Yeni Bir Portal Projesi !
-
Babalar! artık insanlar televizyon izlemiyor, televizyonda ki reklamlardan, sahtekarlıklardan ve işin orospusu olmuş profesyonellerden bıktı!
Dünya genelinde artık televizyon izlenmiyor yerini internet alıyor,
Üstelik bir televizyon kanalı sadece kendi ülkesinde izlenirken bir internet sitesi tüm dünyada izleniyor.
Ve benim yeni projemde bununla ilgili ...
Burda fatmagül yok!
Burda iletişim/güzel sanatlar/konservatuar öğrencilerinin hazırladığı reyting kaygısı olmayan ve 10 dakikayı geçmeyen diziler,filmler,programlar,müzikler ve daha fazlası var,
Burda sanat var!
yukarda ki yazımdan anlamışsınızdır projeyi :D bu projeyle hem öğrencilere tecrübe kazandırmak hem izleyenlere kaliteli içerik sağlamak amaçlanıyor :D
proje hakkındaki görüşleriniz nedir :D -
konuyu gizle ve uykudan uyan..
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------konuyu gizle ve uykudan uyan..
-----------------------------
konuyu gizledimde uykudan uyan kısmını anlayamadım :D -
yani bi sii. neyse kısaca tutmaz demek istiyor arkadaş uyan derken ;)
-
Güzel sanatlar öğrencilerinden hiç baymadık sanki. Sanatın amk size bir şey olmasın.
Anti-Art
-
Aslında hem bir sosyal sorumluluk projesi tadıda var bu fikirde, hemde uzun vadede kârlı bir iş olabilir.
Ama böyle bir işe girişmek oltayı attım denizeyle olmaz. Üniversitelerin ilgili bölümlerinde çevren olmalı. Yoksa bu çevreyi yaratmalısın. İnsanları bu sistem içerisinde kendi çalışmalarını ifşa etmek için teşvik etmelisin ve bu işin en sıkıntılı ve uzun sürecek kısmı zaten.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Güzel sanatlar öğrencilerinden hiç baymadık sanki. Sanatın amk size bir şey olmasın.
Anti-Art
dünyada şarkının,müziğin,sinemanın,dansın,tiyatronun,resimin,fotoğrafın,edebiyatın olmadığını düşün? hiç olmadığını sence nasıl bi yer olurdu? -
nedendir bilinmez bilgi üniversitesindeki olay geldi aklıma.
Böyle bir proje gelse yayınlar mısn?
-
warderpipi bunu yazdı:
-----------------------------KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Güzel sanatlar öğrencilerinden hiç baymadık sanki. Sanatın amk size bir şey olmasın.
Anti-Art
dünyada şarkının,müziğin,sinemanın,dansın,tiyatronun,resimin,fotoğrafın,edebiyatın olmadığını düşün? hiç olmadığını sence nasıl bi yer olurdu?
-
hocam bu işin türkiyede b*ko çıkmazsa neyim ama güzel fikir yurtdışınada açılırsa güzel olur kodlamada php olursa YARDIM edebilirim
-
Hocam hiç vakit kaybetmeden fizibiliteni yapıp melek yatırımcı bul böyle bir startup projeye yatırım yapmayan adam kalmaz :)