folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yemeksepeti.Com Reklamı

Yemeksepeti.Com Reklamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şimdi dikkat ettim bi izliyim dedimde sen bırak yemek sepetini webrazzi nin kurucusunuz bi dinlesene. Adam resmen geçerken uğradım işte kurduk wp güzel buddypress gelişmemiş biz tam anlamıyoruz diyerek sanki liseli blog açmış konuşmaları resmen ?!?!?!

Heleki bu video dan sonra yemek sepeti kurucusunun oturaklı emin ve burnu havada konuşması daha çok hoşuma gitti lan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı
    Thelordmax bunu yazdı

Nevzat Aydın'ın tipini gördün balina gibi bir insan. Reklamda cambaz olacak değil herhalde, zaten sakin bir yapısı var gayet normal biçimde stilini yansıtıyor. Bu tarz internet aleminde piyasa yapmış girişimciler türkiyede yok kadar az. Yemeksepeti.com dahice bir fikir kendisini tebrik ederim.

fikir kendinin değil amerikada görmüş türkiyede yapmış.

Sende amerikaya git, bir fikir bul geliştir o zaman :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Adamın suratındaki ifade karşısındakine aslında şunu diyor :" Sen ne ayaksın bak ben koskoca yemeksepeti.com u kurdum artık çok zenginim ve seni paramla s...rim " aynı zamanda rahat ve ukalaca bunu sergiliyor oluşu herkezin uyuzuna gidiyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Adam relax, sülalesi raad, normaldir yapcak bişey yok.

Ehl-i Byte
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bu video sanırm tbt de verilmişti daha önce

http://tv.webrazzi.com/video/girisim-ofisleri-yemek-sepeti/4e77bebed27dc_4fbcf82b13dff/

adamın ofisi on numara ama başkalarının fikrinden aşırdığı gayet açık ondan sonra geliştirmiştir.

bu adamı kötülemeye gerek yok. adam gidip görmüş ve kendi ülkesinde uygulamış sonuçta da başarılı olmuş. tebrik ederim. bir çok insan elinde hiç

bir olmadığı halde havalı davranıyor zaten, bu adamın elinde çok şey var bırakalım da o da öyle olsun. herkesten enaniyet göstermesini

beklememek gerek

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

Hocam allah biliyor , az evvel tv karşısından söverek kalktım.

Anarsistherif...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek

adam memur cocugu ne yapsın zengin olmus keyfini cıkartıcak tabi ki

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek
    JackDaniels bunu yazdı

Adamın suratındaki ifade karşısındakine aslında şunu diyor :" Sen ne ayaksın bak ben koskoca yemeksepeti.com u kurdum artık çok zenginim ve seni paramla s...rim " aynı zamanda rahat ve ukalaca bunu sergiliyor oluşu herkezin uyuzuna gidiyor.

ben de bunu diyorum abi ama millet takmış adamın ne iş yaptığına..

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmike
    ahmike's avatar
    Erkek

Helal olsun.

Sessiz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    murdery bunu yazdı

arkadaşlar çoğunuz haklısınız da nerden geliyor bu göt kalkıklığı diye sorarlar adama.Ben ülkemizdeki büyük websiteleri nasıl oluşmuş kurucularının ağzından dinledim.Ve açıkcası da bu adam gibisini de hiç görmedim.aşağıdaki videoları izleyin beni anlarsınız.

Çiçeksepeti kurucusu emre aydın

Bobiler.org kurucusu ozan tüzün

Webrazzi kurucusu arda kutsal

sallayın hepsini ayteki herkes bilir.

yemeksepetinin bi günde kazandığını bunlar bir ayda kazanmıyor hocam ilk olmak ve fikir önemlidir hocam bunu anlmak gerek en başta bişeyler başarmış insanların sıradan davranmasını beklemek biraz saçmadır zaten sen aynı şekilde davranırsın demiyorum ama adamın buna hakkı var bu tarz eleştirileri heryerde aynı şekilde senin bu eleştirini de burdaki insanların eleştirmesini altındaki sebebini irdelemesini anlamalısın. ben şunu diyorum bunu diyorum demek yerine önce bunu düşünmelisin bence. 

Abra Kadabra
Toplam Hit: 5197 Toplam Mesaj: 38