Yeni Doğan Yeğenime Hediye (Tavsiye)
-
Kardeşim 22.12.2009'da oğlunu kanserden dolayı kaybetti ve Allahın hikmetki dün yeni bir kız bebekleri oldu
bende yıllarca hatıra kalacak bir hediye alma taraftarıyım varmıdır önerileriniz
-
banka hesabı aç hediye parasını içine yatır banka ile konuş anlaş herhangi bi sebepten ötürü ne olursa olsun yatan para 20 yıldan önce çekilemeyecek falan, annesi babasına da söyle paraları oraya yatırsın.. kız 20 yaşına gelince çok büyük bi sevinç yaşayyacaktır..
-
hocam kesinlikle o günün takvim yaprağını al ve sakla 20 yaşına yada 19 yaşına geldiğinde cebinden o eskimiş sararmış yaprağı çıkar ve ver ömrü boyunca unutamayacaktır.arkasınada ismini ve soyisimini yaz doğum gününde adresine postala 20 yada 19 yaşına geldiğinde
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
hocam kesinlikle o günün takvim yaprağını al ve sakla 20 yaşına yada 19 yaşına geldiğinde cebinden o eskimiş sararmış yaprağı çıkar ve ver ömrü boyunca unutamayacaktır.arkasınada ismini ve soyisimini yaz doğum gününde adresine postala 20 yada 19 yaşına geldiğinde
-----------------------------bu süpermiş :W
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
banka hesabı aç hediye parasını içine yatır banka ile konuş anlaş herhangi bi sebepten ötürü ne olursa olsun yatan para 20 yıldan önce çekilemeyecek falan, annesi babasına da söyle paraları oraya yatırsın.. kız 20 yaşına gelince çok büyük bi sevinç yaşayyacaktır..
-----------------------------bunu kesinlikle yapma. ben doğduğumda, iş kurar diye babamın arkadaşları aynı işi yapmış. bugünün parası ile 5-6 bin lirayı bankaya 18 sene faizli yatırmışlar. 19 yaşında bankaya gittim baktım, bi paket sigara parasıydı anca :) türkiyedeki enflasyon-develüasyon bitmez hacı.
diğer arkadaşın dediği gibi takvim yaprağı sakla, gazete ana sayfalarını sakla. güzel olur.
-
kuran-ı kerim al ki dinine bağlı olsun, bayrak al ki devletine milletine bağlı olsun, silah al ki dinine devletine namusuna el uzatıldığında sıksın. çok ülkücü haraket oldu ama tercih meselesi belki beğeni görür :)
-
hemen o günün gazetelerini bul hesinden birer tane al bulabildiğin kadarını al ilerde çok güzel oalcaktır
-
Cumhuriyet altını alıver...
-
TeRRoR bunu yazdı:
kuran-ı kerim al ki dinine bağlı olsun, bayrak al ki devletine milletine bağlı olsun, silah al ki dinine devletine namusuna el uzatıldığında sıksın. çok ülkücü haraket oldu ama tercih meselesi belki beğeni görür :)
-----------------------------evet doğrusu bu kuranı-kerim
tüm öneriler için tşkr.
-
evet doğru bir seçim yaptım en güzelinden bi kuran-ı kerim al hatta bulabilirsen ve paran varsa eski el yazması falan al güzel olur.
-
arabaları varsa çocuk koltuğu