folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Dünya Dini Ve Galaktik Federasyon Soytarılığı Hakkında..



Yeni Dünya Dini Ve Galaktik Federasyon Soytarılığı Hakkında..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mayıs/2010
    Erkek

    Selam müridcanlar malum işsizlikten eve tıkanmaktan koltuğa yapışmaktan bi iş yaptıığm yok son bir kaç aydır, dolaşıyorum nette çoğunluklada tahribatta eski konuları tozlu raflarından çekip çıkartıp göz gezdiriyorum bikaç gündür kafayı şu meşhur başlık olan Galaktik Federasyon hakkında aslı astarı varmıdır diye araştırdım önceleri olabilitesi mümkündür gözüyle baktığım yani taşşağa almayıpta niye olmasın zaten dünya düzeni malum belkide bu güne kadar tüm gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyordur diye baktıığm ama dün geceye kadar bi blogta paylaşılan bu işlere kafayı yormuş taşaklı bi elemanın araştırmalarındanda yola çıkmış yazısından sonra, ulan harbiden kötü niyetli olmasada bu Dj_Doom3 adlı arkadaşımız boşa kürek çekmiş bizide burda keklemiş diye kanaat getirdim.

    Hakaret edilmedikçe, birbirine s.ki kalkmadıkça müritlerin burda konunun silinmemesini rica ediyorum modlardan.

    --------------------------

    Selam taşaksızlar.

    Yazının uzunluğu sizi korkutmasın sadece 15 dakikanızı ayıracaksınız. Bazı linklere tıklamanız gerekecek, video`lardan ziyade site linklerine üşenmeden bakın, yoksa anlattıklarım bi sike yaramaz. En uzun yazım olacak muhtemelen, yazmam 2 gün sürdü amına koyim. Fakat pişman olmayacaksınız ibneler, deşifre ekibi tadında gerçekler su yüzüne çıktı, biliyosunuz Karagümrük çocuğuyum sözüm senet ehehe

    Şu illüminati oyun kartlarını biliyor musunuz? Hani 1995 yılında piyasaya sürülmesine rağmen, 11 eylül saldırılarından japonya depremine kadar birçok olayı gösteriyor. Oyunun ismi zaten "illuminati - new world order". Taşak geçmiyorum gerçek, tüm kartları indirdim psikopat gibi yüzlercesine baktım, her biri ayrı dellendirdi beni. O yüzden siz bulaşmayın bu işlere sinir harbi yaşarsınız. Ben yine de örnek teşkil etmesi açısından birkaç fotoğraf koyayım konuya fransızlar için.



    Ve çok daha fazlası da var, earthquake projector yani deprem yapabilmeyi öngöreninden tut, geçen seneki şu faaliyete geçen yanardağın külleri yüzünden uluslararası uçuşların aksayacağını öngörenine kadar vay amına koyim dedirtecek onlarca kart var. Ayrıca sahte mesih projelerini de yansıtmışlar kartlara pek güzel bir şekilde, bildiğin "messiah" diye kart var lan. Neyse youtube`da sürüyle videosu var zaten, illuminati cards yazın görün.

     Şimdi bu kartları Steve Jackson adında bir abimiz yapıyor. Buyrun sitesine bir göz atalım, tıklayın bi bakın: ww.sjgames.com 

     Oha mı dediniz piramidi ve gözü görünce? İnsanlar herhangi bir sembolmüş gibi bakıyorlar ona, garipseyen tek kişi sensin, salak salak triplere girme evladım, azınlıksın sen. Adam bağıra bağıra ben illuminati üyesiyim hem de gayet yetkili bir abiye benziyorum diyor ve bir kişi bile çıkıp hüşşş birader sen ne ayaksın demiyor. Diyenler senin benim gibi tek tük salak herifler zaten. Neyse efendim bu abinin sitesinde şöyle bir yer dikkatimi çekti, bu arkadaşlar her hafta bir site seçip paylaşıyorlar. Site de "illuminated site of the week" yani haftanın aydınlanmış sitesi seçiliyor. 1997 yılından beri bu siteleri paylaşıyorlar. Buyrun ww.sjgames.com 

    bir sitenin burada paylaşılabilmesi için gerekli olan kriterler "ilginç" ve "eğlenceli" olmasıymışmış, şunun gibi mesela: tinyurl.com yada bunun gibi: inyurl.com 

    İlk siteyi görünce biraz tırstınız mı? Baphomet, illüminati, Türk bayrağı hepsi bir arada. Ehehe durun daha. Şimdi bunlar ben masonik siteyim diye bağıran siteler, bunlardan zarar gelmez. Esas tehlikeli olan, bu listede, Zeitgeist`ta öğrenebileceğiniz türden siyasi gerçekleri su yüzüne çıkaran sitelerin linklerini de paylaşıyorlar. 11 eylül`ün kurmaca olduğunu, illuminati`nin amacının dünyayı ele geçirmek olduğunu, işte satanist olduğunu falan ortaya döken siteleri de paylaşıyorlar.

