YENİ BİR WALLPAPER...
-
can sıkıntısı insana neler yaptırıyo....
1024 x 768
1280 x 1024
-
Aşmışsın sen dai
-
Bence alakasız olmus tahrıbatla ama guzel demek degıldır bu...o resımlerı ne guzelde yapmıssın cok guzel yapıyorsun... ders versen ya forumda :) bunları nasıl yaptıgını yazıp koysan forumun bı kosesıne bence cok ıyı olur :) bızde yaparız daha sonra bunlardan
-
SICMISSIN
Saka bi yana, Valla iki seneden fazladir forumdayim(Hatta bikeresinde Designer beni banlamisti
)kim nederse desin Tahribat'ta grafik dedin mi bu adami tek gecerim...
-
Designer hojam iyi hos guzel yapiyon da
bunu daha guzel kullansan mesela su hala kullanılmak da olan ust logo tasarımı çok hostu.
Ama bu yaptıgın çık güzel olmasına ragmen alakasız...
Devamını ve güzellerini bekliyorumm
-
Desğgner hoja senin yaptığın daha güzelleri gördüm=)
tabi bu demek degil bu kötü...
-
çok güzel olmuş hatta linke tıklamadan kesin bomba demiştim gene yanılmadım
klasik bir designer harikası..
-
Teşekkür ederim arkadaşlar.. olumlu veya olumsuz tüm yorumlara teşekkür ediyorum...
ya bunu öylesine mouse sallarken yaptım.. mesai bitimine yakın da bari tahribata koyim dedim.. düşündüm .. "herhangi bir wallpaper" diye konu açılmaz , bari tahribat wallpaper olarak koyiim dedim.. şirket kapanırken son dakka golü oldu yani.. :)
çünkü çalışma şirket bilgisayarında kalacaktı... ve hostinge atıp evde devam etmeye vakit yoktu :)
tekrar teşekkür ederim hepinize....
-
truvaa bunu yazdı:
Bence alakasız olmus tahrıbatla ama guzel demek degıldır bu...o resımlerı ne guzelde yapmıssın cok guzel yapıyorsun... ders versen ya forumda :) bunları nasıl yaptıgını yazıp koysan forumun bı kosesıne bence cok ıyı olur :) bızde yaparız daha sonra bunlardan
hocam haklısın.. zaten www.fxboy.net i açtığımda tutorial larla doludurcam.. ve tabiki aynıları tahribatında içeriğinde olacak.. ama şuan hiç vaktim yok.. freelance işler, zaten biyerde çalışıyorum.. haftasonu desen hatuna esir oluyoruz ... :))))ama yapacam söz....
-
yine unutmuşun bizim widescreeni :)
-
rockipsiz bunu yazdı:
yine unutmuşun bizim widescreeni :)
hoca şansına küs :) çalışma dosyası öteki makinede kaldı .. buradakini widescreen e uyarlamaya kalksam kalitesi düşer :)
sen en iyisi bundan bi önceki wallpaperla idare et :)