Yemeksepeti.Com Reklamı
-
ulan gece gece işim yok ya açtım izledim böyle adam gayet normal geldi yani daha nasıl konuşabilirdi ne yapması gerekiyordu anlayamadım anasını
-
parayı bulduktan sonra götü kalkanlarlar olur ya buda o hesap.
-
Baştan sona izledim, tamam bir kasılma söz konusu fakat yani aşırı rahatsızlık uyandıracak kadar da değil. Ben şahsen katlanılabilir buldum.
Tribe girip, röportajı yapan ezik gibi hissetmeye ya da bu kadar kıskanmaya gerek yok diyorum.
--
Fikre gelince, nereden alındığının pek önemi yok diye düşünüyorum, bunu başarıyla uygulayabilmek ve böyle bir iş hacmine ulaştırmak sanıldığı kadar kolay olmasa gerek. Zaten denildiği gibi, bu tarz sistemler yurtdışında oldukça yoğun kullanılıyor.
Avrupada kendim gördüğüm için söylüyorum, ülkelere özel benzer ve bağımsız uygulamalar mevcut. Genel mantıkta düşününce, atıyorum bu sistem ilk Amerika'da bulundu diye, benzeri yapılmamalı mı? Piyasada yokluğu görülmüş, değerlendirilmiş, iyi de yapılmış açıkçası.
Sizin önerdiğiniz mantıkla -eminim bir çoğunuzun da karşı çıktığı gibi- her şeyin tekel olması gerekirdi.
--
-Memlekete internet getirelim?
-İnterneti Amerikanlar bulmuş, aman kopyacı olmayalım uzak duralım.
-Telefon?
-O da İskoçların, koy götüne, yeni bişey bulmak lazım.
Bu mudur?
-
Hybris bunu yazdı
senin bu başlığı açmanın sebebi, bilinç altındaki neden ben değil? sorusu.
Adam ortaligin a. Koymus usta :( imrenmemek elde degil
-
insanın arkasında ali sabancı gibi adamlar olduğunda bu cool hareketler normal hocam olması gereken birşey yani :)
-
adam kafasını kullanmıs buralara kadar gelmıss sen kafanı kullanamıyorsan adamın tıbınede osunada busunada laf atmaa yapabılıyorsan yap kardesım bu akdar basıt
-
print screen atayım dedim. Duruşu kess!!! Koptum :D:D:D
-
O adamın yerinde ben olsam, var olan bir fikri herkesten önce Türkiye'ye getirip bir numaralı yemek sipariş sitesini kurmuş, yıllardır başarıyla yönetilmesini sağlamış, büyük paralar kazanmış ve kazandırmış, böyle bir ofis kurabilmiş olsam.. Amuda kalkarak anlatırdım.
-
makets bunu yazdı
print screen atayım dedim. Duruşu kess!!! Koptum :D:D:D
Bu kısmı ben de çok yadırgadım :D Bi 10 sn sekmeyi kapatıp/kapatmama arasında boşlukta kaldım :D
-
Bir petrol zengini ile web sitesi zengini arasında işte burdaki gibi fark var. Google seo'su Conversle konuşmalara gitmiş, Microsoft seocu steve ballmer yine bir konferans sırasında jakuzi ile gitmiştir.
http://www.youtube.com/watch?v=wvsboPUjrGc
Nevzatın saç başda dağınık sakallar kesilmemiş çok sikko duruyo ama bu sektör çok resmiyeti sevmiyor sanki?