    Asıl tehlike işte bu siteler (flash tv olduk iyice mına koyim, bakın işte o siteler)*: tinyurl.com , tinyurl.com ,tinyurl.com 

    Tamamen rastgele 3 site seçtim farklı tarihlerde paylaşılmış. Ben size özet geçecem siteleri, teker teker gezmenize gerek yok ama isterseniz yine de bi bakın. Örnek teşkil etsin diye koydum ben. Bu sitelerin ilk ikisi bizim hep kandırıldığımızı, illuminati`nin dünyayı yönettiğini söylüyor. Zaten isimleri de içerikleri gibi "bugüne kadar aldatıldık!!11" tadında. Son site ise Spiritüalizm ile ilgili bir site. Şimdi diyeceksin ki ne alaka? Hadi spritüalizm ile ilgili olanı neyse de (ki neyse değil açıklayacam) o illüminati`yi deşifre eden siteleri neden paylaşıyorlar? İndir o eli arkadaşım, bi dinle. Şşş hareket yapma hareketin allahını görürsün.

    Şimdi bu sitelerin üçü de "haftanın aydınlanmış sitesi" ünvanını almış siteler. Ve bu 3 site de kendi aralarında bağlantılı siteler, yazı aralarında falan birbirlerinin linklerini veriyorlar. Aa çok şaşırdım olacak şey değil vallaha, ölümü gör de, bak and içtim. Ehehe. Şimdi sizlere bu sitelerin ortak paydalarını anlatacam. 3 tanesini değil, birçoğunu gezdim ben, konu mankeni olarak bu 3 siteyi seçtim sadece. Birazdan yazacaklarımı oradaki tüm siteler için genelleyebilirsiniz (aslında ilk link`ini verdiğim almanca site de bu gruba girecek türden bi site)

    1- Hepsi birbirleriyle bağlantılı siteler.
    2- Hepsi "haftanın aydınlanmış sitesi" seçilmiş siteler.
    3- Hepsi illüminati`yi deşifre edici bilgiler veriyor. Bugüne kadar hep kandırıldığımızı söylüyor, 11 Eylül, illuminati`nin satanist oluşu, 2012`nin medya tarafından bu kadar abartıldığı ve medyayı da illüminati`nin kontrol ettiği vs konulu yazılar var.
    4- Birçoğunda uzaylılar yazı ve resim olarak yer alıyor.
    5- Hiçbiri ilahi dinler için olumlu şeyler söylemiyor.
    6- Tanrı inkarı asla yok, tanrı`nın kutsallığı ve yüceliği övülüyor.
    7- "sevgi", "dostluk", "iyilik" kavramları müthiş ön planda tutuluyor.
    8- Laf dönüp dolaşıp "sen de aslında tanrısın"a getiriliyor.

    Bu saydığım bütün maddeler tek bir maddeye hizmet ediyor, o da son madde. Din içerikli yazılarda bunu görürsünüz. Tamamen pozitif mesajlar veriyorlar şu şekilde: "iyilik ve doğruluk ne güzel. Şeytani şeylere karşıyız. Heeey tanrı yüce ve kutsal. Haydi onun ışığında aydınlanalım yaşasın sevgi heeeeey."

    Ney amına soktuğum ney?

    Al bak mesela, tinyurl.com kendilerine beyaz loca diyen ve siyah locaya karşı olduğunu iddia eden sitemizin sloganı şu: “in the light of god we are god” he amına koyayım he oldu, tanrı`yız biz he haklısın tamam.

    Bu illüminati`yi deşifre eden ve mason biraderler tarafından paylaşılan sitelerin amacını hala anlamadıysanız daha da açayım konuyu. Şimdi ben burada götümü yırtıyorum, onu geç internet inliyor illüminati diye, kitapları peşpeşe çıkıyor her gün. Peki ne değişiyor? Hiçbir şey. Çünkü zaten bu verdiğim bilgileri internet kullanan insanların %10`u hatta daha da azı biliyor. Hadi biz millet olarak severiz böyle "arkasında hep amarika var amağagoyim" muhabbetlerini, belki bizde biraz daha fazla olabilir bu oran, ama emin olun o amerika`daki 360 kişiden 1`i ilgileniyor bu konularla. (360`ı götümden salladım, şair burda amerikan halkının embesilliğine sesleniyor)

