YENİ BİR WALLPAPER...
-
iyi iş Designer çalışmalarının devamını bekliyorum eline sağlık.
-
nese hoja yarın yaparsın artık :) bu arada öncekiyle idare etmek die bişiy yoq tapılcak wallpaper kendisi ;) ellerine sağlık...
-
rockipsiz bunu yazdı:
nese hoja yarın yaparsın artık :) bu arada öncekiyle idare etmek die bişiy yoq tapılcak wallpaper kendisi ;) ellerine sağlık...
olm ctesi pazar çalışmıoz şirket kapalı :) p.tesiye kaldı. artık... -
Bayrak bunu yazdı:
SICMISSIN
Saka bi yana, Valla iki seneden fazladir forumdayim(Hatta bikeresinde Designer beni banlamisti
)kim nederse desin Tahribat'ta grafik dedin mi bu adami tek gecerim...
harbimi? valla burda gidip userin ağzına aci biber süremiyoz.. banlıyoz :) kusura bakma dicem ama ayıp bişey yapmışsanda artık katlanıcan :)Teşekkürler yorumun için...
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
Bug Founded denmez Bug found denir abi onun disinda Designer kardesimizden kotu yapit ne zaman cikmis...
ama kari daha güsel olabilirdi:)
-
Hakkaten abü sexy bişeler kosana bi sonrakine avratlar olsun bole sekil bişe
-
HolyOne bunu yazdı:
Hakkaten abü sexy bişeler kosana bi sonrakine avratlar olsun bole sekil bişe
aytek.. senin mevzulara bakış açına hastaym a.q. ya :)))))) -
Saçlardaki Plastic Wrap biraz anlamsız olmuş onun dışında düşünce güzel ben beğendim... Gözleri beyazlatmak yerine sürekli pc başına oturup gözlerini kan çanağına çeviren arkadaşlarımızı anımsatmak adına kanatsaydın daha hoş olurdu gibime geliyor :)
-
R3LaX bunu yazdı:
Saçlardaki Plastic Wrap biraz anlamsız olmuş onun dışında düşünce güzel ben beğendim... Gözleri beyazlatmak yerine sürekli pc başına oturup gözlerini kan çanağına çeviren arkadaşlarımızı anımsatmak adına kanatsaydın daha hoş olurdu gibime geliyor :)
thanks... Relax sen sanki action script biliyomuşsun gibi bi his var içimde... :)
Toplam Hit: 7521 Toplam Mesaj: 33