Yeni Ehliyet Kursu Sezonu
-
yeni ehliyet sezonu sınavı ne zaman başlıyor bilen varmı. bir de ben motor sınavından kaldım sadece motor dersi için mi sınava girecem nasıl bişi olacak bilen arkadaşlar fln varsa yardım cı olsunlar...
-
tarihini bilmiyorum ama
evet sadece motor dan girecen
-
bu motoruda anlamıyorum bende 6 sene önce aldım ehliyeti bende motordan kalmıştım.haybeye vakit ve para kaybı şimdi trafikteki kaç kişi o motor dersinin faydasını görüyordur muamma
-
22 martta başlıyo bende yazılacam
-
Benim arkadaş motordan 100 almış :| Hala şoktayım :)
Sadece kaldığın dersten giriyosun.Birde normal olarak sınavın erken bitiyo ama salmıyolar..Öyle sap gibi bekliyosun sırada :|
-
sınav ne zaman bilen varmı.
-
holysec ve narkoz
abicim nasıl beceriyonuz motordan kalmayı? 20 senedir aynı sorular, aynı konular.
trafik daha karmaşık bence.daha bi yoruma açık.
ayrıca faydasını göreceksiniz trafikte
(tabii son model araban varsa görmezsin bi fayda o ayrı.al bi şahine bin gör faydalarını)
-
kitabım bile olmadı, nası bi şekilde sınava gireceğimle ilgilide zerre kadar bilgim yoktu, üstüne üstlük kursumun yerini bile bilmiodum motordan 95 ile geçmiştim o zamanlar :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------kitabım bile olmadı, nası bi şekilde sınava gireceğimle ilgilide zerre kadar bilgim yoktu, üstüne üstlük kursumun yerini bile bilmiodum motordan 95 ile geçmiştim o zamanlar :)
-----------------------------
benim araba ile uzaktan yakından alakam yoktu. ilk defa söför koltuguna oturdum.3 saatte araba kullanmayı öğrendim kadın beni trafiğe cıkardı. .heralde bende gelecek gördü. :):):):)
hiç çalışmadan girdim derse bende toplasan 1saat çalışmışımdır.
-
Game_Over bunu yazdı:
22 martta başlıyo bende yazılacam
22 martta başlıyor peki sınava giriş tarihi ne zaman biliyon mu... -
Benim motordan direkt geçtim nasılm geçtim bende bilmiyorum :) çıkmış soruları ezberle gir kazanmazsan adım alper değil ( zaten değil :} )