Yeni Dışişleri Bakanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

Bence olmaz  davutoğlu.

emre tanerin yerine Mit in başına gececek diye biliyorum 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dessas
    Dessas's avatar
    Erkek
    iyidi lan ali babacan.. galiba son ermeni meselesinde ters üştüler. başbakanla. hayırlısı olsun.. umarım babacanı da iyi bi yerde kullanırlar gene harcamazlar..

hiphop-man hiphop-man miğfer eXplation!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    aynı bokun laciverti olmayacagını bana kim söyleyebilirki

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    SmR bunu yazdı:
    -----------------------------
    nights_judge bunu yazdı:

Birkere konyalı bunların yuvası orası zaten, sakın bana geldiğinde güzel şeyler olacagından bahsetmesin malak herif,

bu adam fettoşa yakınsa fettoş gelicek yakında demektir ve ülkede birşekilde savaş çıkacak demektir.

nolmuş lan konyalıysa denyo ?

Bak klavye delikanlısı oyle ordan denyo yazmakla bi halt işlediğini sanma lafı nerenden anladın bilmiyorum ama benim kafamın tasını attırma,şeyinle değil beyninle anla ne yazdıgımı...

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:

Birkere konyalı bunların yuvası orası zaten, sakın bana geldiğinde güzel şeyler olacagından bahsetmesin malak herif,

bu adam fettoşa yakınsa fettoş gelicek yakında demektir ve ülkede birşekilde savaş çıkacak demektir.

70 yaşında adamdan ammada tırsıyorsunuz yahu : ) geceleri uyuyabiliyor musunuz merak ediyorum.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:
    nights_judge bunu yazdı:

70 yaşında adamdan ammada tırsıyorsunuz yahu : ) geceleri uyuyabiliyor musunuz merak ediyorum.

cok rahat uyuyorum tabiki :) 70 yasındaki adamdan deil onun picleriyle sorunumuz basını kesersen picte kalmazda işte o nasıl olacak bu ülkede merak ediyorum.(piç=küfür değil yanlış anlaşılmasın :))

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    dengesiz bunu yazdı:

Bence olmaz  davutoğlu.

emre tanerin yerine Mit in başına gececek diye biliyorum 

Tam olur fettoşun girmediği bir orası kalmıstı orayada girer dahada hiçbirşekilde suçlanmaz suçlansa bile beraat eder :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:
    cok rahat uyuyorum tabiki :) 70 yasındaki adamdan deil onun picleriyle sorunumuz basını kesersen picte kalmazda işte o nasıl olacak bu ülkede merak ediyorum.(piç=küfür değil yanlış anlaşılmasın :))

: )) ''piçlerinden'' korkuyorsun demekki.her türlü korkaksın : ) neyse daha fazla uğraşamıcam senle.said nursi'ye bile vatan haini diyen bir güruhun member'ısın en nihayetinde.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:
    nights_judge bunu yazdı:

: )) ''piçlerinden'' korkuyorsun demekki.her türlü korkaksın : ) neyse daha fazla uğraşamıcam senle.said nursi'ye bile vatan haini diyen bir güruhun member'ısın en nihayetinde.

pardonda seninde gözündemi bir algılama problemin war dostum? korkuyorum cümlesini nerde okudun veya başkası okudu?sorun diyorum problem diyorum anladın mı?zaten ugrasamazsın sen once bir algılama dersi alıp gel... ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:

pardonda seninde gözündemi bir algılama problemin war dostum? korkuyorum cümlesini nerde okudun veya başkası okudu?sorun diyorum problem diyorum anladın mı?zaten ugrasamazsın sen once bir algılama dersi alıp gel... ;)

''korkuyorum'' yazmana gerek yokki : ) alakalı alakasız her konuyu fethullah gülen'e bağlamanız veya fethullah gülen adının geçtiği heryere tüyleriniz diken diken olmuşçasına yazılar yazmanız herşeyi gözler önüne seriyor : )

not : ders almam, ders veririm : )

Toplam Hit: 6456 Toplam Mesaj: 43