folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yeni Anakart Ve Ekran Kartı Aldım Yardım Pls..

Yeni Anakart Ve Ekran Kartı Aldım Yardım Pls..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

40 fps oyunun akıcılığı açısından az bi değer değil arkadaşım.  ya ben bilmiyorum ya da sen bilmiyosun

senin kartın için konuşmuyorum, genel annlamda 40fps az bi değer değildir. sahip olduğun kart kötü bir kart, eğer yetinemiyosan nvidia veya ati çipsetli bir kart al diyorum.

kart ayarlarınıda nasıl yaparsan yap, o kartın kaldırabiliceği oyunlar sınırlıdır. bide kantırda 100 fps alsan nolur ki ?

oyun işinden o kadar anlamam ama madem o kartlarla yaptığın ayarlarla 100 fps almış bir adamsın bu kartlada almayı başarabiliceğini ümid ediyorum.kolay gelsin

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    40 fps ile cs oynanırda ben o kadar 512 die yırtındım 30 fps ceksin diyemi 100 fps ve her oyunu rahat oynarım die aldım yarın gidip vermeyi dusunuyorum adama bunu

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    ekran kartlarında önemli olan mb değildir. mb sadece yüksek çözünürlüklerde ve aa, af oranlarında devreye girer. ya da crysis gibi oyunlarda. cs 1.5 tnt 32mb ekran kartında 100 fps sabitliyordu mesela seninki 512 olmasına karşın sabitleyemiyorsa ya driver sorunun var ya da işe yaramaz onboard ekran kartın. anakart üzerine harici gf 4 mx440 bulabilirsin 20 30 ytlye 2. el o seni idare edecektir. onboard kullanma.

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

kolay gele hocam

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

kolay gele hocam

edit:2 defa geldi pardon

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    ONboard ekran kartıyla oyun oynanmaz..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    onboard ekran kartı ne ıse yarar o zmn

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    office uygulamaları , xp'nin desktop'unu felam göstermek için takılmış bir entegredir. yani varsın insanlar yeni ekran kartı almasın,uğraşmasın niyetiyle yapılmıştır gibim bişey...

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Netmahir
    Netmahir's avatar
    Erkek
    bakın cemaat. onbord ekran kartları bit oranına göre değişir .. ve beslemeyi RAM den aldığı için oyundan oyuna fark yapar... bilgisayarı eğer performans seceneklerine alırsanız ekran daha az yüklenme yapar ve daha rahat oyun oynatır.  bu arada onbord ekranla sadece son cıkan oyunların birkaçı hariç diğerleri pekala oynanır yeterki pc ayarları iyi olsun.. onbord diyip geçmeyin ...

beni bir ben bilirim birde beni yaratan , bana bir ben lazım birde beni anlayan..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

Netmahir bunu yazdı:
    -----------------------------
    bakın cemaat. onbord ekran kartları bit oranına göre değişir .. ve beslemeyi RAM den aldığı için oyundan oyuna fark yapar... bilgisayarı eğer performans seceneklerine alırsanız ekran daha az yüklenme yapar ve daha rahat oyun oynatır.  bu arada onbord ekranla sadece son cıkan oyunların birkaçı hariç diğerleri pekala oynanır yeterki pc ayarları iyi olsun.. onbord diyip geçmeyin ...
    -----------------------------

allah allah yaa 

cidden merak ettim onboard ekran kartıyla hangi oyunlar oynanıyo,hangi kartla? zahmet olmazsa gösterirmisin ya, yanlış bilmiş olmayayım.

..
Toplam Hit: 2851 Toplam Mesaj: 24