    Bu lafı çok kullandım şimdiye kadar fakat durumu en iyi böyle özetleyebilirim, sizi 1 yanlışa inandırmak için 99 doğru anlatmaktan kaçınmıyorlar. Yapıyorlar bunu. O tüm siyasi gerçekleri deşifre çabaları, okuyucunun ilgisini çekebilmek adına. Yem atıyorlar insanlara yem. Bu doğru ve güvenilir (?) bilgileri yazan şahıslar konu dine geldiğinde "ıslam is also a form of ıdolatry such as judaism and christianity" (islam da yahudilik ve hristiyanlık gibi putperestliğin başka bir formudur) diyor. Fakat bunu yazan adam tanrı`yı inkâr ediyor mu? %99 hayır. Amaç şu, spiritüalizm ve bilimin ışığı adı altında, dejenere edilmiş bir tanrı incanına dayalı uyduruk bir din: new age.

    Şimdi bakın tüm bu siteleri kuranlar illüminati`nin elemanlarıdır demiyorum, he bazılarının öyle olduğu aşikâr fakat o "aydınlanmış site" listesine girip masonlukla bile alakası olmayanları da olabilir pek tabi. Fakat dayatma ve yönlendirmelerin nereye olduğu dikkatinizi çekti mi? O siteler boşu boşuna "illuminated site" seçilmedi saygıdeğer biraderler tarafından.

    1- Size gerçek bilgiler veriyorlar. İllüminati`yi deşifre ediyorlar. Güveninizi kazanıyorlar. Ve bunu spritüalizm içerikli sitelerde bile yapıyorlar, ne alakaysa spritüalizm ve siyasi meseleler?
    2- Asla tanrı`yı reddetmiyorlar, sizi korkutur bu, daha yumuşak bir ifade takınıyorlar.
    3- 3 ilahi dine giydirip, "aslolan sevgidir"e geliyor konu.

    Yavrular, müthiş bir tezgah. Müthiş. Okumadığım bela kalmadı fakat elden fazlası gelmiyor, en fazla sözlük köşelerinde memleket kurtarıyoruz işte böyle, neyse 1 kişiye bile derdimi anlatabilsem o benim kârımdır.

    Ve bu yüzdendir "okuduğunuz her şeye körü körüne inanmayın, doğruları olabileceği gibi yanlışları da olabilir" diye yırtınmam. İşte tam da bu yüzden. Zira siyasi açıdan zaten deşifre oldu bu herifler, hatta satanizm ile ilişkileri bile illüminati`yi az çok tanıyanlar tarafından biliniyor.

    Fakat bu adamlar için siyaset ve para sadece araç. Amaçları şeytan`ın tüm dünyaya hükmetmesi. Amaç bu. Bu yüzden ilahi dinler hızla dejenere edilmeye çalışılıyor. İslam için "isa hindistan`a kaçmıştır deniliyor islam`da, islam yalan bir din işte yeeaa" gibi sikimsonik senaryolar uydurup insanların ilahi dinlere güvenini kırıyorlar. Onlarcasını okudum bu ve buna benzer yazıların inanın.

    Yazımın devamında "Tanrı inancı ve sevginin gücü ehehe" görüşü hakim olan, spiritüalizm adı altında doğru ve uyduruk bilgileri harmanlayarak pazarlamaya çalıştıkları fikir ve akımları, bu akımların uyduruk mesihlerini de anlatacam, please wait loading.

     Bir başka ilginç anektod, 4 haziran 2010 tarihinde "aydınlanmış site" seçilen siteyi ve orada paylaşılan sayfayı vereyim sizlere (okumayın saatler sürer): inyurl.com 

    yabancı bir filmde türkiye kelimesi geçince hissettiğin ufak çaplı heyecanlanma hissini mi yaşadın yine? Ehehe keranacı. Evet, bu siteyi daha önce de duymuştum. Çetin bal diye biri, zamanda yolculuk konusunu ve nazilerin ufo`ları gibi böyle enteresan olayları anlatıyor. Mantıklı da anlatıyor aslında, biraz okuyunca kapılıyorsunuz. Değişik fikirleri olan bir abi. Fakat sizce ben ehehe iyiymiş deyip kapattım mı bu sayfayı? Psikopatım diyorum, deşifre ekibiyim diyorum.

     Biraz dolaştım sitede, niye "illuminated site" ünvanı almış bu site diye. Biraderlerden birisi neden bu siteyi tavsiye etmiş diye. Arayan bulur tabii ki, buyrun: inyurl.com 

    Haydaaa!! Ne güzel paşa paşa zamanda yolculuk ediyoduk, ufo`ya falan biniyoduk, nereden çıktı yeni dünya düzeni? Spritüalist bir dünya devleti fikri? Neler oluyo lan? Ben buraya nasıl geldim?

