folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Yeni Bir İnsan Türü Bulundu. Homo Floresiensis

Yeni Bir İnsan Türü Bulundu. Homo Floresiensis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Soğan cücüğünü kabul ettin demek. Lafım olamaz bundan sonrasına.

Tekrar : 

BEYLER HABERİ KIÇIMDAN UYDURDUM BEN YAZDIM TAMAMEN SİZLERİ BİRBİRİNİZE KATIP MAKSAT OLAYI KARIŞTIRMAK HABERDEKİ FOTOĞRAFIDA BEN ÇEKTİM PS DE DÜZENLEYİP SALLADIM ORTAYA OKUMAYIN HABERİ TAMAMEN UYDURMADIR.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Soğan cücüğünü kabul ettin demek. Lafım olamaz bundan sonrasına.

Tekrar : 

BEYLER HABERİ KIÇIMDAN UYDURDUM BEN YAZDIM TAMAMEN SİZLERİ BİRBİRİNİZE KATIP MAKSAT OLAYI KARIŞTIRMAK HABERDEKİ FOTOĞRAFIDA BEN ÇEKTİM PS DE DÜZENLEYİP SALLADIM ORTAYA OKUMAYIN HABERİ TAMAMEN UYDURMADIR.

buyuk harf yasak alicem tarafından 09/Ağu/12 20:51 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Haberdeki fotoğraf KNM-ER 1470 adlı 1972 yılında Kenya'da bulunan Homo rudolfensis fosiline ait kafatası: https://www.google.com.tr/search?q=KNM-ER+1470&sugexp=chrome,mod%3D19&um=1&ie=UTF-8&hl=tr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=SfgjUMO6Jo7KtAaihoDYCA&biw=1920&bih=979&sei=WPgjUPSJHYWMswavqICADg

Bari yalan söyleme hacı.

Edit: Ayrıca ad hominem sataşmaların da ne kadar yetersiz bir insan olduğuna yeni bir kanıt bence.

krypt tarafından 09/Ağu/12 20:53 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mesajlara bakıyorum da erotikpanda gereksiz yere laf söylemissin, krypt sana "niye yalan haber koydun" dememis ki, bilgilendirme amaclı yazmıs o mesajları.

sen de adamın anasına bacısına küfretmekten bahsediyorsun, tuhafsın.

burada terbiyesizlik yapan sensin, adam yine sana bir sey dememis sen hakaret ediyorsun halen.

kendisi yanılmıyorsam biyoloji üzerinde yüksek lisans yapıyor, bu islerin icinde olan bir insana nasıl böyle cümleler kurabiliyorsun anlamıyorum.

Andrei tarafından 09/Ağu/12 20:54 tarihinde düzenlenmiştir

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

mesajlara bakıyorum da erotikpanda gereksiz yere laf söylemissin, krypt sana "niye yalan haber koydun" dememis ki, bilgilendirme amaclı yazmıs o mesajları.

sen de adamın anasına bacısına küfretmekten bahsediyorsun, tuhafsın.

burada terbiyesizlik yapan sensin, adam yine sana bir sey dememis sen hakaret ediyorsun halen.

kendisi yanılmıyorsam biyoloji üzerinde yüksek lisans yapıyor, bu islerin icinde olan bir insana nasıl böyle cümleler kurabiliyorsun anlamıyorum.

Bak hocam; haber için zaten ordan burdan toplanmış diye yazdım. Kaynaklara bakın yazdım. Türkçe haberde değil kaynaklara göz atın orada yazıyor dedim. kaynağın zamanıda zaten 2004. içindede yazıyor.

kaynak zamanı 2004

kaynak içeriği : Scientists have determined that the first skeleton they found belongs to a species of human completely new to science. NamedHomo floresiensis, after the island on which it was found, the tiny human has also been dubbed by dig workers as the "hobbit," after the tiny creatures from the Lord of the Ringsbooks.

Australian and Indonesian researchers dicovered bones of the miniature humans in a cave on Flores, an island east of Bali and midway between Asia and Australia.

Adam gemiş o bunun kaynağı değil googleden alıp koymuşsun yalan haber diyip hala ego tatmin ediyor.

yahu hadi herşeyi iptal edip başlığa takılalım başlıkta yeni tür yazıldı diye herşeyi iptal edelim.

Bu şekilde 50 tane konu açmışımdır. İnsan şöyle der; arkadaşlar bakın konuda yanlışlık var geröek kaynak şudur, yada kaynakta bi yanlışın var hocam aslı şduru kaynak şudur, yada yeni gelişme bile var burda yazıyor denmeli.

Kimseye gelipte sen şusun yalan haber yapıyosun demedim adam gibi düzelttim. Yanlış varsa vardır. yoksa gellişme varsa o vardır. Ya değiştirilir ya eklenir.

Kimsenin artistliğini çekmem burada. ya adam gibi açıklayacak bizi düzelticek, ekleyecek yada lafını yiyecek.

Bende konuyu sildirerek ortalığı ego tatmin etmek isteyen insanlara bırakıyorum.

Yada direk konuyu kapatarak : ekleme yaptığım gibi yalan haber ben kıçımdan uydurdum diyorum.

Tamammıdır ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Adam çok acayip ya, hakikaten çok acayip.

while (1<2)
Toplam Hit: 5790 Toplam Mesaj: 47