Yemeksepeti.Com

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek

    doğrulama olayı değil hocam. onda direk domain suspend gibi bir olay çıkıyor. sonra tescil ettiğin şirketten düzelttiriyorsun. Olayın ilginç tarafı bu kadar büyük global bir şirket bu işi kısa sürede nasıl çözemez?


    yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2010
    Erkek

    Domain suspended yazısı registar firmasına kalmıştır.

    Direk suspend etmişler whois verification yapılmadığından DNS leri boşa çekiyor register firmaları. Zaten 500 milyon a satılmış firma tek DNS sunucu ile gitmez. Mutlaka bir disaster senaryosu vardır. Bence direk domain bazlı IT kaynaklı. Muhtemelen verification maili ya yoğunluktan gözden kaçtı yada filtrelereye felan takıldı.

    Whois üzerinde tek bir değişiklik bile yapsanız doğrulama gelir.

     

     

    janni tarafından 30/Kas/17 21:14 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeren
    xeren's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı

    ben bukadar leş bir şirket görmedim, geçen sipariş tam 1,5 saatte geldi sipariş durumu için chate bağlandığımda habire copy paste template cevaplar veren elemanlar maaş alıyor.

    restorantı aradım diyor 5sn sonra oto cevabı kopyalıyor :D taşşak geçiyorlar, sipariş vermemeye özen gösteriyorum yada 2 saat önceden sipariş veriyorum, bahsedildiği gibi 45 dk felan değil.

    Yıllardır kullanıyorum sorun olduğunda anında telefon açıyorlar ilgileniyorlar . Geçen sipariş vermişsin 1.5 saat sonra gelmiş gönderen yemeksepeti değil sipariş ettiğin yerden geliyor. 2 saat önceden niye sipariş veriyorsun anlamadım ki? Sen olayi çok yanlış anlamışsın dostum. 

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Nisan/2009
    Erkek

    @janni'nin de dediği gibi, Whois bilgileri gizlendiği için ya da başka bir değişiklik yapıldığı için verification gerekiyor. Zaten site anasayfasında "bu domainin sahibiyseniz tıklayın" yazıyor ve açılan sayfada neden ulaşılamaadığı anlaşılıyor.


    Twitter: @CanKirca
Toplam Hit: 9657 Toplam Mesaj: 25
yemek sepeti