Yeni Bir Portal Projesi !
-
hayırlısı ama konservaruardaki öğrencilere nasıl dizi yaptıracaksın?
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------hayırlısı ama konservaruardaki öğrencilere nasıl dizi yaptıracaksın?
-----------------------------hocam artık sanatla uğraşan insanlar parayı takmıyorlar popülerlik yetiyor mağlum zaten konservatuarlarda( özel ) zengin oluyorlar fazla sosyal insanlar olduklarından bu işlere atlıyorlar (bknz. yıutubeda bile bir dünya vardır bakmadim ama)
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------x-files bunu yazdı:
-----------------------------hayırlısı ama konservaruardaki öğrencilere nasıl dizi yaptıracaksın?
-----------------------------hocam artık sanatla uğraşan insanlar parayı takmıyorlar popülerlik yetiyor mağlum zaten konservatuarlarda( özel ) zengin oluyorlar fazla sosyal insanlar olduklarından bu işlere atlıyorlar (bknz. yıutubeda bile bir dünya vardır bakmadim ama)
-----------------------------yok lan öyle dalga. O sikik entellektüel çakması ortama girdin mi yaş kompleksi olan sosyal statü kompleksi olan kültür şoklu adamlarla muhattap olacaksın. Sen kimsin ki seninle popülerlik kazansın ? Hikaye o iş...
-
buna benzer bir projeyi mynet yapıyor diye biliyorum. ayrıca 1-2 twitter ünlüsü tipte böyle bir proje üzerinde çalışıyordu en son.
-
ben bir sanatsever olarak bu yazdıklarına "bi git yaa" diyesim geldi hacı bu ne ya 2 de bir (!) sanki zorla girin der gibi..
sen git önce bi hitabet dersi al.. sonra üstüne reklam bölümü oku o zaman bu projen tutar.. ! bu nedir ya bu ne (!) sanki zoraki gibi.. en sonda da laubali bir gülüş ( :D ) konuyu televizyona da bağlamışsın hey Allahım..
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------ben bir sanatsever olarak bu yazdıklarına "bi git yaa" diyesim geldi hacı bu ne ya 2 de bir (!) sanki zorla girin der gibi..
sen git önce bi hitabet dersi al.. sonra üstüne reklam bölümü oku o zaman bu projen tutar.. ! bu nedir ya bu ne (!) sanki zoraki gibi.. en sonda da laubali bir gülüş ( :D ) konuyu televizyona da bağlamışsın hey Allahım..
-----------------------------
ulen bir yazıdan nasıl o kadar çok şey çıkardın?
tahribat ortamı aile ortamıdır ailenle nasıl konuşuyosan burdada öyle yazarsın bakanlığa yazı yazmıyoruz ailemize projemizle ilgilşi soru soruyoruz.
o yüzden istediğim yerde ünlem kullanırım istediğim yerde smile hatta bak yine kullanıyorum !
anladın? -
adam haklı beyler :/
-
olabılır hoca mantıklı dusunceler ama ama ama yemez gıbıme gelıyor
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------nedendir bilinmez bilgi üniversitesindeki olay geldi aklıma.
Böyle bir proje gelse yayınlar mısn?
-----------------------------
tabiki de hocam sansüre karşıyız :)
hatta böyle marjinal işleri daha çok desteklerim -
iyi olabilir de ttutmayada bilir