Yeni Chat Sistemim | Beta
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------hocam kullanıcı banlamayıda ekle admin özelliklerinde olsun sonra sana zahmet scripti paylaşıver bizde hem geliştirelim hem kullanalım :D
-----------------------------hocalar sistemi geliştirmek isteyen varsa buyursun : donwloadchat
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------hocam kullanıcı banlamayıda ekle admin özelliklerinde olsun sonra sana zahmet scripti paylaşıver bizde hem geliştirelim hem kullanalım :D
-----------------------------hocalar sistemi geliştirmek isteyen varsa buyursun : donwloadchat
-----------------------------link yanlış düzeltelim onu bi
http://chat.ndmylmz.com/chat.rar
ayrıca hocam script hep bu linkte kalsın özelliklede admin özelliklerinden kullanıcı atma yada banlama özelliği eklediğin zaman yada yeniliklerde haber varki indirip update yapalım elimizdeki scripti
-
Madem beraber geliştirmeyi istiyorsunuz, free project hosting yapan biryere atın svn kurun temiz temiz çalışın arkadaşlar. Tam bakamadım ama sürekli request filan yapıyor galiba, Node.js Socket.IO diye araştırırsan tam kusursuz ve performanslı chat şeysi yapabilirsiniz.
-
jquery ile refresh yapılıyordu arka planda ama en son benim kullandığımda tarayıcı uyumsuzlukları vardı.
-
@terror hocam node js ye ben önceden baktım ama birşey anlamadım bu konuda yardımcı olabilecek varsa pm ile ulaşşsın bana :)
Bu arada sql dosyasını koymayı unutmuştum şimdi onuda koydum.
hocalar sistemi geliştirmek isteyen varsa buyursun : donwloadchat
-
@ Sistemde geliştirmeler yapıldı.
+Artık avatar seçilinde avatar bölümü direk kapanıyor
+Boş mesaj ve 300 karakterden büyük mesaj gönderme engellendi
+Flood engelleyici eklendi.
+edit: Oda değiştirildiğinde mesajlar yükleniyor mesajı çıkıyor..
+En önemli olarak en son gönderdiğiniz mesaj sizin mesajınız ise ondan sonraki mesajda bir önce gönderdiğiniz mesaj ile görüntüleniyor. Facebooktaki gibi :) :D Geliştirmelere devam :D
Bundan sonra :
+Oda sistemi (Kilitli oda fala) olacak :D
Geliştirdiğim sürümü indirme linkinede koydum kolay gelsin :D
-
Hoş olmuş :)
-
çok güzel aynen böyle devam hacım
+ olarak
avatar bölmesi kapanınca chat box tam ekran kaplasın
link atınca smilet olarak görüyo, link tanımayı etkinleştir ve tıklanabilir olsun
enter e basınca yazılanlar geç gidiyo bu arada
-
şu hata sadece bana mı mahsus?
http://www.mediafire.com/?va598bvcg6bmysk
-
Emeğine sağlık hocam çok güzel sadece biraz yawaş