Yemeksepeti.Com Reklamı
-
Şimdi dikkat ettim bi izliyim dedimde sen bırak yemek sepetini webrazzi nin kurucusunuz bi dinlesene. Adam resmen geçerken uğradım işte kurduk wp güzel buddypress gelişmemiş biz tam anlamıyoruz diyerek sanki liseli blog açmış konuşmaları resmen ?!?!?!
Heleki bu video dan sonra yemek sepeti kurucusunun oturaklı emin ve burnu havada konuşması daha çok hoşuma gitti lan
-
FOXXLY bunu yazdıThelordmax bunu yazdı
Nevzat Aydın'ın tipini gördün balina gibi bir insan. Reklamda cambaz olacak değil herhalde, zaten sakin bir yapısı var gayet normal biçimde stilini yansıtıyor. Bu tarz internet aleminde piyasa yapmış girişimciler türkiyede yok kadar az. Yemeksepeti.com dahice bir fikir kendisini tebrik ederim.
fikir kendinin değil amerikada görmüş türkiyede yapmış.
Sende amerikaya git, bir fikir bul geliştir o zaman :)
-
Adamın suratındaki ifade karşısındakine aslında şunu diyor :" Sen ne ayaksın bak ben koskoca yemeksepeti.com u kurdum artık çok zenginim ve seni paramla s...rim " aynı zamanda rahat ve ukalaca bunu sergiliyor oluşu herkezin uyuzuna gidiyor.
-
Adam relax, sülalesi raad, normaldir yapcak bişey yok.
-
bu video sanırm tbt de verilmişti daha önce
http://tv.webrazzi.com/video/girisim-ofisleri-yemek-sepeti/4e77bebed27dc_4fbcf82b13dff/
adamın ofisi on numara ama başkalarının fikrinden aşırdığı gayet açık ondan sonra geliştirmiştir.
bu adamı kötülemeye gerek yok. adam gidip görmüş ve kendi ülkesinde uygulamış sonuçta da başarılı olmuş. tebrik ederim. bir çok insan elinde hiç
bir olmadığı halde havalı davranıyor zaten, bu adamın elinde çok şey var bırakalım da o da öyle olsun. herkesten enaniyet göstermesini
beklememek gerek
-
Hocam allah biliyor , az evvel tv karşısından söverek kalktım.
-
adam memur cocugu ne yapsın zengin olmus keyfini cıkartıcak tabi ki
-
JackDaniels bunu yazdı
Adamın suratındaki ifade karşısındakine aslında şunu diyor :" Sen ne ayaksın bak ben koskoca yemeksepeti.com u kurdum artık çok zenginim ve seni paramla s...rim " aynı zamanda rahat ve ukalaca bunu sergiliyor oluşu herkezin uyuzuna gidiyor.
ben de bunu diyorum abi ama millet takmış adamın ne iş yaptığına..
-
Helal olsun.
-
murdery bunu yazdı
arkadaşlar çoğunuz haklısınız da nerden geliyor bu göt kalkıklığı diye sorarlar adama.Ben ülkemizdeki büyük websiteleri nasıl oluşmuş kurucularının ağzından dinledim.Ve açıkcası da bu adam gibisini de hiç görmedim.aşağıdaki videoları izleyin beni anlarsınız.
Çiçeksepeti kurucusu emre aydın
Bobiler.org kurucusu ozan tüzün
sallayın hepsini ayteki herkes bilir.
yemeksepetinin bi günde kazandığını bunlar bir ayda kazanmıyor hocam ilk olmak ve fikir önemlidir hocam bunu anlmak gerek en başta bişeyler başarmış insanların sıradan davranmasını beklemek biraz saçmadır zaten sen aynı şekilde davranırsın demiyorum ama adamın buna hakkı var bu tarz eleştirileri heryerde aynı şekilde senin bu eleştirini de burdaki insanların eleştirmesini altındaki sebebini irdelemesini anlamalısın. ben şunu diyorum bunu diyorum demek yerine önce bunu düşünmelisin bence.