Yeni Doğan Yeğenime Hediye (Tavsiye)
-
2-3 paket ben al babası çok sevinir
-
hayırlı bir evlat olması dileğiyle. hediye seçmek çok zor bişi kolay gelsin. hele kız çocuğuna daha zor
-
Adına ağaç diktir. Tema aracılığı ile.
-
-----------------------------
bunu kesinlikle yapma. ben doğduğumda, iş kurar diye babamın arkadaşları aynı işi yapmış. bugünün parası ile 5-6 bin lirayı bankaya 18 sene faizli yatırmışlar. 19 yaşında bankaya gittim baktım, bi paket sigara parasıydı anca :) türkiyedeki enflasyon-develüasyon bitmez hacı.
diğer arkadaşın dediği gibi takvim yaprağı sakla, gazete ana sayfalarını sakla. güzel olur.
-----------------------------Hocam koptum ya (: Yıllar sonra o parayla 1 paket sigara alacağını bilselerdi, en azından bir cros parasına denk getirmeye çalışırlardı demek ki ((:
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
hocam kesinlikle o günün takvim yaprağını al ve sakla 20 yaşına yada 19 yaşına geldiğinde cebinden o eskimiş sararmış yaprağı çıkar ve ver ömrü boyunca unutamayacaktır.arkasınada ismini ve soyisimini yaz doğum gününde adresine postala 20 yada 19 yaşına geldiğinde
-----------------------------bu mantıklı fakat madem okadar sene sonra bbir spriz yapmayı düşünüyorsun ozaman bir boş karton al büyük bir şey olsun:) içi zarar görmeyecek şekilde kartonun içine o günün gazetelerini,takvim yapraklarını felan ıvır zıfır ne varsa doldur artık 20 yıl sonra açmak üzere sakla:)