folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeni Ehliyet Kursu Sezonu

Yeni Ehliyet Kursu Sezonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Sınav 19 Nisanda  ..kayıtlar bitmiş olsa gerek bu sezon için..

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Sınava iki gün kaldı ..girecek olan var mı bu sınava?
    Ayrıca zerre çalışmadım ..sınav için tavsiye ..tüyo verecek olan kişilere şimdiden teşekkür ederim :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

çektim onu 2FaN :)
    onun için ayrıca teşekkürler sana. :)

O topiği hortlatmamak için ordan yazmamıştım :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

ozaman tüyo verecek olursam 2004 ve 2005 sorularına bak çok bilgi soruyorlarmış eskiden ama 2008in sorularına bakınca hep mantıkla çözülebilecek sorular sormuşlar

gerçi ben ne derse gittim ne kitap okudum soruları çözüp öğrendim büyük bir açlık yaparak 04-05-06-07 ve 08in sorularını çözdüm :F hep 1-2 yanlış trafikten çıktı :D

19 nisan saat 11de başarılar :E

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Eyvallah hoca ..biraz yön vermiş oldun en azından :) ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek
    bende giricem bu sınava bakalım nası bişey olcak çalışmayı düşünmüorum

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Bu son gün çalışmak bana cazip gelio ama hangisine ağırlık vermem gerektiği konusunda tavsiye ve tecrübelere ihtiyacım var.

Trafik ve çevre bilgisine mi?
    Motor ve Araç Teknik bilgisine mi?

İlk Yardım Bilgisine mi?

Hangisine Ağırlık vermem lehime olur? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Trafiğe bak,ayrıntılar daha doğrusu rakamsal olarak akılda tutman gereken birçok şey onun içinde... ilkyardıma bakmaya bile gerek bence:P çok komik sorular oluyor! Motor da herkes çok zorlanıyor ben anlamıyorum bana göre en kolayı o, direk ezberlicen geçicen...sınavda başarılar...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    narkozMRT bunu yazdı:
    -----------------------------
    yeni ehliyet sezonu sınavı ne zaman başlıyor bilen varmı. bir de ben motor sınavından kaldım sadece motor dersi için mi sınava girecem nasıl bişi olacak bilen arkadaşlar fln varsa yardım cı olsunlar...
    ----------------------------- Evet biliyorum motordan kaldığını yarın sınav var işte sadece motor dersinde sınava girilecek. ama ben hiç çalışmadım
Toplam Hit: 2852 Toplam Mesaj: 28