folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Doğan Yeğenime Hediye (Tavsiye)

Yeni Doğan Yeğenime Hediye (Tavsiye)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek
    2-3 paket ben al babası çok sevinir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

hayırlı bir evlat olması dileğiyle. hediye seçmek çok zor bişi kolay gelsin. hele kız çocuğuna daha zor

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

Adına ağaç diktir. Tema aracılığı ile.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

-----------------------------

bunu  kesinlikle yapma. ben doğduğumda, iş kurar diye babamın arkadaşları aynı işi yapmış. bugünün parası ile 5-6 bin lirayı bankaya 18 sene faizli yatırmışlar. 19 yaşında bankaya gittim baktım, bi paket sigara parasıydı anca :) türkiyedeki enflasyon-develüasyon bitmez hacı.

diğer arkadaşın dediği gibi takvim yaprağı sakla, gazete ana sayfalarını sakla. güzel olur.

Hocam koptum ya (: Yıllar sonra o parayla 1 paket sigara alacağını bilselerdi, en azından bir cros parasına denk getirmeye çalışırlardı demek ki ((:

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

DevilKingtr bunu yazdı:

hocam kesinlikle o günün takvim yaprağını al ve sakla 20 yaşına yada 19 yaşına geldiğinde cebinden o eskimiş sararmış yaprağı çıkar ve ver ömrü boyunca unutamayacaktır.arkasınada ismini ve soyisimini yaz doğum gününde adresine postala 20 yada 19 yaşına geldiğinde

bu mantıklı fakat madem okadar sene sonra bbir spriz yapmayı düşünüyorsun ozaman bir boş karton al büyük bir şey olsun:) içi zarar görmeyecek şekilde kartonun içine o günün gazetelerini,takvim yapraklarını felan ıvır zıfır ne varsa doldur artık 20 yıl sonra açmak üzere sakla:)

...
Toplam Hit: 2751 Toplam Mesaj: 16