folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Dünya Dini Ve Galaktik Federasyon Soytarılığı Hakkında..

Yeni Dünya Dini Ve Galaktik Federasyon Soytarılığı Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

n2n2 bunu yazdı:
    -----------------------------

Ağzından burnundan buram buram cehalet akan bi yazı :)

Yok 7 yıldız siyonizmmiş de bilmemneymiş de, şu güne kadar sembollerle ilgili en ufak bi bilgisi olmayan adam bile şu dakika internette ya da bi kütüphanede arama yapsa bunun onlarca farklı kültürde yüzlerce farklı anlamda kullanıldığını akşam saatlerine kadar öğrenmiş olacaktır.

İslam'ın ise Yahudilik (ve tabii ki o dönemki arapların putperest inancı) kaynaklı olmadığını iddia eden ya 6 yaşından küçük bi müslümandır ya müslüman değildir. Gitsin inandığı dini öğrensin öyle gelsin. Ben bi tüyo veriyim mesela, İslam dininin rabbi olan Allah ne demektir mesela hiç düşünmüş mü? Bi de İslam gelmeden önce doğmuş bir insan olan Muhammed'in babasının adı niye Abdullah ( Allah'ın kulu) imiş mesela? Acaba Allah'a tapınma İslam'dan önce de varmış da zaten ritüellerinin çoğu da Yahudi ve Hint dinleri kökenli olabilirmiymiş acaba? Adam daha Yahudiliği Hint dinlerini putperest inançları bilmiyor ki İslam'la karşılaştırıp oha bu burdan geçme diyebilsin. O dinleri geçtim daha kendi dinini bile okumamış ki böyle bi araştırmanın peşinden gitsin. Kolay tabi öyle boş boş "saçmalık, senaryo, uydurma" deyip geçmek. He mına koyim bütün dünya bir oldu işi gücü bıraktı senin üç ilahi dinini bıraktırmaya çalışıyo bütün dertleri o.

Ha new age ini uzaylısını bilmem bence de çok dandik iddialar onlar ama bunları eleştirirken kalkıp daha dayanaksız ve daha paranoyakça şeyleri savunması en az cümle aralarında yaptığı o müthiş espriler kadar komik :d

Hakikaten denilecek bir şey yok ... Kuran kursu terk :)

Sonunda bunu da dedik

İndia İndia !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

inception bunu yazdı:

aç bidaha oku dj_doom'un yazdıklarını ,
    ben bu iki konuyuda dini boyutuna taşıdım hocalara sordum dedikleri ;
    Galaktik fedarasyon olamaz dediler olsa olsa cinlerdir musallat olmuştur dediler :D
    illuminati için olabilir dediler.
    Deccal'in kuranda tarif edilen özelliklerini okuyun bi amk atıp tutmadan önce.

Sureyi rica edebilir miyim?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Doom nerdesin daha gelmedi senin galaktik federasyondan elemanlar :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

öff konuyu niye hortlatıyorsunuz yaa...

var ya illüminati alayımızı ziksin sizde kurtulun bizde.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

salusayla site hackliyoruz su an.

ibne sql injection'dan iyi anlıyor.

hepinize selamları var.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

swordfish bunu yazdı:

salusayla site hackliyoruz su an.

ibne sql injection'dan iyi anlıyor.

hepinize selamları var.

klingonluların sitesinimi hekliyorsunuz.

Işığından yoksun bırakmasın bizi özlüyoruz kendilerini ve aleyküm selam bu arada...

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

öff konuyu niye hortlatıyorsunuz yaa...

var ya illüminati alayımızı ziksin sizde kurtulun bizde.

Abi beni sev...

http://www.youtube.com/watch?v=1fQXxWzyKrA

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek
    Hafız hepsini okudum gecenin bu saati. Yani bu o kadar gereksiz bir konu olmasına rağmen inanlarının ( aptalların ) sayısının fazla olması beni korkutmuyor aksine güldürüyor. Ancak bu olay eskidi artık yeni olay su: Ornegin ben iPhone kullanıyorum gayet teknolojik bir alet bana gore. Ancak steve amcaya gore elimdeki alet ilkel bir cihaz. Cunku adam iPhone üretmeden havada 3 boyutlu gösterimden tut inceliğine kadar her turlu ısı yapan aleti zaten üretmiş halde ancak onu piyasaya sürmektense asama asama üretip daha cok para kazanır ve boylecelikle ürettikleri cihazlarda oyle bir özellik olur ki iPhone alan biri sadece iPhone U olan biriyle konuşabilecek durumu gelir yani tekellesme. Artık yeni dünya bu twitter mesela ya da Facebook ya da diğer online oyunlar sayesinde insanların bir takım psikolojik durumlarını kullanarak hem zamanlarını hem de beyinlerini çalarlar hemde dunyanın parasını kaldırırlar. Digeri ise sigara. Sigara uyusturucudur hemde en iyisinden bir numaralı uyussturucudur. En kimyasal uyuşturucu hafiz icinde kac bin tane kimyasal zehir var. Bağımlılıkta yapıyı e ben bunu nasil yayarım? Yaparım bı film sayarım reklamı millet merak eder gider başrol halden hale girer her turlu aksiyonu duyguyu yasar arkada cocola icer mcdonalds yer sonunda da sigarasını yakar e bunu izleyen genclerimiz ne yapar gider aynısını yapar niye e hayatın başrolü bizim ergen. Onun kardesi abisini görür o da. İcer bunlar buyur cocuklarida icer ha onların cocukları icmese bile genlerinde var artık. İste yeni düzen bu. Aslında kitap bile yazarın bu yazdığım cıyor cerez bilgi benim icin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Hocam kusra bakma da, şimdi senin paylaştığını ve Dj_doom arkadaşın paylaştıklarını düşünüyorum da, ancak yarısına kadar dayanabildim okuduklarıma.. Sizin yazmadığınızı biliyorum ama ne laubali bir anlatımdır o ya?!?

Tamamen ordan oraya atlayan bir konuydu ve bende ashtarın girişine kadar okudum devamını bilmiyorum yani; ama şu anda içinde olduğum kıvam doğru olmadığını bilmeme rağmen Ashtar efendiye inanmaktır..

Çok sıkılıyom
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Gene mi hortladı bu konu yav :D

.
Toplam Hit: 15624 Toplam Mesaj: 61