Yeni Dışişleri Bakanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:
    -----------------------------

Sabrımı taşırdığın için yoksa ben o tarz birisi değilim... hem burdan cevap veriyorsun hem özelden kafana göre uyarı yapıyorsun kaç defa özelden de rahatsız etme dememe rağmen. uzak dur kardeşim tamam seninle karı gibi laf yarıştıramıcam saçmaladığın bi konuya cevap verdim saidi nursi ile başkada konuşmak istemiyorum oky.susuyorum yine karşıma çıkıyorsun uyarıyorum yine msg atıyorsun? yazdıkların sana kalsın. Kendi kendine saçmalamaya devam et sen.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    fatihack bunu yazdı:

Sabrımı taşırdığın için yoksa ben o tarz birisi değilim... hem burdan cevap veriyorsun hem özelden kafana göre uyarı yapıyorsun kaç defa özelden de rahatsız etme dememe rağmen. uzak dur kardeşim tamam seninle karı gibi laf yarıştıramıcam saçmaladığın bi konuya cevap verdim saidi nursi ile başkada konuşmak istemiyorum oky.susuyorum yine karşıma çıkıyorsun uyarıyorum yine msg atıyorsun? yazdıkların sana kalsın. Kendi kendine saçmalamaya devam et sen.

benimde sabrım taştı ama küfür etmedim arkadaşım.özelden sana sadece küfür etmemeni söyledim nazik bir dille.ne alaka kafama göre uyarı yapmakla.bunuda mı söyleyemeceğim ? ayrıca beni rahatsız eden sensin.önceden söyledim şimdi de söylüyorum.rahatsız edilmek istemeyen yazmaz olur biter.karı muhabbetini kimin yaptığı ortada.hala karı gibi laf yarıştırmıcam diyorsun.susuyorum karşıma çıkıyorsun, uyarıyorum yine msg atıyorsun diyorsun.küfür ve hakarete birde yalan ekledin.nerde sustun ? sürekli yazıyorsun.nerde uyardın ? sadece küfür ediyorsun.sende haksızlığının farkına vardın artık.böyle artık ben takmıyorum havasında bi mesajla sonlandırmak istiyorsun.asıl saçmalayan sensin.dahada kötüsü saçmaladığının farkında olmana rağmen hala üste çıkmaya çalışıyorsun.

küfür ve hakaret eden sensin.seninle olan tartışmamızda hiç bir şekilde küfür ve hakaret etmeyen benim.aradaki farkı insanlar anlar zaten.

daha uzatmazsan bende uzatmam.senin söylediklerine cevap verdim.eyv...

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 6458 Toplam Mesaj: 43