Yeni Anakart Ve Ekran Kartı Aldım Yardım Pls..
-
40 fps oyunun akıcılığı açısından az bi değer değil arkadaşım. ya ben bilmiyorum ya da sen bilmiyosun
senin kartın için konuşmuyorum, genel annlamda 40fps az bi değer değildir. sahip olduğun kart kötü bir kart, eğer yetinemiyosan nvidia veya ati çipsetli bir kart al diyorum.
kart ayarlarınıda nasıl yaparsan yap, o kartın kaldırabiliceği oyunlar sınırlıdır. bide kantırda 100 fps alsan nolur ki ?
oyun işinden o kadar anlamam ama madem o kartlarla yaptığın ayarlarla 100 fps almış bir adamsın bu kartlada almayı başarabiliceğini ümid ediyorum.kolay gelsin
-
40 fps ile cs oynanırda ben o kadar 512 die yırtındım 30 fps ceksin diyemi 100 fps ve her oyunu rahat oynarım die aldım yarın gidip vermeyi dusunuyorum adama bunu
-
ekran kartlarında önemli olan mb değildir. mb sadece yüksek çözünürlüklerde ve aa, af oranlarında devreye girer. ya da crysis gibi oyunlarda. cs 1.5 tnt 32mb ekran kartında 100 fps sabitliyordu mesela seninki 512 olmasına karşın sabitleyemiyorsa ya driver sorunun var ya da işe yaramaz onboard ekran kartın. anakart üzerine harici gf 4 mx440 bulabilirsin 20 30 ytlye 2. el o seni idare edecektir. onboard kullanma.
-
kolay gele hocam
-
kolay gele hocam
edit:2 defa geldi pardon
-
ONboard ekran kartıyla oyun oynanmaz..
-
onboard ekran kartı ne ıse yarar o zmn
-
office uygulamaları , xp'nin desktop'unu felam göstermek için takılmış bir entegredir. yani varsın insanlar yeni ekran kartı almasın,uğraşmasın niyetiyle yapılmıştır gibim bişey...
-
bakın cemaat. onbord ekran kartları bit oranına göre değişir .. ve beslemeyi RAM den aldığı için oyundan oyuna fark yapar... bilgisayarı eğer performans seceneklerine alırsanız ekran daha az yüklenme yapar ve daha rahat oyun oynatır. bu arada onbord ekranla sadece son cıkan oyunların birkaçı hariç diğerleri pekala oynanır yeterki pc ayarları iyi olsun.. onbord diyip geçmeyin ...
-
Netmahir bunu yazdı:
-----------------------------
bakın cemaat. onbord ekran kartları bit oranına göre değişir .. ve beslemeyi RAM den aldığı için oyundan oyuna fark yapar... bilgisayarı eğer performans seceneklerine alırsanız ekran daha az yüklenme yapar ve daha rahat oyun oynatır. bu arada onbord ekranla sadece son cıkan oyunların birkaçı hariç diğerleri pekala oynanır yeterki pc ayarları iyi olsun.. onbord diyip geçmeyin ...
-----------------------------allah allah yaa
cidden merak ettim onboard ekran kartıyla hangi oyunlar oynanıyo,hangi kartla? zahmet olmazsa gösterirmisin ya, yanlış bilmiş olmayayım.