Yeni Dışişleri Bakanı
-
Bence olmaz davutoğlu.
emre tanerin yerine Mit in başına gececek diye biliyorum
-
iyidi lan ali babacan.. galiba son ermeni meselesinde ters üştüler. başbakanla. hayırlısı olsun.. umarım babacanı da iyi bi yerde kullanırlar gene harcamazlar..
-
aynı bokun laciverti olmayacagını bana kim söyleyebilirki
-
SmR bunu yazdı:
-----------------------------
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------Birkere konyalı bunların yuvası orası zaten, sakın bana geldiğinde güzel şeyler olacagından bahsetmesin malak herif,
bu adam fettoşa yakınsa fettoş gelicek yakında demektir ve ülkede birşekilde savaş çıkacak demektir.
nolmuş lan konyalıysa denyo ?
Bak klavye delikanlısı oyle ordan denyo yazmakla bi halt işlediğini sanma lafı nerenden anladın bilmiyorum ama benim kafamın tasını attırma,şeyinle değil beyninle anla ne yazdıgımı... -
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------Birkere konyalı bunların yuvası orası zaten, sakın bana geldiğinde güzel şeyler olacagından bahsetmesin malak herif,
bu adam fettoşa yakınsa fettoş gelicek yakında demektir ve ülkede birşekilde savaş çıkacak demektir.
70 yaşında adamdan ammada tırsıyorsunuz yahu : ) geceleri uyuyabiliyor musunuz merak ediyorum.
-
fatihack bunu yazdı:
nights_judge bunu yazdı:
70 yaşında adamdan ammada tırsıyorsunuz yahu : ) geceleri uyuyabiliyor musunuz merak ediyorum.
cok rahat uyuyorum tabiki :) 70 yasındaki adamdan deil onun picleriyle sorunumuz basını kesersen picte kalmazda işte o nasıl olacak bu ülkede merak ediyorum.(piç=küfür değil yanlış anlaşılmasın :)) -
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------Bence olmaz davutoğlu.
emre tanerin yerine Mit in başına gececek diye biliyorum
Tam olur fettoşun girmediği bir orası kalmıstı orayada girer dahada hiçbirşekilde suçlanmaz suçlansa bile beraat eder :D -
nights_judge bunu yazdı:
cok rahat uyuyorum tabiki :) 70 yasındaki adamdan deil onun picleriyle sorunumuz basını kesersen picte kalmazda işte o nasıl olacak bu ülkede merak ediyorum.(piç=küfür değil yanlış anlaşılmasın :))
: )) ''piçlerinden'' korkuyorsun demekki.her türlü korkaksın : ) neyse daha fazla uğraşamıcam senle.said nursi'ye bile vatan haini diyen bir güruhun member'ısın en nihayetinde.
-
fatihack bunu yazdı:
nights_judge bunu yazdı:
cok rahat uyuyorum tabiki :) 70 yasındaki adamdan deil onun picleriyle sorunumuz basını kesersen picte kalmazda işte o nasıl olacak bu ülkede merak ediyorum.(piç=küfür değil yanlış anlaşılmasın :))
: )) ''piçlerinden'' korkuyorsun demekki.her türlü korkaksın : ) neyse daha fazla uğraşamıcam senle.said nursi'ye bile vatan haini diyen bir güruhun member'ısın en nihayetinde.
pardonda seninde gözündemi bir algılama problemin war dostum? korkuyorum cümlesini nerde okudun veya başkası okudu?sorun diyorum problem diyorum anladın mı?zaten ugrasamazsın sen once bir algılama dersi alıp gel... ;) -
nights_judge bunu yazdı:
pardonda seninde gözündemi bir algılama problemin war dostum? korkuyorum cümlesini nerde okudun veya başkası okudu?sorun diyorum problem diyorum anladın mı?zaten ugrasamazsın sen once bir algılama dersi alıp gel... ;)
''korkuyorum'' yazmana gerek yokki : ) alakalı alakasız her konuyu fethullah gülen'e bağlamanız veya fethullah gülen adının geçtiği heryere tüyleriniz diken diken olmuşçasına yazılar yazmanız herşeyi gözler önüne seriyor : )
not : ders almam, ders veririm : )