    Ee, çetin bal`ın kara kaşına kara gözüne "aydınlanmış site" seçilmemiş bu site belli ki. Birilerinin ağzına bi parmak bal çalınmış.

     Sonra kimmiş bu çetin bal diye bi bakınayım dedim, profesör falandır heralde yada en azından doçenttir diye bekliyodum. Ama yok abicim, hiçbiri değil, kendisinin akademik bir kariyeri yok.. "üstad" diye hitap ettiği, bir dernek başkanı ile röportajı dolaşıyor internette, birçok sitede bulabilirsiniz bu röportajı ve tabi kendi sitesinde de.. Belgelerle konuşurum ben arkadaşım buyur (okumayın yıllar sürer), inyurl.com 

     Kimdir kimin nesidir diye bu üstad ve dernek hakkında da bilgi edineyim dedim. Şahsi twitter hesabında bile kendisine "üstad" diyor inyurl.com 

     Muzaffer dayı, allah aşkına söyle bana, neyin üstadısın sen? Seramik üstadı mısın? Çinicilik erbabı mısın? Keman virtüözü müsün? Üstad nedir abicim? Niye üstadsın sen? Üstad benim bildiğim 2 kişiye denir. Bir işin ehli olana yada masonlukta belirli bir dereceye gelmiş/loca başkanı olmuş kişilye... Antin kuntin zamanda yolculuk hikayeleri anlatmakta ehilsin diye üstad olduğunu sanmıyorum pek. Neyse, kendisinin derneğinin facebook adresi de şu: tinyurl.com böyle de resimleri var ww.facebook.com 

    "Üstad"ımızın ilgi alanlarından en büyüğü, başka bir boyutta olduğu iddia edilen kayıp agartha uygarlığı`ymış. İşte bu agarthalılar bizden çok üst boyutlardalarmış, uzay gemileriyle zamanda geçmişe ve geleceğe yolculuk ediyorlarmış, evrimlerinin çok üst seviyelerindeymiş, bizi kurtaracaklarmış, kılmış, tüymüş falan. Agartha ucu thule`ye kadar dayanan antin kuntin bir terane, kitapları da var şöyle ki kapakları size tanıdık gelecektir:

     

    Aslında işin aslı Babil`den geliyor. Şimdi babil ve mısır medeniyetlerinin bazı konulara haddinden fazla hakim olduğunu biliyoruz, şüphesiz bunların arasında gizli tutulanları da vardır. Birtakım sihir ve büyüleri, daha önceden o coğrafyalarda bulunmuş peygamberlerden yada temas kurdukları cinlerden edinmiş olabilirler. Fakat şu agarta denilen, bizden üst boyutta yaşayıp bize de evrimimizi tamamlamamız için yardım edecek uygarlık hikayesi için tek bir şey söyleyebilirim. 

    Soytarılık.

    Şimdi neden bu kadar fazla durdum bu mesele üstünde. Öncelikle şunu söyleyeyim, hiç kimseyi hiçbir şeyle itham etmiyorum. Asla art niyet de aramıyorum.

    Fakat bu dayatılan "başka boyutlardaki evrimini tamamlamış üstün varlıklar" safsatalarına dayanan o kadar çok fikir ve bunlara kapılan o kadar çok insan var ki...

     Bunlardan bir tanesi de "spritüalizm" adı altında kakalanmaya çalışılan Ashtar kumandası diye sikimsonik bir uygarlık. Lideri ashtar sheran`dır, çetin bal`ın sitesinde de yine "üstad" olarak tanıtılır ve hakkında yazılar vardır. Ashtar diye bir galaksi varmış da, liderleri ashtar sheran`mış da, evrimini tamamlamış da, bize yardım etmek istiyomuş da, uzay gemileri ile yoldaymış da, bizi kurtaracakmış da, bizim de evrimimizin bir üst seviyesine geçmemiz lazımmış da, öyle diyor kendileri. Bu ashtar hikâyesini daha önce de okumuştum ben, 1970`lerde vril örgütü tarafından ortaya atılıyor ve çok bomba bir faaliyetleri oluyor ki youtube video`su bile var: inyurl.com 

    1970`li yıllarda ingiltere`de bir televizyon kanalına, hesapta ashtar kumandasından bağlanıyorlar. Evet normal yayın akışında bu ses giriyor yayına ve televizyon kanalı bu sesi kaldıramıyor. Bir süre boyunca kendisi sevgi ve barış dolu mesajlar iletiyor dünyamıza. Bu olay fake değil muhtemelen, gerçek olabilir o video. İsterseniz dinlersiniz de, cizzzuuutt sevgiyle yaşayın ciizzzztt size yardım ettik hep, ilerde de edecez ciizzzzuuuzzzztt diye konuşuyor ashtarlı delikanlı kardeşimiz.

