Yeni Bir Köpekle Tanıştım,Türü Ve Bakımı Konusunda Yardımlarınızı Bekliyorum
-
Bende o yüzden hayvan beslemiyorum zaten köpeğin ömrü kısa sen 5-6 yıl yedir içir büyüt beraber zaman geçir sonra ömrünü tamamlayıp yanlız bıraksın seni vicdan azabından kahrolursun.
-
cinsi street fighter
tecavuze ugramis o kopek
-
hocam ilk başta parazit tedavisini yaptır hem senin hem köğek bakımından iyi olur belliki acı çekmiş kesinlikle sütü sulamadan ham verme eğer durumun varsa kuru mamayla devam et yoksa ev yemeklerinden tuzsuz olanlar özellikle seç ve ver yapacak başka bir şey yok yardımcı olman dileğiyle
-
veternnere mutlaka götür hocam, birde ne yaparsan yap barınağa verme
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ilk başta parazit tedavisini yaptır hem senin hem köğek bakımından iyi olur belliki acı çekmiş kesinlikle sütü sulamadan ham verme eğer durumun varsa kuru mamayla devam et yoksa ev yemeklerinden tuzsuz olanlar özellikle seç ve ver yapacak başka bir şey yok yardımcı olman dileğiyle
-----------------------------Parazit tedavisinden önce kan vücut testlerini yaptır değerler normalse paraziti halledersin
-
gokcan bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------Parazit tedavisinden önce kan vücut testlerini yaptır değerler normalse paraziti halledersin
-----------------------------Veterinere ortalama her şeyi için ne kadar ödemem gerekecek hazırlıklı gideyim?
-
dışkısında kan falan yoktur umarım vet'ler genelde siker aşının tanesi 30 ekstra bişiler çıkartırsa taş çatlasın 50 kağıtla git cebinde
-
whopper bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------Veterinere ortalama her şeyi için ne kadar ödemem gerekecek hazırlıklı gideyim?
-----------------------------Yakınlarda eğer üniversite veterineğliği varsa orayla git konuş.Ya da bir öğrenci bul o halletsin çok ucuza kapatırsın.
-
elini köpeğin kıçına doğru götür. huysuz tepki verirse tecavüze uğramıştır.
ayağını kaldır, ya da eline bir sopa falan al, yine huysuz tepki verirse bolca dayak yemiştir.
yani işin kısası ne yaptığında senden uzaklaşmaya çalışıyorsa problem odur. hasta olduğunu zannetmiyorum fiziksel olarak. psikolojik bi rahatsızlığı var gibi görünüyor. sevgi her şeyin ilacı hocam :) al bir kaç ay bak kendine gelir hayvan şen şakrak takılmaya başlar.
-
ultrAsker bunu yazdı:
elini köpeğin kıçına doğru götür. huysuz tepki verirse tecavüze uğramıştır.
ayağını kaldır, ya da eline bir sopa falan al, yine huysuz tepki verirse bolca dayak yemiştir.
yani işin kısası ne yaptığında senden uzaklaşmaya çalışıyorsa problem odur. hasta olduğunu zannetmiyorum fiziksel olarak. psikolojik bi rahatsızlığı var gibi görünüyor. sevgi her şeyin ilacı hocam :) al bir kaç ay bak kendine gelir hayvan şen şakrak takılmaya başlar.
-----------------------------yok kaçmıyor hocam.Bizim fırının bahçesinde. anneme bile bu kadar güler yüzlü olmamışımdır.Besledim de epey..Mahallenin çocuklarını seferber edip bahçeyide iyice temizletiyorum.İyi olur inşallah :)