folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Bir Köpekle Tanıştım,Türü Ve Bakımı Konusunda Yardımlarınızı Bekliyorum

Yeni Bir Köpekle Tanıştım,Türü Ve Bakımı Konusunda Yardımlarınızı Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Bende o yüzden hayvan beslemiyorum zaten köpeğin ömrü kısa sen 5-6 yıl yedir içir büyüt beraber zaman geçir sonra ömrünü tamamlayıp yanlız bıraksın seni vicdan azabından kahrolursun.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

cinsi street fighter

tecavuze ugramis o kopek

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hocam ilk başta parazit tedavisini yaptır hem senin hem köğek bakımından iyi olur belliki acı çekmiş kesinlikle sütü sulamadan ham verme eğer durumun varsa kuru mamayla devam et yoksa ev yemeklerinden tuzsuz olanlar özellikle  seç ve ver yapacak başka bir şey yok yardımcı olman dileğiyle

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tasslehoff
    tasslehoff's avatar
    Erkek

veternnere mutlaka götür hocam, birde ne yaparsan yap barınağa verme

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

DevilKingtr bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ilk başta parazit tedavisini yaptır hem senin hem köğek bakımından iyi olur belliki acı çekmiş kesinlikle sütü sulamadan ham verme eğer durumun varsa kuru mamayla devam et yoksa ev yemeklerinden tuzsuz olanlar özellikle  seç ve ver yapacak başka bir şey yok yardımcı olman dileğiyle

Parazit tedavisinden önce kan vücut testlerini yaptır değerler normalse paraziti halledersin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

gokcan bunu yazdı:

DevilKingtr bunu yazdı:

Parazit tedavisinden önce kan vücut testlerini yaptır değerler normalse paraziti halledersin

Veterinere ortalama her şeyi için ne kadar ödemem gerekecek hazırlıklı gideyim?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

dışkısında kan falan yoktur umarım vet'ler genelde siker aşının tanesi 30 ekstra bişiler çıkartırsa taş çatlasın 50 kağıtla git cebinde

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

whopper bunu yazdı:

gokcan bunu yazdı:

DevilKingtr bunu yazdı:

Veterinere ortalama her şeyi için ne kadar ödemem gerekecek hazırlıklı gideyim?

Yakınlarda eğer üniversite veterineğliği varsa orayla git konuş.Ya da bir öğrenci bul o halletsin çok ucuza kapatırsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

elini köpeğin kıçına doğru götür. huysuz tepki verirse tecavüze uğramıştır.

ayağını kaldır, ya da eline bir sopa falan al, yine huysuz tepki verirse bolca dayak yemiştir.

yani işin kısası ne yaptığında senden uzaklaşmaya çalışıyorsa problem odur. hasta olduğunu zannetmiyorum fiziksel olarak. psikolojik bi rahatsızlığı var gibi görünüyor. sevgi her şeyin ilacı hocam :) al bir kaç ay bak kendine gelir hayvan şen şakrak takılmaya başlar.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

elini köpeğin kıçına doğru götür. huysuz tepki verirse tecavüze uğramıştır.

ayağını kaldır, ya da eline bir sopa falan al, yine huysuz tepki verirse bolca dayak yemiştir.

yani işin kısası ne yaptığında senden uzaklaşmaya çalışıyorsa problem odur. hasta olduğunu zannetmiyorum fiziksel olarak. psikolojik bi rahatsızlığı var gibi görünüyor. sevgi her şeyin ilacı hocam :) al bir kaç ay bak kendine gelir hayvan şen şakrak takılmaya başlar.

yok kaçmıyor hocam.Bizim fırının bahçesinde. anneme bile bu kadar güler yüzlü olmamışımdır.Besledim de epey..Mahallenin çocuklarını seferber edip bahçeyide iyice temizletiyorum.İyi olur inşallah :)

Toplam Hit: 3709 Toplam Mesaj: 31