    He amına koyim he, oldu. Hem o kadar evrimini tamamlamış üstün biri ol, hem uzay gemilerin teknolojin felan olsun, hem de cızır cuzur parazitli sesle sikindirik bir televizyon kanalından sesini duyurmaya çalış. Ulan ben ashtar olsam gökyüzüne resmimi çıkarırım projeksiyon makinasından, amına korum dünyanın bu ne lan cazır cuzur? Tünelden geçiyosun da telefon mu çekmiyo amına koyayım?

    Meselenin aslı şu, insanlar uzaydan bize mesaj geldiğine inanadursun, "vril örgütü" denilen örgütün bir tezgâhı bu. Zaten uzaylı kardeşimiz kendini "vrillon" diye tanıtıyor amına koyayım.

    Sizlere kurtarıcımız (?) Ashtar sheran`ı tanıtayım mı? Google`a yazdığınızda da çıkıyo zaten hemen.
    Ashtar Sheran



    Sağda Siyonist yıldızı, solda 7 köşeli yıldız (heptagram).

    Bizi kurtaracak olan mesihimiz siyonist çıktı iyi mi? Peki 7 köşeli yıldız neyi temsil eder? Deminki üstadımızın (?) Derneğinin ambleminde de 7 köşeli yıldız vardı dikkat ettiyseniz. Açıklayacam birazdan.

    Fakat hala emin olamadıysanız, 1000 kişilik arkadaş listesi olan facebook`taki ashtar sheran sayfasını göstereyim size: tinyurl.com ve profil fotoğrafları arasındaki şu resme ve yoruma kesinlikle bakın: tinyurl.com

    Üşenmeyin diğer profil fotoğraflarına da bakın isterseniz, sevgi sembolleri, kalpler, türk bayrağı, her şey çok güzel havası ve piramitin üzerinde illüminati`nin her şeyi gören gözü... Spiritüalizm adı altında neler yaptıklarını anlatıyorum değil mi burada iki saattir? Peki allah kitap aşkına, adriana lima aşkına, neye inanıyosanız onun aşkına bir söyleyin, hangi dediğim yanlış çıktı? Ama bunların hepsi komplo biz uyduruyoruz tabi. O piramitli resmin altına da sevgili bir arkadaşımız "thanks ashtar (kalp)" yazmış. Hımmmmmmmmppppfffsss... Tamam sakinim. Şimdi o thanks ashtar diyen arkadaşa derdinizi anlatmaya çalışsanız, bunların hepsinin insanları yozlaştırmak ve zihin kontrolü altında tutmak için uydurulmuş teraneler olduğunu, müthiş bir tezgah olduğunu söyleseniz, size vereceği tepki şu olur "ya senin anlamanı zaten beklemiyorum tamam mııaa. İsteyen inanır isteyen inanmaz her görüşe saygılıyım ayrıca elit ve entelim yoga yapıyoruuaamm tamam mııaa".

    Kara çarşaflı yobazlardan ne farkı var bu kişilerin? Onlar da yobaz, bunlar da. Aralarındaki tek fark biri ben yobazım diye bağırıyor dış görünüşü itibariyle, teki ise kendini insanlara "elit" ve "entelektüel" olarak kabul ettirmeye çalışıyor. Kara çarşaflı ninja turtles`lar kadar cahil ve yobazsınız sevgili entelektüel görünümlü tırt arkadaşlarım. Çağımızın modern yobazlarısınız. Zaten hep aynı şeyleri anlatıyorum konunun başından beri.

    Neyse biraz geriye dönüp şu ashtar abimizin elindeki 7 köşeli yıldızın yani heptagramın olayını anlatacam size. Bu 7 köşeli yıldız Aleister Crowley tarafından kullanılmıştır. Aleister crowley belki de insanlık tarihinin en koyu luciferian`ıdır, az üstünde durdum bu başlıkta fakat kendisi inanılmaz uçuk bir abimiz. Yine başka bir uyduruk görüş olan hermetisizmde de (scientology denen zırvalığın, daha da dejenere edilmiş şekli, siz düşünün) kullanılır. Aslında bu heptagramın kaynağı kabalistik öğreti ve pagan dinleridir. Kısacası büyüyü temsil eder.

