Yeni Bir Köpekle Tanıştım,Türü Ve Bakımı Konusunda Yardımlarınızı Bekliyorum
-
Müridler 2 gündür işyerimizde barınan bir köpek var çok sakin yorulmuş gibi.Pek tepki vermiyor.Resimde görüldüğü üzre yatıyor,yiyor,yürüyor..
Ancak köpekler hakkında hiç bilgim yoktur.Beni bilgilendirin lütfen bu köpek hakkında.
Tasması var muhtemelen birine ait de olabilir.
İyi günler..
Fotoğraflar:

-
Çok tatlı garibim.İlgilenmene de sevindim bravo.
-
hasta olabilir,hocam acil veterinere götür bence.
-
dünyası yıkılmışgibi bakıyo hoca :|
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
dünyası yıkılmışgibi bakıyo hoca :|
-----------------------------Sorma hocam ya şu an uyuyo,garip garip bakıyor.Gözleri ağlamaklı,küçük emrah gibi.
İlçemizde veteriner var mı yok mu onu bile bilmiyorum. Hasta olduğuna emin miyiz?
-
belediyelerin hayvan barınakları oluyo. veteriner yoksa bile en olmadı oraya bi götür illa bırakman gerekmiyor. onlar bişeyler önerirler :)
-
tarzan bunu yazdı:
belediyelerin hayvan barınakları oluyo. veteriner yoksa bile en olmadı oraya bi götür illa bırakman gerekmiyor. onlar bişeyler önerirleri :)
-----------------------------2007 yılında sokağımızda çok sevdiğimiz bi köpek vardı.Acımasızca belediye görevlileri almıştı.Köpek onca yolu nasıl bulmuşsa barınaktan kaçmış geri geldi.O olaydan sonra belediye barınaklarına pek itimat etmiyorum
-
içim parçalandı a.q.
-
ne güzel bakıyor yaw eline alıp sevesin geliyor :D
-
enesshn18 bunu yazdı:
-----------------------------ne güzel bakıyor yaw eline alıp sevesin geliyor :D
hahahah aynen :D yazık lan hayvana. harbiden kücük emrah moduna girmis bakıslarından belli.
-
hayat biraz yormuş hocam olur o kadar ama yine de bir veterinere götür çok para da almaz alsa da canı sağolsun...