu yazdı

arkadaşlar yelkenliyemerak saldım bununla alakali bilgi sahibi olan tavsiye verecek olan, eğitici döküman video filan olan varmı

Dökümanla olmaz o iş. Kadıköye git, kalamış marinaya gir, yelken eğitimi veren kulüpler var orada gayet makul fiyatlara öğrenirsin. Zevklidir yelken alışkanlık yapar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

Yelkende Rüzgarın yönü,şiddeti ,hava durumu tekne kullanımı ,yeleken açısı filan çok önemli. 2 gün yelkenli ile açılmıştık, arkadaşın babası çok bilgiliydi, hep bir yelkenlim olsun isterdim ama bu ülkede lüks abi.

Bunun bir de Açısı mı oluyormuş. yada Yelken Ana direğinin Yer'le yaptığı Özel bir açı şekli mı?

Merak ettiğim; gidiş istikametine göre Karşıdan gelen Rüzgardan yararlanabilme gibi bir durum var mı?

Yandan hadi bir nebze. Bir de bu İtalyan stili 3gen yelken Rüzgarı değerlendirme bakımından daha faydalı diyorlar, ama neye göre anlamadım. 

@RimPalace Pupa neyse de; Orsa, Apaz , lazer 4.7 yelken, ney yahu?

Neta ney, yıldız mı? bildiğim 1 tane uydu alıcısı markası var @@,`^)

RitmFarbRacourci tarafından 27/Mar/19 20:41 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    TheGoFReT bunu yazdı
    archair23 bunu yazdı

Yelkende rüzgarın yönü şiddeti hava durumu tekne kullanımı yeleken açısı filan çok önemli 2 gün yelkenli ile açılmıştık arkadaşın babası çok bilgiliydi, hep bir yelkenlim olsun isterdim ama bu ülkede lüks abi.

araba fiyatına güzel yelkenliler var ya. ülkenin çivisi çıkmış daralıyorum artık biraz. her fırsatta kafa dinlemeye çıkacam. gürültüden patırtıdan uzak. :) 

Hocam yelkenli almak belki ucuz ama onun motoru boyası yıllık bakımı marina parası filançok pahalı benden demesi

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 2849 Toplam Mesaj: 15
yelkenli deniz tekne