    Bir diğer uyduruk mesihimiz de sananda`dır. Sananda bazı görüşlerde hz isa`nın öz benliğidir. Sananda`nın dünyadaki bedeninin hz isa olduğuna inanırlar. Şekilden şekle soktular zaten hz isa`yı, ne istiyolarsa adamdan. Neyse. Artık sıkıldım bunların saçma salak dejenere kahramanlarından, anlatmıyorum, fakat meraklıları için birkaç link vereyim. Yine "aydınlatılmış site"lerimizden birinde sananda ile ilgili birçok yazı var *, tinyurl.com aşağılarda "mohammed speaks" diye bir yazı var ki tam soytarılık, hz muhammed ile röportaj yapıyorlar. Hz muhammed, şu karikatür muhabbetinde çıkan olaylar için "heey ben size böyle öğretmedim, bunlar yanlış, heey barış ve sevgi heeey" falan diyor. Surelerin ise kendisine, beynine yerleştirilmiş bir radyo çipi vasıtasıyla geldiğini ileri sürüyor. Ayrıca meraklısına çağımızın diğer kötülüğe karşı (!?) Mücadele veren mesihleri (???) Şurada yer alıyor: inyurl.com 

    Yani bunların ne kadar saçma, yozlaşmış, ne bilimsel ne ruhani hiçbir mantığa oturtulamayacak sikindirik fikirler olduğu 1200 km`den belli dimi? Hatta bunların üzerinde konuşulmasını bile gereksiz bulmuştur belki bazılarınız, evet ben de öyle buluyorum çünkü. Fakat acı bir şey söyleyeyim mi, insanlar bunlara inanıyor. Hem de tahmin ettiğinizden çoook daha fazla insan yutuyor bu teraneleri.

    Tanrı`yı inkar etmiyorlar genelde, insanları ürkütüp kaçırmamak için. Sizlere mesih olarak ileri sürdükleri, evriminin en üst seviyesindeki bu arkadaşlar olarak kamufle ettikleri şey ise haliyle lucifer. Bir forumda bu sananda saçmalığına zamanında inanmış, aralarına katılmış fakat sonra tövbe edip tüm ilişkisini kesmiş bir eleman bütün bunların saçmalık ve özünde satanizm dayalı fikirler olduğunu söylüyordu.

    Bakın rahmetli babam 10 yıl önce spiritüalizm ile çok ilgilendi. Spiritüalizm özünde tasavvuf ile çok ortak payda taşıyan bir fikir(di). Farkındalık diye bir şey var ki, konuyla ilgili olanlar bilir, dünyada yapması en zor şeylerden biridir belki de. Babamın hala kitapları durur içeride spiritüalizm ve farkındalık konularını içeren. Fakat bu insanın evrimini tamamlaması, başka boyut yada galaksilerdeki uygarlıklar, gelip bizi kurtaracak olan mesihleri... Bunlar nedir allah aşkına ya? Ah rahmetli yaşasaydı da size şöyle dünyanın en yaratıcı küfürlerinden bir demet sunsaydı keşke, hiç öyle bir adam değildi ama deli damarı tutunca da kimse zaptedemezdi ehehe.

    Yavrular şimdi yeniden bu geleceği gösteren oyun kartı zırvalığına dönecem. Bu insanın evrimini tamamlaması, bir üst boyuta geçmesi gerektiği, bunun da dışarıdan gelecek bir kurtarıcıyla olacağı düşüncesinin aslında ne ile aynı paydada buluştuğunu gösterecem. Aslında forumlarda, videolarda, sadece bu 12 eylül, 3. Dünya savaşı, nükleer reaktördeki sızıntı konulu kartların üzerinde duruluyor. Halbuki o yüzlerce kartın birçoğu bazı işaretler taşıyor.


    Şimdi şuna bir bakalım


    comet hail-bopp dedikleri şey aslında comet hale-bopp`tur, hale-bopp kuyruklu yıldızı yani. Altında neler yazıyor? "cennetten gelen bir işarettir ve kıyametin yaklaştığını söylüyor..." ve "... Bu grup yeni buldukları inançlarında biraz fazla ileriye gittiler ve artık aramızda değiller. Ama olsun amacımıza bir engel teşkil etmiyor."

    Ne manaya mı geliyor bunlar?

