Yeni Anakart Ve Ekran Kartı Aldım Yardım Pls..
-
yeni bir anakart aldım biostar p4 m900 die bir model bilgisayarcıya taktırdım eve geldım driverlarını kurdum filan işte ekran kartı olayı soyle : 256 mb onboard birde 256 daha ram den yiyor ve 1 gb dd2 ram war . ben simdi ekran kartı ayarlarını nasıl yapacam yardımcı olan olursa sevinirim fps oyun oynuorm lazım.
-
nvida yada ati neyse artık onun arayüzünden ayarlara girip yapacaksın ben bi kere counter ıcın nvidaya ayar cekmeye calısmıstım çok teknık bılgı ısteyen bır olay kombınasyonu tutturana kadar oynadım seçeneklerle :D
-
nvidia ve ati deil maalesef saatin yanında sari icon war. s3 tray yaziyor ve ekran kartı ayarları ondan yapılıyor onun ayarları nasıl yapılır ya :S
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
nvida yada ati neyse artık onun arayüzünden ayarlara girip yapacaksın ben bi kere counter ıcın nvidaya ayar cekmeye calısmıstım çok teknık bılgı ısteyen bır olay kombınasyonu tutturana kadar oynadım seçeneklerle :D-----------------------------
aga onboardlarda ati veya nvidia cipsetleri oluyormuydu :S
-
walla hocam dediğim gibi ben sadece nerden yapılacını bılıyorum s3te nasıldır bılmem ama nvidia da çok karısık bir olaydı işlemcinin,cartın curtun her bir parçanın özelliğini en ince detayına kadar bılmen gerekıyor.. kaldı ki her oyun için fps ayarı farklıdır ama bi göz at..
->Ekran kartının performans ayarlarından Sync kapalı duruma getir
->"Görüntü Kalitesi" ayarını "En Yüksek Hız" yap.
Bunun haricinde :->Masaüstünde boş bir yere sağ tıklayıp "Özellikler -> Ayarlar -> Gelişmiş -> Monitör' e gel."Ekran Yenileme Sıklığı" sekmesini "85Hz" yap.
ekran kartının performans ayarı içinde
Masaüstünde boş bir yere sağ tıklayıp "Özellikler -> Ayarlar -> Gelişmiş ->ekran kartı modeli olarak yazar ->Performans Ayarları
hangi oyuna fps ayarı cekmek istiyorsan google ya oyun adı fps ayarları die yazıp arat daha sağlıklı olur..
@onboard tntler varya nvidanın
-
s3 graphic card bu kartla oyunlarda pek performans alabiliceğini zannetmiyorum. istersen ram'in hepsini karta bağışla,yinede pek bi faydası olmayacaktır..
-
onboard ekran kartının modeli bu : via chrome9 hc igp .
google da hic bir sonuca rastlamadım :S -
ustam o ekran kartları oyun için değildir. onlar ne için yapılmış, amacı ne bilmiyorum.onunle fps olarak ancak ve ancak kantır oynarsın..
-
ben zaten kantırcıyım 1.5 kasıyorum onda bile 40 fps cekıyor bırşeyi war kesin hic kullanan yokmu bu ekran kartından :S
-
40 fps az bi değer değilki ya
yetinmeye alışmalısın veya yeni bi ekran kartı almalısın;)
-
arkadaşım dalgamı geçion bu işlerimi bilmion anlayamadımda ben 64 intel ekran kartıyla yaptıgım ayarlarla 70 hatta fake 100 fps almış adamım 512 ekran kartı diyorum 32 mb minimum ekran kartı isteyen oyuna ben 1 gb mı takacam 512 ekran kartıyla 100 sabit yapanlar var hatta 256 ile
Toplam Hit: 2850 Toplam Mesaj: 24