    Bir haberden alıntı yapıyorum şimdi: "hale bopp kuyruklu yıldızının kendilerini `evrimsel` basamağın bir üst safhasına taşıyacağına inanan heaven`s gate üyeleri, 1997 yılında toplu olarak intihar ettiler. Yaşları 26 ile 72 arasında değişen 40 kişi, o dönemde dünyanın yakınından geçmekte olan hale-bopp kuyruklu yıldızının kendilerini evrimin bir üst safhasına taşıyacağı inancı ile intihar etmişlerdi. Tarikatın internet sitesinde bu inançları şu şekilde aktarılmaktaydı: evrimsel basamakta insanın üzerinde yer alan en yaşlı üyemiz, hale-bopp`un yıllardır beklediğimiz işaret olduğunu bize bildirdi... Bu dünyadaki 22 yıllık eğitim sürecimiz en sonununda tamamlanmak üzere, buradan mezun olarak insanın evrimi sürecinde bir üst basamağa çıkıyoruz. "

    Ufo, satanizm ve spritüalizm inançlarının harmanlanmasından oluşan bu yeni çağ dini olan heaven`s gate`in amblemini merak ediyor musunuz? Buyrun





    Canını yediklerim.

    Yapmayın.

    Sizi yozlaştırmalarına izin vermeyin.

    Yeni dünya dinimiz New Age olacak. Özellikle abd ve avrupa`da bu yolu seçen o kadar kandırılmış insan var ki... Bizde bile var, hem de hiç az değil.

    Doğru ile yanlışların harmanlanmasından oluşan bu fikirlerin sizi aldatmasına asla izin vermeyin. Ve bununla yetinmeyin, çevrenizden başlayın insanları uyandırmaya.

    Ah keşke beni bi tanısanız, omzuma kadar saçlar, kulakta küpe, yırtık pantolon felan, mahallenin delikanlı abileri beni görünce sessizlik oluşuyor dayak yemem an meselesi ehehe, her gün alkol, 2 paket sigara falan, hippiler gibi yaşıyorum. Bu sözlükte dinlerin üzerinden mizah yapan birçok başlığım var, zaten dindar bir insan değilim. Bunları neden anlattım biliyo musunuz, çok da sikime beni tanıyıp tanımamanız, fakat işaret ettiğim nokta şu, ben bile durumun farkındaysam ve bazı şeylerden kıllanıyor, rahatsızlık duyuyorsam, sen çok daha rahat bir şekilde görebilirsin bunları. Yarak gibi bir herif olmam durumun farkında olmadığım anlamına gelmez, kişisel sorumluluklarımı yerine getirmemiş olmam sadece beni bağlar, zira allah ve benim aramda olan bir meseledir. Sen kimsin yarram da bize vaaz veriyorsun diye fırlayacak dalyaraklar için diyorum bunu, deseler bile çok da sikime zaten, dediğim gibi 1 kişiye bile ulaşabilsem o benim mutluluğumdur.

    Lütfen ya, bazılarınızın abisi, bazılarınızın kardeşi olarak rica ediyorum sizden, lütfen sizi yozlaştırmalarına izin vermeyin ve kendinizi kurtarmakla yetinmeyin, bir şeyler yapın. Yapacağınız şey ise çok basit: konuşmak. Konuşun insanlarla. Onlar çoğunluk da olsalar, bu onların doğru olduğu anlamına gelmez. Dün seyrettiğim bir videoda, adamın biri bill clinton`a bones and skulls (satanist elit topluluk hani) ile olan bağlantısıyla ilgili bir soru soruyor. Bill clinton adamı tersliyor, hadi naş naş diyor, 2 badigard gelip adamı salondan çıkarıyor, ve salondaki herkes ama herkes kahkahalar eşliğinde clinton`ı alkışlıyor.

    İşte böyle hem gerizekalı hem de ego sahibi insanların hakimiyet kurduğu bir dünyada yaşıyoruz. Bu sistem de bu koyun sürüsü sayesinde böyle tıkır tıkır işleyebiliyor zaten. Önce okuyun, sonra kendinize güvenin, son olarak da sevdiklerinizi uyandırın. Bu da kişisel ufak bir ricamdır sizden, sikinize takmayacak da olsanız.

    ----------------------------------

    Beyler bihassa adamın verdiği linkleri iyi inceleyin.

    Şimdi ben kesinlikle Dj_Doom3 gibi arkadaşların zaten kötü niyetli olduklarına inanmıyorum kendi inandıkları şey için yazıp paylaşıyorlar eyvallah ama maalesef bunların tamamı düzmece ve şaklabanlıkdan başka birşey değil. Üşenmeyip yazının tamamını okumanızı tavsiye ederim.


    mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ağustos/2005
    Erkek
    Hocam bilgiler icin tesekkurler. fakat burda anlamadigin bir nokta var, ne ben bunun tamamen dogru oldugunu soyleyebilirim, ne de sen bunun tamamen yanlis oldugunu soyleyebilirsin. ;) tabiki de bircok yanlis bilgi var, onemli olan hangisinin yanlis oldugunu bilmek. ben hercesit bilgiye acigim ;) ve tekrar ediyorum. benim inancimla lgisi yok bu konunun. ben hobimi yapiyorum. arastiriyorum ve buldugum bvilgileri paylasiyorum. benim inanc sistemimle alakasi yok bu konunun ;)

    Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mayıs/2010
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam bilgiler icin tesekkurler. fakat burda anlamadigin bir nokta var, ne ben bunun tamamen dogru oldugunu soyleyebilirim, ne de sen bunun tamamen yanlis oldugunu soyleyebilirsin. ;) tabiki de bircok yanlis bilgi var, onemli olan hangisinin yanlis oldugunu bilmek. ben hercesit bilgiye acigim ;) ve tekrar ediyorum. benim inancimla lgisi yok bu konunun. ben hobimi yapiyorum. arastiriyorum ve buldugum bvilgileri paylasiyorum. benim inanc sistemimle alakasi yok bu konunun ;)

    -----------------------------

    Zaten kim olursa olsun belli bir şeye körü körüne inanmak aptallıktır, senin için art niyetli biri olduğunda söylenemez ancak aklı başında olan, dünya tarihinde ilahiyatta vs bilgisi birikimi olan insanın inanacağı şeyler değil bunlar, ve bir şey daha var asıl bunu senin gibi araştırmacı olan arkadaşların bilmesi lazım bize dışardan kurtarıcı gelmesini ummamızı isteyende gene sözde illuminatiyi deşifre eden lavuklardır :) Bunlar bize tıpkı şu yazıyı yazan elemanın dediği gibi 1 yalana inanmamız için 99 doğruyu deşifre etmekten çekinmezler. Olay bu.


    mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2007
    Erkek

    Aha buraya yazıyorum.

    Bu galaktik federasyondan ilk gelen salusasıdır astharıdır erkek olsun dişi olsun çift katlı tırtıklı przervatif takıp zikmezsem adam değilim.

    Bu kadar emin konuşuyorum ..


    Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2008
    Erkek

    Yarısına kadar okudum ve sıkıldım.YAzıyı yazanın savunmasına sokim ben.Önce o kartları paylaş, sonra sitelerdeki ilginç olayları gör  ve hepsi komplo de.Hocam sen bu yazıyı okuyup inanmalıydın ama tam tersi bri reaksiyon'a girmişsin ?

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mayıs/2010
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

    Yarısına kadar okudum ve sıkıldım.YAzıyı yazanın savunmasına sokim ben.Önce o kartları paylaş, sonra sitelerdeki ilginç olayları gör  ve hepsi komplo de.Hocam sen bu yazıyı okuyup inanmalıydın ama tam tersi bri reaksiyon'a girmişsin ?


    -----------------------------

    Kartlar mı? adam kartların tamamını yayınlasa ben bile alıp koymam buraya zilyon tane var aç google'a bak, ben kolay kolay reaksiyona girmem hoca bence sende yarısına kadar okuyup reaksiyona girme tamamını oku.


    mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Aralık/2009
    Erkek

    çizik


    A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 13/Ekim/2008
    Erkek

    "EARTH!"
    "FIRE!"
    "WIND!"
    "WATER!"
    "HEART!"

    "Go Planet!"

    "By your powers combined, I am Captain Planet!"

    Captain Planet, he's our hero
    Gonna take pollution down to zero

    He's our powers magnified
    And he's fighting on the planet's side

    Captain Planet, he's our hero
    Gonna take pollution down to zero

    Gonna help him put asunder
    Bad guys who like to loot and plunder

    "You'll pay for this Captain Planet!"

    We're the Planeteers
    You can be one too
    'Cause saving our planet is the thing to do!

    Looting and polluting is not the way
    Hear what Captain Planet has to say!

    "The Power is Yours!"

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Şubat/2009
    Erkek

    Ben bir çizittiriyim müsait zamanımda okuyacağım..


    ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    oha çok uzun ama okuyucam baya ilgimi çekti.

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nocturness
    Nocturness's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2010
    Erkek

    Bu saydığım bütün maddeler tek bir maddeye hizmet ediyor, o da son madde. Din içerikli yazılarda bunu görürsünüz. Tamamen pozitif mesajlar veriyorlar şu şekilde: "iyilik ve doğruluk ne güzel. Şeytani şeylere karşıyız. Heeey tanrı yüce ve kutsal. Haydi onun ışığında aydınlanalım yaşasın sevgi heeeeey." 

    Ney amına soktuğum ney? 

    -------------------------------------------------------

    Burda yarıldım a.q. :) eline sağlık güzel yazı ....


    Bugün başımız dik yürüyorsak,gırtlağımıza kadar boka battığımızdandır.
Toplam Hit: 14007 Toplam Mesaj: 61